TO GOOD TO BE TRUE? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TO GOOD TO BE TRUE?

Hej vännen!

I förra veckan fick jag hem ett efterlängtat paket som faktiskt slog mina förväntningar..

I samarbete med smartphoto fick jag chansen att beställa hem lite valfria produkter från deras sida..

Dom har så himla mycket olika produkter att det faktiskt tog mig flera timmar innan jag tillslut kunde bestämma mig för vad jag skulle ha. Jag som gillar det lilla personliga med Julklappar hittade så många fantastiska fotoprodukter att kunna ge bort i Julklapp…

1e25fff012104240ac304a3891ede980

Dessa muggar fick barnen som första present i Adventskalendern nu i Söndags. Dom brukar alltid, konstigt nog bråka om vilken färg dom ska ha på muggen, vem som ska ha vilken osv ( fler som känner igen sig) så från och med nu tänkte jag undvika dom små “bråken” med att dom fick en varsin personlig mugg med sitt namn på och med fina minnesvärda bilder.

Jag valde Jultema på muggen, tyckte det var fint såhär mot jul och i Adventspresent, men dom går att få i en hel del olika teman om man inte skulle vara lika galen i julen som vi 😉

613d2a9b60bb49ec8e295280cbde8b7e

I Adventsluckan nummer två kommer barnen få ett varsitt två-pack Julgranskulor. Det är så kul att kunna ge dom något som kan följa med år efter och som kommer till att betyda en hel del..

af455c27cd8c4ef18ad30026ac74fde4

Funderar faktiskt på att beställa likadana Julgranskulor till barnens mor och farföräldrar!?. Dom har ju redan den mesta och som till varje år så önskar dom sig inget, men man vill ändå envist ge dom något? Tror denna Julklapp skulle uppskattas, barnbarnen är ju livets efterrätt som dom så ofta själva påpekar 🙂

1602345d34b84acab5d657df402c7f51

Jag har i många år haft svårt för vad man ska ge bort i gåbort present, eller till personalen på förskolan eller till den där släktingen man ger något, men som man inte köper dyra Julklappar till?

Därför var det inget tvivel om min sista produkt jag beställde hem. Ett flertal etiketter som man fäster på en flaska, en glasburk med godis i kanske? Ja endast din fantasi sätter stopp!

f39b31da428f479fa5de947dc8359f93

Detta är en present till min Farfar som jag tänkte svänga förbi med i veckan till honom. Han mår just nu inte så bra och jag tänkte att det passade bra med en flaska rödvin och lite choklad för han och hans dam att mysa med en kväll nu när vi närmar oss juletider.

efc6239826ec49058eab355680d487b3

Den vanliga etiketten är kvar på andra sidan av flaskan, så man enkelt ser vad det är för flaska man ger bort 🙂

TIll Kidhs personal på förskolan tänkte jag ge bort en flaska glögg, med nybakta bullar i Julklapp. Enkelt men så personligt och jag som själv jobbat eller numera också jobbar på Förskola vet att dessa gåvor brukar uppskattas lite extra. <3

Har du svårt att hitta dom rätta klapparna? Eller vill beställa Julkort, tavlor, kalendrar mm så kan jag kanske glädja dig med att jag just nu får i samarbete med smartphoto erbjuda dig en unik rabattkod 🙂

Om du uppger LOPPIJUL2016 vid din beställning så får du 20% rabatt direkt från din beställning oavsett kostnad men handlar du över 250 kr ökar rabatten till 25% och handlar du för minst 650 kr får du en rabat på 40%. Du kommer till sidan HÄR eller om du vill ta dig direkt till produkterna så har jag länkat dom här uppe.. Koden gäller enda fram till 4/1 2017 och det går att beställa flera gånger på samma kod fram till dess!

God julshopping får jag önska dig. Det tog ju sin lilla tid för mig då jag hittade så himla mycket bra Julklappar men också produkter till en själv 😉

Ta hand om dig! <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cassandra.

  Hej Therese.
  Min son Lex ska vara med i samma serie som din son och jag tänkte om du hört något om när de ska sändas?

  Tack K så mycket för hjälpen med Lex han gjorde så att Lex hade ett leeende på läpparna

 2. Cassandra

  Hej Therese

  Min son Lex ska vara med i samma serie som din son och jag tänkte om du hört något om när de ska sändas?

  Tack K så mycket för hjälpen med Lex han gjorde så att Lex hade ett leeende på läpparna