ÄLSKAR KÄNSLAN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ÄLSKAR KÄNSLAN!

Älskar känslan av att kunna pricka av handlade Julklappar på listan!

Vill inte öppet här tala om vems klappar som numera är klara då jag vet att dom flesta som jag handlar åt kikar in här, men kan berätta att jag fyndade dom hos parfym.se till kanonpris.  Det bästa med den shoppen är att alla produkter är sjukt mycket lägre än i butik och då menar jag inte några kronor hit eller dit utan hundralappar..  Vilket jag är extra mån om då jag som ensamstående är extra intresserad av att hitta dom där fynden 😉

Berättade ju om deras sida tidigare för någon månad sedan när jag fick nys om den genom en väns sociala medier. Sedan dess har det faktiskt blivit ett par beställningar, lite smink och hårdvård till mig, men också Pappas/Morfars farsdag present beställdes därifrån i form av parfym & deo, vilket blev riktigt uppskattat. hade lyckats träffa rätt och köpt hans favoritparfym 🙂

23976153a8344d26b5251db24b230272

Nu sover barnen och jag ska dricka ett glas rött och slå in klapparna 🙂

15101835_10209271034085624_598138773_o

Vill du komma direkt till sidan så går du in här

Ta hand om dig, och tack för att du finns <3

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.