NYTT TILL KIDHS RUM! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NYTT TILL KIDHS RUM!

Jag har fallit dit totalt, verkligen. Fick nys om Wish och har blivit totalt förälskad!

Sååå mycket fint och till otroliga priser. Fick hem denna matta till Kidh idag och den kostade endast 134 kr att köpa och få hem. Väntar nu på mer inredning till barnens rum från samma hemsida…

Brukar ni handla från wish. Kan vara bästa appen, ever! 😀

IMG_7756

IMG_7752

IMG_7754

Kom på att det var länge sedan ni fick se bild i från barnens rum. Är det något ni vill se? 🙂

Puss & kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Har också fallit dit för wish! Så kul att bläddra runt och shoppa billigt. Är noga med att läsa betyg och har därför endast fått hem varor som jag är nöjd med och håller kvalitetsmässigt eftersom de är vad jag förväntade mig. ☺️ Har dock varit med att två saker inte kommit fram MEN mailade wish och de fixade samma dag min faktura så varorna drogs av därifrån och jag slapp betala för dem. Så bara tummen upp för kundsupporten (som dessutom är svensk). 👍

 2. Becca

  Ett stort tips Therese, lita inte för mycket på den där sidan/appen.. har själv hamnat i fällan där men även andra människor i min närhet.
  beställde hem massor av saker för nästan 1000kr, och när jag väl fick hem sakerna så var nästan alla saker i en otroligt dålig kvalité, några saker var trasiga m.m. Vilket gjorde att jag vilja skicka tillbaka allting och inte vill byta ut det mot något annat.
  Men allt slutade med att jag kontaktade dem om att jag vill returera sakerna tillbaka. Men för att jag skulle kunna få göra det så var jag tvungen att betala räkningen först och sedan skicka tillbaka det, för att dem sedan ska betala tillbaka allting.. Men nu ca 6 månader senare så har jag inte fått de där pengarna tillbaka, hur mkt jag än kontaktar och pratar med dem, så nu har jag faktiskt gett upp. 🙁

  så vill bara varna dig och alla andra, så att du/ni vet om att det kan hända, och som sagt så är jag inte den ända som det här har hänt med.

  Ha en trevlig kväll!