HUR GÖR DU VARJE ÅR? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

HUR GÖR DU VARJE ÅR?

Hej vännen!

Har du koll på årets julkläder?

Jag kommer ha förra årets julkläder dagen innan jul då vi firar Julafton hemma hos min mamma då, men tänkte ha nya kläder som varje år på Julafton. Tycker det är mysigt, att köpa nytt till själva Julafton. Barnen brukar varje år få nya kläder i Julstrumpan på Julaftonsmorgon som dom ska ha under dagen. Lika uppskattat varje år och en tradition jag själv hade som liten som jag gärna vill föra vidare 🙂

Nu när jag ändå ligger hemma och är sjuk så passade jag på att beställa hem mina julkläder som blev från Halens. Alltid så himla svårt när man surfar runt då det finns så himla mycket fint att titta på, men tillslut kunde jag bestämma mig!  Får visa upp vilka kläder det blev när dom kommer hem på Posten.. 🙂

I samarbete med Halens vill jag lyfta att dom har mängder av kläder passande till Jul & Nyår!

halens klnningar_Fotor

Den röda koftan ner till vänster har jag sedan ett tag tillbaka och jag bor bokstavligt talat i den här hemma om kvällarna. Jag älskar den verkligen, så mjuk, varm och framförallt lite julig 😉

Nu ska jag ta en till  antibiotikatablett och en varm kopp te.. Hoppas du klarat dig från sjukdomar?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ylva

    Du tycks då ha gott om pengar att shoppa för. Kanske inte alla ensamstående föräldrar har det. Jag förstår att du gör reklam för att tjäna pengar men du får kanske andra föräldrar att känna sig mindervärdiga.

    1. Maria

      Om Therese sätt att leva får andra att känna sig mindre värda är väl problemet hos de personerna och inte hos Therese?! Och vad hon väljer att prioritera och inte när hon handlar är endast upp till henne att lägga värdering i. Herregud ska man ta hänsyn till hur andra människor mår enbart genom att man själv lever på ett visst sätt så kan man inte undgå att trampa någon på tårna. Alla gör vi olika val här i livet. Ett vänligt med bestämt råd,, se till att göra de val i ditt liv som får dig att må bra och sluta glo ut genom fönstret och avundas andra.