Therese Wickman

JULFIRANDE DAGARNA I ENDA MED KICKSTART MED BESÖK PÅ SJUKHUSET!

Nu har julen lidet mot sitt slut och den rivstartade direkt i morse med ett långt möte i förmiddags och sedan en tur till sjukhuset med Kidh på hans inplanerade möte med ögonläkaren.

Julhelgen har varit supermysig och som tradition lyder så firade vi Jul hemma hos Mamma på Fredagen med alla barn och barnbarn, på Julafton hemma hos min Pappa och då var barnen också på morgonen hemma hos sin Pappa, på Juldagen träffade vi hela sidan på mammas släkt för att umgås, leka lekar och äta lite gott. I går var det annandagen och jag lovar er att jag nog låg i soffan hela dagen. Var helt slut, bokstavligt talat och i och med att barnen var hemma hos sin Pappa för ytligare ett julfirande så hade jag den möjligheten, och den tog jag 😉

IMG_9318

IMG_9321

IMG_9325

IMG_9322

IMG_9338

IMG_9340

IMG_9345

IMG_9367

IMG_9370

Denna lilla trio var inte så lättfångade på bild 😉

IMG_9373

I och med att vi varit borta alla dagar kring Jul  så ligger barnens klappar fortfarande nerpackade i kassarna. I morgon är tanken att ta en dag hemma på förmiddagen för att packa upp allt och leka en stund med dom nya klapparna. Senare på eftermiddagen är det dock  50 års kalas. Fullrulle med andra ord och så kommer det nog vara fram till efter Nyår. Gäller att hitta dom där lugna stunderna ändå och en sådan stund har vi tagit nu i kväll, jag och barnen. I och med att det är Jullov för deras del så får dom i kväll vara uppe lite längre. Vi har precis sett klart på Trassel som gått på tvn i kväll och Kidh bygger just nu med sitt nya Lego. Jag har dukat fram det sista ur skafferiets gömmer med Julgodiset. Det är så typiskt mig! Under denna vecka, eller hela Decembermånad har jag säkerligen gått upp mellan 3-4 kg. Borde jag inte då slänga det sista godiset? På något vis är jag för dumsnål för det och sitter nu i stället och äter det sista för att sedan kunna ta tag i att komma tillbaka till vardagliga rutiner och förhoppningsvis tappa dom kilona jag lyckats gått upp..

Säg att du är likadan? 😉

Hoppas du haft en fin jul!?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    O ja! Håller på att äta upp de sista lussebullarna. Vet att jag bara kommer bli irriterad om jag hittar en påse i frysen framåt mars ?

  2. Therese

    Jag har sådant problem med godsaker och mat.. kan inte låta bli! Jag hoppas innerligt att jag får bukt på det snart.. så jag hade gjort som du istället för att slänga som jag verkligen borde!

  3. Lotte

    Snygg klänning, jag köpte likadan och hade den med på jul och ska ha den nyår med ?

    Jag tänkte försöka köra lite godisfritt fram till fredag åtminstone men känner jag mig själv rätt så är vi på det imorn igen…. Tog semester imorn och torsdag så jag med kan va hemma med familjen lite och då tar vi gärna lite godsaker…
    http://www.lotte4.blogspot.se

  4. Jeanette

    Känner igen mig väl och inte blir det lättare när man har nyår kvar, där det blir mer god mat och gotta. Men men, snart är det över och man kan börja ta tag i en själv 🙂

  5. Marita

    Jo tyvärr.? Varje kväll tänker jag att nu får det vara slutsnaskat. Men nästa dag är jag och snokar i skåpen utfall att det finns nåt kvar.