Therese Wickman

FÖRHOPPNINGSVIS FÅR JAG EN CHANS SENARE…..

Äntligen skiner solen här i Örebro, det var på tiden!

Har sett att Stockholm fått snö? Stämmer det? Kan ni inte skicka hit lite. Saknar det vita på marken, kunna åka Pulka med barnen och höra hur det knastrar under skorna.

IMG_8483

Vill påminna om att det idag också är sista dagen att ställa din fråga i min frågestund. I morgon tänkte jag spela in alla svar i ett rörligt material och sedan senare i veckan lägga upp filmen här. Så är det något du är nyfiken på som du vill jag besvarar i filmen så skriv frågan här nere 🙂

Nu ska jag ta tag i dom sista mailen och sedan hämta hem barnen. Vi ska åka och storhandla och sedan baka Lussekatter och se avsnitt av Mysteriet på Greveholm. Barnen tjatade redan i morse om den kommande kvällen och längtade till nya avsnitt. Synd som sagt att snön inte kommit, då hade vi kunnat spendera någon timme i Pulkabacken här bredvid.. Jaja, förhoppningsvis får vi chansen senare i vinter!

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mikaela

  Hej! Är också nyfiken på relationen med barnens pappa och även senare sambor? Både för dig och barnen och så undrar jag om du får mycket hjälp med barnen av dina föräldrar eller andra? Hur får du pengarna att gå runt? Är du ekonomisk och prismedveten (handlar det billigaste?) Eller har du en budget du följer? Vad anser du är onödiga köp? Och ttycker du bra om alla dina barns kompisar? Om man inte är bekväm med sitt barns kompis och dens familj hur tycker du man ska få fram det?

 2. Hanna

  Hej hej!
  Har hängt med här ett tag och tänkte fråga om barnen fortfarande pratar med/om Totte? kommer ihåg att du sa att speciellt Ellah saknade honom väldigt mycket.
  Kram på dig

 3. Nn

  Fråga till frågestund…
  Hur är barnens relation till deras pappa, blir de lika ledsna när de ska åka därifrån? Hittar de på något speciellt när de är där?