STOCKHOLMSWEEKEND BYTTES UT MOT BESÖK HOS DOKTORN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

STOCKHOLMSWEEKEND BYTTES UT MOT BESÖK HOS DOKTORN!

Ja, ibland blir allt verkligen inte som planerat.

Just nu skulle jag ha befunnit mig i Stockholm tillsammans med alla mina underbara kollegor på min portal Loppi. Vi skulle ha riktigt Julmys med middag, julklappar, bo på hotell och bara ha det så där jäkligt gött!

Jag hade längtat efter detta dygn sedan jag fick inbjudan och bokade igår morse tågbiljetter som nu brann inne. För igår kväll från ingenstans blev jag jättedålig. Fick ont i hela kroppen, frossa, svetten rann och jag fick helt enkelt gå och lägga mig tillsammans med barnen redan vid 19 i hopp om att vara bättre idag. Vaknar upp tolv timmar senare, kan ni förstå tolv timmar. Tror aldrig jag sovit så länge någonsin men var fortfarande lika dålig.. Drog ut på det in i det sista men fick bittert nog inse att jag aldrig skulle kunna ta mig i väg i detta mående..

Fick i stället åka till vårdcentralen där dom konstaterade att jag hade en långdragen urinvägsinfektion som jag nu fått antibiotika för, inte konstigt jag känt mig dålig!

Läkaren tog fler prover på mig och började fråga ut hur jag egentligen mådde, om jag sov om nätterna, om jag ofta var andfådd, hade hjärtklappning, utslag mm och alla symptom stämmer ju in även om jag varje dag när trycket kommer över bröstet försöker nonchalera bort det! Hon bad mig att verkligen dra ner på mitt tempo och sade att infektionen i kroppen kommer från att min kropp nu börjar säga i från. Den slår alltså i från pågrund av all stress jag haft omkring mig nu i flera år… Det skrämmer mig när hon säger detta för jag har ju känt detta, jag känner att jag snart smäller rätt in i den där väggen och vad händer då? Det skrämmer mig mer än något annat, för jag måste jobba, barnen har bara mig, jag måste orka…..

IMG_20160826_205259

Jag ber om ursäkt om svaren på frågestunden nu kanske dröjer ett par dagar extra. Men hoppas ni har överseende med detta!

Ta hand om dig vännen!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. theresewickman
   theresewickman

   Handlade? Jag lägger i stort sett inga pengar på att shoppa, det har jag inte råd med. Om du menar allt som jag nu mot juletider lägger upp att jag handlar så står det också klart och tydligt att det är ett samarbete? Då går det till som så att jag får min betalning i ett exempelvis insatt presentkort som jag kan handla för. Så ja, jag lägger inga dyra pengar på att handla, men för att jag i stället ens ska ha råd att köpa julklappar till nära & kära, eller kläder till mig och barnen så får jag jobba hårt för det genom företag.. Om du gick i mina skor en dag så skulle du inte ens utryckt detta.. Kanske inte borde ha så förutfattade meningar om folk?? Eller tycker du jag ska berätta att jag förra månaden sålde barnens urväxta leksaker för att ha råd att åka till badhuset med dom??

   1. Ylva

    Jag reagerar på att jag uppfattar dina inlägg som följande: det är rutin att få nya kläder på julafton, att få presenter varje dag i julkalendern, att kunna ge dagispersonal m m presenter. Köp bara köp. Uppenbarligen kan du väl inte shoppa fullt så friskt utan att få presentkort från företagen men vad jag menar är att du sänder ut signaler till barnfamiljer om att allt detta hör till och så här ska man göra. Alla kanske har inkomster som motsvarar dina sonsorpresentkort. Du blir helt enkelt köpt av företag för att vilseleda människor.

    1. theresewickman
     theresewickman

     Ger jag verkligen mina barn Julklappar varje dag i en Julkalender? Om jag inte minns fel så presenterade jag en kostnadsfri Julkalender där man i stället spenderar tid med olika aktiviteter med barnen. Jag ger förslag både med köp men också utan kostnad. Att jag tipsar om vad man kan ge fröken osv brukar enbart bara vara uppskattat då många efterfrågar vad man kan ge till Personal eller ge bort present, eller Julklapp.. Att jag i stället rekommenderar om billigare Julklappar som att beställa hem en mugg eller en klisterlapp att sätta på en flaska på 40% rea dessutom ger folk möjligheter att spara hundralappar, vilket jag som själv inte har så mycket pengar är mån om att sprida ut!! Därav många andra rabatter eller erbjudande för att dom som har pengar men också dom som kanske har det lite knaprat också kan få möjlighet att göra fynd.. O, ja! Det är rutin för mina barn att få julkläder i Julstrumpan varje år, i år får min dotter en klänning för 199 kr och det är också i stort sett det enda hon får av MIG på hela Julafton.. O dom få pengar jag har väljer väl jag själv vad jag vill göra med???

 1. Linda

  Försök lyssna på läkarens råd, jag gjorde inte det, 2 år sedan hela jag brakade totalt när jag nonchalerade varningssignalerna, fortfarande på samma ställe i dag och de kan inte garantera att jag blir frisk.
  Ta hand om dig. kram

 2. Camilla

  va rädd om dig. Lyssna på din kropp.
  önskar ja kunde göra något för dig och barnen.
  Ta hand om varandra💖💖

 3. Malin

  Var rädd om dig! Och ta tecknen på allvar och försök lugna ner ditt liv. Ta hjälp av en beteendevetare eller liknande!
  Jag har själv varit där, valt att bortse från alla hintar kroppen gav mig. Tills det en dag inte gick längre, för hjärnan stängde av helt och jag klarade inte ens att göra de enklaste ting. Vägen tillbaka är lång och ibland svår att acceptera. När man vill så mycket men orkar så lite.
  Att beskriva vad som egentligen händer när man blir utmattad är svårt, hur det känns är ännu svårare. Men det är inget jag ens önskar min värsta fiende!
  Ta hand om dig, var rädd om dig och låt det aldrig gå så långt som jag gjorde! Stora kramar till dig!