BLEV EN LÅNG DAG MED HJÄRTLIGA SKRATT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BLEV EN LÅNG DAG MED HJÄRTLIGA SKRATT!

En fråga? Vad gör du och dina barn på höstlovet?

Andy’s Lekland har preppat med skojiga aktiviteter för hela lovet. Särskilt kul blir det lördag 29/10 då Andy’s i Bromma firar 1 år med frukostbuffé för morgonpigga mellan klockan 08:00 och 10:00. Förutom det blir ansiktsmålning, pysselkul och godisregn under hela lovet. Se hela schemat över vad som händer på Andy’s under höstlovet här ››

Kommer ni ihåg att vi var i väg för någon vecka sedan upp till Bromma i Stockholm och spenderade en hel dag på Andy´s lekland?

Både barnen och jag såg fram emot dagen och min tanke var väl inte att vi skulle bli kvar i över 7 timmar, men det blev vi 🙂

Det konstiga är att under dessa sju timmar som vi lekte, åt och umgicks så borde en känsla av trötthet och en känsla av att man var mätt på stället  infunnit sig.?  Men man kände sig aldrig riktigt klar eller mätt, då utbudet var så fantastiskt stort? Barnen ville absolut inte åka hem och jag förstår dom.

Det fanns allt från fartfyllda aktiviteter som Studsmattor, rutschkanor,  klättervägg, cyklar mm till mer kreativa lekar som pysselhörnan, Teaterrummet, Coop butiken, Pizzerian mfl och barnen älskade verkligen att få “jobba” så som vi vuxna gör. Det var så roligt att se hur stolta och “duktiga” dom kände sig när dom gick där med en liten korg inne på matbutiken för att handla eller när dom meckade med bilen eller bjöd på mat inne på Pizzerian..

Vi filmade besöket och jag har lagt upp det i två versioner. Den första filmen är en längre version och visar det mesta av Andys lekland och där ger barnen även alla aktiviteter poäng från 1-5 . Superkul!

 

Film två här nedan är en kortare och snabbare version  om vår vistelse.

 

Som ni ser och kanske redan vet om så hade vi sällskap av min nya bloggkollega Emil och hans två äldsta barn. Dagen var verkligen så himla rolig och inte bara för barnen utan även för oss vuxna. Var länge sedan jag skrattade så mycket ihop med barnen som den dagen. Det gör mig extra glad när jag fick veta att Andy`s Lekland även kommer öppna upp här i Örebro till våren. Där vet jag några som kommer hänga ofta 😉

Andys lekland mat

Resturangen hade ett stort utbud både på mat, dryck och fika vilket var ett extra stort plus från min sida som Mamma då jag annars tycker det utbudet kan vara lite snålt på andra lekland..

Andys lekland

Har ni varit på Andy`s lekland förut? Tyckte du det var lika roligt som vi?

Annars tycker jag om du har möjligheten att faktiskt ta dig dit någon dag, jag och barnen ska snart dit igen 😉 Andy`s har Öppet mellan 10-19 varje dag!

Är det något du undrar om vår dag eller om det är något specifikt du vill veta så besvarar jag gärna..

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ann

    Hej undrar hur du hade det i Ullared skulle vara roligt om du skrev lite om det. Jag åker själv till Ullared ett par gånger om året vi har 28 mil enkel resa men brukar hyra stuga minst en natt