NI ÄR FAN BÄST! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NI ÄR FAN BÄST!

Ni är helt fantastiska. Jag kan inte ha bättre läsare och följare än ni, på riktigt!

När jag öppnar upp och blottar mitt mående eller jobbiga händelser så finns ni där och stöttar, ger kärlek och kommer med tips & råd . Det betyder så enormt mycket! Tack, verkligen!!

Jag har påbörjat min antibiotikakur emot infektionen i kroppen och redan börjar jag känna mig på bättringsvägen vad gällande det i allefall. Så i kväll tänker jag ta mig kraft och åka i väg på Julshow som bjuder på dans, sång och stort Julbord. Vet inte hur mycket jag kommer få i mig, men det är mamma & hennes man som bjuder oss barn och barnbarn och detta vill jag verkligen inte behöva missa, som gårdagens weekend till Stockholm, så jag ska banne mig komma i väg på detta….

IMG_8631

Vardagsrummet & soffan är min bästa vän nu i dagarna och jag försöker jobba så mycket som jag orkar här i från. Ser ni mitt nya fina skins till datorn och mitt skydd till telefonen?  Det är från Caseapp och jag har beställt från dom i flera år nu. I samarbete med dom får jag nu erbjuda dig 20% rabatt på allt i deras shop. Kanske en fin Julklapp till någon du håller kär? Uppge koden:THERESE20

Vill säga det igen för det kan inte sägas för mycket! Tack för att du finns <3

Nu ska jag ta tag i ett par mail, få på mig anständiga kläder ( jobbar med pyjamasbyxor) och sedan hämta hem Kidh från förskolan. Ellah följer idag med en kompis hem så henne hämtar jag hem i lagom tid innan Julbordet så hon hinner byta om i lugn och ro.

Har du varit eller ska du på något Julbord i år?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.