Therese Wickman

HUR UPPLEVER DU DET?

Söndag och redan första Advent.!?

Jag sitter just nu och dricker kaffe och skriver till dig i väntan på att barnen ska komma hem från sin Pappa. Idag har vi planerat att Julbaka & Julpynta hela eftermiddagen och med julmusik i bakgrunden är dessa dagar svårslagna för en julälskare som jag, eller som vi ska jag säga. Barnen är lika förälskade i allt som har med julen att göra som jag. Vi har exempelvis nedräkning till på Torsdag då årets julkalender börjar och jag blir då aldrig för stor för att tycka det är lika mysigt fortfarande. Årets Julkalender verkar också vara över mina förväntningar av det lilla jag sätt på Trailern. Skulle vara underbart med en riktig JULkalender,  då jag saknat det dom sista åren..

Igår, åkte jag i sällskap med min mamma hem till min vän Karro på en fika och mysig pratstund. Vi konstaterade att vi alla är så fullt upptagna med sin vardag och sitt kaos på hemmaplan att när man väl får tillfälle att ses såhär, ganska spontan så betyder det extra mycket..  Hur känner du angående tiden att umgås med vänner? När jag var mammaledig hade jag mycket tid till övers och lade då en stor del på vänner. Nu när man jobbar väldigt mycket, är ensam med barnen, och vardagen rullar på så tycker jag mig det är svårt att räcka till både tidsmässigt och orkmässigt. Hur upplever du familjelivet & allt som hör till kontra tiden med vännerna?

Snart kommer barnen hem från sin Pappa och jag har passat på att slå in & sätta upp deras Adventspaket så länge 🙂

IMG_8628

IMG_8627

Vad ska du göra idag??

Nu ska jag plocka undan och slänga in en tvätt så är det snart dags att hämta hem ungarna och sätta igång med julmyset! Ha en underbar första advent!

Puss & Kram

Pssst, glöm inte bort att det är sista dagen att tävla om LEGO! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.