ETT KÄRT OCH BILLIGT JULKLAPPSTIPS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

ETT KÄRT OCH BILLIGT JULKLAPPSTIPS!

Hej goding!

Har du haft en fin dag? Idag kunde jag glädjas åt att min beställning från Smartphoto kom på Posten, så nu ska jag bara ta fram hammaren och spik och sätta upp vår nya Canvastavla på väggen.

Jag har alltid, speciellt sedan ungarna kom haft så himla svårt att hitta tavlor som passar mig i smaken. Hittar jag någon så tröttnar jag på den efter några månader i och med att trenderna ändras så ofta.  Nu mera är det i stort sett bara personliga fina bilder på väggarna som har mycket känslor och kärlek bakom sig, på så vi tröttnar jag aldrig på konsten 🙂

I  denna beställning ville jag göra något annat än enbart ett foto, då jag anser vi har alldeles för många fina bilder att välja bland,  så jag och barnen satt tillsammans och valde ut bilder till detta kollage som nu kom hem som en stor Canvastavla. Visst är den fin? Man blir lixom glad av den? Kanske för att varje bild talar för sig själv och varje bild väcker ett minne i oss, minnen som vi blir glada av.

Funderar på att köpa något liknande i julklapp till mor och farföräldrarna , ja Ellahs och Kidhs mor och farföräldrar såklart. Tror det skulle uppskattas 🙂

IMG_7751

IMG_7749

Den här tavlan är 90 x 60 och kommer bli perfekt på en av våra tomma väggar 🙂

Vill i samarbete med smartphoto passa på att tipsa dig om att just nu har du möjlighet att få upp till  40% rabatt på din beställning. Perfekt såhär innan jul att göra någon personlig fotobok, en almanacka eller kanske som jag beställa en fin och minnesvärd tavla?

Du går in HÄR om du vill komma till erbjudandet!

En fråga, vad har du på dina väggar? Har du likt som jag svårt att hitta tavlor att det mest blir fotografier? Tipsa gärna <3

Tänkte fortsätta tipsa om lite julklappstips som likt detta inlägg, är det något som uppkattas?

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.