Therese Wickman

VEM VILL VINNA LEGO?

Tänk att det redan är första Advent nu på Söndag.  Har inte November månad gått ovanligt fort?

Jag är som tidigare sagt nästan helt klar med alla Julklappar vilket känns bra, väldigt bra. Kom dock på att jag inte var helt klar med barnens aktivitetslappar dom ska få i Julkalendern, samt presenterna dom kommer få varje Advent. Får nog göra klart det i helgen medan barnen är hos sin Pappa Lörd- Sön.

Något som stod väldigt högt upp på båda mina barns önskelista i år igen var Lego. Tänk att Lego kan vara så populärt. Är ditt/dina barn lika förtjusta?

Är dom det, eller känner du någon som är det så kanske detta kan glädja dig 🙂

Jag vill kunna i den mån det går ge tillbaka lite av det engagemang ni läsare ger mig genom era kommentarer, pepp och all kärlek genom att i samarbete med LEGO tävla ut stycken Duplopaket till tre stycken vinnare.

Kanske den perfekta Julklappen till den yngre Legofantasten?

Att delta i tävlingen är superenkelt!

Svara på frågan här nedan i kommentarsfältet.

1. Vilken färg har LEGO Friends Space-ride?  ( psst, du hittar svaret på Legos hemsida här)

Lego

Lego 2

Tävlingen avslutad nu på Söndag under första Advent. Lycka till <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kerstin Knipplen

    Lila/grå tycker ja om de inte bara kallas lila! Har två systerbarn som inte haft de lätt i sin uppväxt o skulle vilja överraska dom med en advents gåva!

  2. Therese

    Lila är rätt svar ?
    Hade vart otroligt kul att få vinna , vilken julklapp till min son? Som ensamstående och precis tagit sig ur ett ”krig”,dock tusen gånger starkare, hade de vart en dröm att få ge min prins Leon det i Julklapp ❤️

  3. Laura Lennartsson

    Lila!? Min 2 1/2 åring hon älskar att bygga med duplo, och lillebror på 10 mån är redan med och deltar? Så kul nu när dom börjar leka tillsammans ☺️

  4. Sandra

    Färgen är lila!
    Stora sonen skulle bli överlycklig om han vann detta! Han älskar lego och vi sitter och bygger flera timmar varje dag! ?

  5. Amanda

    Svaret är LILA
    min lilla tjej älskar lego, leker alltid med det när vi är hos någon som har det då vi inte köpt något. Och älsklings färgen är lila, hade varit otroligt roligt att kunna ge henne lego i julklapp?

  6. Jonna Aspenstedt

    Vilken rolig tävling! Förpackningen är lila. Vi älskar duplo och min 3,5 åring och 2 åring hade älskat att få vinna detta 🙂

  7. Sofia

    Lila är svaret! Min son skulle älska detta lego!?? Vet inte om man kan vinna om man bor i finland, men man kan ju alltid prova?

  8. ELLEN

    Lila! 🙂
    Skulle bli superlycklig om jag vann denna till sonen! Han fyller 4 år på julafton o som ensamstående o sjukskriven på halvtid blir det lite knapert i jul med 2 barn att köpa julklappar o födelsedagspresent till o dessutom sonens 4 årsdag!

  9. Sofia

    Mitt svar är lila?.
    Om jag skulle vinna kommer legot hamna i händerna på min ”favvo-kille” som givetvis är min son. Han kan bygga från morgon till kväll och har knappt tid att sitta ner vid köksbordet och äta?. Får väl erkänna att jag också tycker det är roligt?. Jag håller tummen och hoppas på tur✊/ Sofia

  10. Ida Nordström

    Lila! 🙂 Hoppas på denna vinst till sonen här hemma, men mest glad tror jag pappan i huset hade blivit.. ??

  11. Therese Claesson

    Svar: lila
    Skulle vara en fantastisk julklapp till mina barn för de älskar att bygga med lego. Även jag som vuxen tycker det är väldigt roligt och därför blir det en grej som vi gör tillsammans Vilket aldrig är fel. Håller verkligen tummarna att vi har tur denna gången ?

  12. Lisa Andersson

    Rätt svar: lila
    Detta hade varit en perfekt julklapp till min lille 2,5åring som älskar lego duplo! Och särskilt paketet på bilden med lyftkran och lastbil då alla maskiner och stora bilar är favoriterna just nu. Tänk om tomten kunde lämna detta under just hans egna lilla gran på julaftons morgon!

  13. Caroline Wilsson

    Svar: Lila
    Min lille vilde 3åring skulle älska att få legot på bilden då han älskar arbetsfordon. Han såg detta på Maxi häromdagen och bröt ihop totalt när jag sa att vi inte kunde köpa det. Det hela slutade med att jag fick gå ut till bilen (utan att kunna handla det jag behövde) men folks blickar riktade mot oss och en gråtande 3 åring i famnen som skrek att jag var världens elakaste :(.

  14. Sara

    Svar: Lila
    Min lilla pojke skulle älska att få lite lego i julklapp. Han är världens goaste och gladaste lilla kille som jag älskar sååååå mycket så hoppas jag får göra honom lite extra glad <3

  15. Malin

    Lila!

    Som fattig student hade detta varit fantastiskt att vinna så att jag kan skämma bort brorsans son i jul! 🙂 håller tummarna!

  16. Angelica

    Lila färg!
    Min 2 åriga son älskar allt med grävmaskiner ”gin gin” och han skulle ju bli överlycklig om vi vann detta! 🙂 skulle va en tröst när han nu har en bruten arm 🙁

    1. Therese Claesson

      Svar: lila
      Skulle vara en fantastisk julklapp till mina barn för de älskar att bygga med lego. Även jag som vuxen tycker det är väldigt roligt och därför blir det en grej som vi gör tillsammans Vilket aldrig är fel. Håller verkligen tummarna att vi har tur denna gången ?

  17. Lisa Granesäter Johansson

    Svar: lila
    Jag skulle gärna vilka ge detta till mitt ex’s systers lilla barn, hon är ensamstående med sitt första barn och det här är deras första jul och vad skulle inte passa bättre än denna fina legoklapp.

  18. Kristin Svensson

    Lila är svaret ☺️ Oj så gärna killarna här hemma skulle vilja ha lite duplo ? En leksak som aldrig går ur tiden…

  19. Millis Sjögren

    Lila! 🙂
    Anledningen till att jag önskar att vinna ett lego duplopaket är för att barnen på förskolan där jag jobbar skulle bli överlyckliga. Håller tummarna för att kunna göra dem viktigaste på vår jord glada :)!

  20. Desiree

    Lila! Detta hade varit perfekt till mina två klllar som aldrig verkar få nog av lego och aldrig tycks kunna samsas om de bitar vi har. Vore kul med nåt nytt till dom i julklapp!

  21. Jessica

    Jag säger som alla andra: Lila 🙂
    Min lilla 2 åring skulle älska detta paket från duplo 🙂 Glad 1:a advent till dig!

  22. Hanna

    Lila!
    Denna vinst skulle passa perfekt till legobordet som jag & sambon har pysslat ihop till julklapp åt dottern ? Håller mina tummar!
    God första advent o kommande december månad ?

  23. Josefin

    Som så mycket annat i lego friends är det lila!! ? Jag tror jag nästan hoppas mer på vinst än min Lilla här hemma, duplo & lego är verkligen lika roligt för stor som liten 🙂 lycka till med nya jobbet. kram

  24. Linda Wejrot

    Lila 🙂 hade vart magiskt att vinna till min lego tokiga treåring här hemma 🙂 JAG börjar bli trött på bondgården i duplo han har behöver lite nytändning i legolekandet

  25. Annsofie

    Å om jag har turen så vill jag överraska min son Sixten för han är tokig i duplo, alla fordon som existerar han är 2 år:) en perfekt julklapp & svaret på din fråga är LILA 😉 nu håller jag tummar & tår så hårt d bara går!

  26. Annsofie

    Å om jag har turen så vill jag överraska min son Sixten för han är tokig i duplo 🙂 en perfekt julklapp & svaret på din fråga är LILA 😉 nu håller jag tummar & tår så hårt d bara går!

  27. Stina Karlsson

    Lila?
    Hoppas och önskar på en vinst. Duplopaketet på bilden skulle få min son att bli helt salig och alldeles överlycklig??
    Önskar dig och dina goa barn en mysig advent och en god jul❄️❤️

  28. Mia Korch

    Svar: Lila

    Hade vart den perfekta julklappen till min lilla systerson. En underbar leksak så han kommer bort från skärmar och digital lek en stund. Lego är verkligen världens finaste och mest kreativa leksak!

  29. Elin

    Hej!

    Svaret är lila ?
    Vore så himla kul att vinna, som föräldraledig har man ju inte direkt pengar i överflöd ?
    Hoppas hoppas!

  30. Stina

    Svar:Lego FRIENDS space-ride har färgen Lila. Vilken fantastisk tävling , Nu håller jag alla tummar och tår för att få bli en vinnare, har en liten grabb här hemma som totalt älskar allt som har med lego att göra så det skulle verkligen uppskattas så mycket!:)

  31. Johanna Berggren

    Rätt svar är lila.
    Tänk vad glad min fina son som är 3år skulle blir ifall han fick öppna detta paket på julafton???.. Att få ett eget duplplego istället för att ärva efter storasyster och lillebror och få leka med grävmaskin och lastbil som han älskar, kan det bli bättre??!
    Håller alla tummar och tår att det är vår tur denna gång att vinna✊??!!!

    1. Stina

      Svar:Lego FRIENDS space-ride har färgen Lila. Vilken fantastisk tävling , Nu håller jag alla tummar och tår för att få bli en vinnare, har en liten grabb här hemma som totalt älskar allt som har med lego att göra så det skulle verkligen uppskattas så mycket!:)

  32. Amanda

    Rätt svar är lila
    Jag skulle så gärna vilja vinna detta till vår tjej som snart fyller 1 år,
    Hon tränar varje dag på att sätta ihop klossarna och hon blir så glad när hon lyckas 🙂

  33. Hanna b

    Svar: lila.
    Är mer än gärna med och tävlar om detta fina pris. Hade passat vår 3 åring som är tokig i alla dessa grävmaskiner osv. Duplo bygger vi med varje dag här hemma

  34. Rosita Å

    Svaret är Lila.
    Lego är den bästa uppfinningen bland alla leksaaker och den perfekta julklappen. Alla barn tycker om lego och de för dem tsm oavsett ålder och kön. Min minsta pojk och kusinen Wilma på 12 år leker så fint tsm med lego, då är båda nöjda.

    1. Jessica Larsson

      Svar lila färg! 🙂
      Detta hade passar perfekt till min son så hade han kunnat få öva på motoriken och sa.tidigt ha kul! Och även lite kvalitets tid med mig (mamma).för vem.gillar inte bygga lego och ge sig in i legons värld! 🙂

  35. Hanna T

    Svaret är Lila 🙂

    Med dessa stora klossar min dotter kan bygga
    från hus, bilar och kanske en brygga
    låt fantasin flöda
    ja låt inspirationen flöda
    de är blå, gula, gröna och röda

  36. Jessica

    Svar: Lila
    Min 1 åring har precis lärt sig att bygga ihop legabitar och blir så stolt varje gång hon lyckas. Hennes leende skulle gå från öra till öra om hon fick lego i julklapp ?

  37. Matilda

    Hej! Tävlar gärna 🙂 såg ut att passa perfekt till minstingen här. Efter en dag i kräksjukans tecken hoppas jag på en bättre fortsättning på veckan som kanske avslutas med en härlig vinst på söndag! 🙂

    Svaret är lila.
    Kram Matilda

  38. Linda, mamma till Majken & Arvid

    Svaret är: Lila 🙂 skulle vilja vinna åt min son Arvid. Han leker mycket med sitt hemma, speciellt när han lapptränar. Han gjorde en stor ögonoperation när han var 17 månader :/ så nu får vi lappträna han 5 gg i veckan, 4 tim varje gång. Han är lika duktig varje gång men visst blir han ledsen ibland (Han är 4 1/2 år), dessutom måste han göra ett nytt operation när han är ca 8-9 år. Jag håller tummarna ♡

  39. Rebecca

    Rätt svar är lila!
    Min lilla kille på 3 år skulle verkligen ÄLSKA detta, han älskar att bygga och fixa med lego/duplo och att få använda sin fantasi. Han längtar så himla mycket till julafton och det vore såå underbart att få kunna ge honom detta i julklapp och se glädjen i hans ögon! Håller verkligen tummarna och hoppas på tur ?????

  40. Marie

    Rätt svar :lila
    Min 3 åring älskar Lego och byggarbetsplatser med olika maskiner. Så denna kombo skulle bli en helt perfekt julklapp.!!

  41. Sandra

    Svar:Lila☺ Här hemma är de lego som är en favorit att leka med. Sonen älskar att bygga och leka med lego. Lego är er bra leksak och redskap för våra barn. Sonen älskar att använda sin fantasi och kreativitet med båda händerna och huvudet. Ett sätt att slappna av och verkligen kunna fokusera på de man gör just här och nu. Så om vi skulle vinna så skulle han bli så otroligt glad och tacksam för att få fortsätta använda sin fantasi i nya legobitar. Länge leve lego! Hoppas verkligen på vinst!?❤

  42. Adriana Eklund

    Lila & vit ???
    Milton är 1 1/2 år och han är helt galen i duplo & att att bygga ihop olika saker tillsammans med sin mamma ? Gärna olika fordon där han vill att vi i familjen skall göra olika ljud till dessa fordon. ? Denna lilla parvel har långt tålamod & bra koncentration & gillar att sitta länge och bygga så med andra ord en utmärkt julklapp ?

  43. Elin Asklund

    Svaret är lila ?
    Åh jag o framförallt min snart 2 åriga son skulle älska att vinna detta fina pris ? Det är det enda han leker med just nu ?

  44. Erika

    Rätt svar: lila
    Tänk om man hade sån tur att vinna. Detta skulle passa här hemma. Har fyra barn och ett femte påväg. Det här skulle passa dom två minsta flickorna på 1 år och 2 år. Hoppas på tur nu!

  45. Eva

    Lila är svaret.
    Jag är farmor till 2 fantastiska barnbarn. Det vore galet roligt att överraska med att farmor har lego hemma hos oss. Trevlig advent och God Jul
    Eva

  46. Nathalie

    Lila är kartongen. Space ride är vit med flera andra färger som detaljer 🙂 mina pojkar skulle bli överlyckliga av denna vinst!

  47. Malin Johansson

    Lila är det:) Då jag detta året fått en vacker liten dotter och hon även fått 3 kusiner hade det varit perfekt att vinna och ha hemma när alla är hör hemma och röjer?

  48. Linnea

    Mitt svar är lila?. Min son som är snart 2,5 år älskar att bygga:-) han skulle bli super glad att få duplo i julklapp ?❤.

  49. Sara Wernersson

    Lila ??? skulle vara en perfekt present till vår snart 3 åriga dotter som är galen i duplo lego och fordon..

  50. Caroline

    Det är lila 🙂 Har en 6 årig kille och en 3 årig tjej som båda älskar lego, både ”smålego” och duplo. Så detta paket skulle bli en riktigt bra och uppskattad julklapp till de båda 🙂

  51. Maria

    Lila hoppas vinna detta till min son hade varit den bästa födelsedagen och julafton för min 2åring som fyller år på julafton och älskar duplo det ända han leker med ?

  52. Caroline

    Det är lila ? Jag har en 6 årig kille och en 3 årig tjej som båda älskar lego, både ”smålego” och duplo. Så detta paket skulle bli en riktigt bra och uppskattad julklapp till de båda ?

  53. Helen

    Lila ? Skulle vilja vinna det till min gudson, han älskar Lego, många många mysiga timmar har vi i så fall framför oss med byggandet av lego ❤️

  54. Cissi J

    Det är lila?. Skulle va en fin o bra julklapp till en go liten kille som gillar att sitta o bygga i flera timmar. Bra att träna på finmotoriken o lära sig att ha bra tålamod.
    Kram Cissi

    1. Mikaela

      Lila!Jag har en liten kille som fyller 4 år mitt emellan jul och nyår.Han älskar duplo/lego och just nu håller de på och bygger en ny lekpark på andra sidan gatan från oss.Han är väldigt fascinerad utav grävmaskinerna och lastbilarna som finns där. Själva lekparken heter just Lastbilsparken.Det skulle värma mitt mammahjärta att få ge honom det här duplot på hans 4-årsdag dagen före nyårsafton.

  55. Ann-Sofie

    Mitt svar är Lila 🙂 mina tjejer skulle bli överlycklig om jag vann lego till dem. Jag håller mina tummar och tår ?

  56. Felicia

    Mitt svar är lila! Som fattig student hoppas jag på att vinna så det blir lite mindre pengar att lägga på syskonbarnens julklappar ?

  57. Emma

    Den har lila färg.
    Jag vet en pojke här hemma som skulle hoppa av glädje om vi vann detta. Nu nallar han av storasyster , vilket inte alltid uppskattas av henne??

  58. Malin

    Mitt svar är lila. Vore toppen att vinna till sonen som står inför en stor förändring efter jul då han blir storebror

  59. Ann

    Lila säger jag och mina barnbarn skulle bli så glada om detta Duplo finns hos mormor/farmor när dom kommer på besök

  60. Sofia

    Åhh mina tvillingar ÄLSKAR duplo, detta skulle vara perfekt så dom har mycket mer att slåss om ? mitt svar är såklart lila!

  61. M

    Mitt svar är lila, Osäker på om mitt förra inlägg kom med. Men skulle så gärna vilja vinna lego till mitt älskade syskonbarn. <3 🙂

  62. Katrine

    Mitt svar är Lila ?
    Skulle bli överlycklig om ja kan ge detta till mitt lilla fadderbarn i födelsedagspresent 1 januari ?

  63. Johanna

    Lite svårt att hitta svaret eller så missar jag, men gissar på lila då paketet är det ? Skulle gärna vinna till min lego/duplo älskande lilla kille 🙂

    1. M

      Håller med föregående talare att det var lite svårt att hitta svaret, men jag tror det är lila. Skulle vilja vinna lego till mitt älskade syskonbarn. <3 🙂

  64. Elisabet T

    Själva kartongen är lila (som alla lego friends) space ride är vit, lila, svart, turkos, rosa och neongrön (många färger ?)