Therese Wickman

KAN INTE FÖRSTÅ ATT DET ÄR SANT!

Lite svårt att förstå nu när vi bara är dagar från Julafton, mitt i vintern att vi snart, om bara en månad åker på utlandsresa till varmare breddgrader.

 Vi längtar oerhört mycket och jag är så tacksam att vi fått möjligheten att åka i väg på denna fantastiska drömresa genom att min Pappa och hans fru bjuder i väg oss barn och barnbarn då Karin (hans fru) fyller 50 år!

Att åka till Florida och sedan ta en Karibienkryssning runt Bahamas, Jungfruöarna och St Maarten för att avslutningsvis stanna fyra dagar i Orlando för att gå på Disney World och andra nöjesparker skulle annars enbart stannat vid en dröm . Så ni kanske förstår vår tacksamhet och enorma lycka kring detta??

I och med denna kommande resa skulle jag tacksamt ta emot alla tips & råd som kan tänkas komma från dig. . Jag har kollat på lite olika utflykter man kan boka genom båten som man kan göra på plats på dom öar vi stannar till på. Men som väntat så är priset oerhört högt och det borde vara betydligt lägre om man åker på detta själv?

Så, till er som varit här förut. Vad får man inte missa, vilka extra utflykter är det värt att lägga pengar på och skiljer det mycket i pris att åka på dessa själv genom att eventuellt ta en taxi från båten till utflyktsmålet än att boka genom båten??

Karibien-kryssning-Thinkstock

Kändes lite lustigt när jag beställde solkräm förra veckan från Parfym.se till kanonpris för att ge bort i Julklapp och så smått börjat se över vad vi har här hemma som vi behöver med oss på resan som badkläder, sommarkläder, sandaler osv

Utanför fönstret är det snö, Julgranen pryder vardagsrummet så fint och julmusiken går på repeat. Overkligt att vi snart byter ut det mot bilden ovan!! Tror nästan jag kissar på mig av förväntan 😉

När jag ändå nämner parfym.se så vill jag verkligen tipsa er om deras sida för där kan du hitta allt från solkräm, hårprodukter, smink. parfymer osv till rabatterade priser upp till 70% , Jag själv fick tipset av en vän för några månader sedan och har sedan dess varit återkommande kund flera gånger, som ni förmodligen sätt? 😉 Älskar fyndsidor, eller det kanske är mitt kontokort som gillar det bäst 🙂

4263657ac02e45aea3c0fc856e955c5f

Nyper mig i armen flera gånger i veckan för att förstå att jag inte drömmer 🙂 Som sagt, jag skulle uppskatta alla tänkbara tips av er som sitter på erfarenheter kring denna resa..

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hittade din blogg genom en länk fr mama och loppi tror jag och började läsa lite.

    Magic kingdom o Hollywood studios (Disney) och universal studios!!! På universal studios så hinner ni båda parkerna på en dag så köp biljett så ni kan gå emellan som ni vill. De ligger precis bredvid varandra. Finns Harry Potter värld som är värt att se där.
    Disneys parker behövs heldag för varje o det är långt avstånd mellan varje. Missa inte fyrverkerierna på kvällen på magic kingdom o inte heller paraden.

    Annars jättetips att besöka det enorma shoppingcentret Sawgrass mills med massor märkes-outlets. Galet enormt! Annars finns det i Orlando massor mindre outlets (premium outlet) som man kan fynda massor! Tar också typ heldag.

    Cheesecake factory med sina cheesecakes o avokado egg rolls är magiska! Glasscafe Cold stone creamery som finns lite överallt är också magiskt!

    Ha en fantastisk resa!

  2. Martina Mullback

    När vi var på kryssningen nu i november så fick man en massa tips på sevärdigheter och mysiga stränder på dom olika ställena man stannar till på ombord. Vi var på Cozumel och Grand Cayman öarna och vi tog egen taxi till det stället vi ville vara på. Det kostade ungefär som i Sverige att åka taxi. En gång tog vi buss vilket var betydligt billigare men trångt och väntan på att bussen ska fyllas upp. Så det är om man känner att man orkar med sånt. Vi gjorde ingen aktivitet som båten anordnade som tex simma med delfiner eller hyra fyrhjuling å allt var det var för vi kände bara att vi ville bada å ta det lugnt men annars är såna aktiviteter dyra oavsett om du bokar hemma eller på båten. Hoppas ni får en helt fantastisk resa!!

  3. Lotte

    Vilken dröm 🙂 Så härligt att få lite sol och värme och vara tillsammans med familjen. Själv ser jag fram emot lite julledigt nu, fick semester på fredag så nu kanske jag hinner allt jag fick panik över igår som jag inte trodde jag skulle hinna 😉
    http://www.lotte4.blogspot.se