Therese Wickman

EN STUND SOM BLIVIT VÄRDEFULL FÖR MITT MÅENDE!

Hej vännen!

Jag tänker inte hålla inne med mina känslor, och tala om att allt är jättebra, när jag inte känner så. För just nu känner jag mig ganska svag, ganska så ensam och Jag saknar mina barn så jag snart bryter ihop! 

Hur kommer det sig att man kan känna sig så mycket svagare av att vara i från barnen? Jag menar med dom vid min sida kan man vara helt slut, galet trött, slut på energi och vissa dagar känns det som om man lever på kaffe för att kunna hålla sig vaken? Men med deras närvaro så känner man sig enormt stark i själen, i bröstet i kroppen! Låter jag helt knäpp i huvudet eller förstår ni vad jag menar? 😉

Pratade nyss med dom i telefonen och det gör mig lycklig att veta att dom har det helt underbart och njuter för fullt av dagarna på Gotland <3

Själv sitter jag på min numera ljuvliga baksida (sedan trädäcket kom upp) och varvar ner efter en förmiddag med en hel del jobb. Är det något jag är extremt dålig på så är det att hitta stunder där jag kan slappna av, dämpa på stressen och det höga tempot som är i mitt liv..?  Flera har föreslagit Yoga mm och inget har lixom funkat? Jag har ändå inte fått hjärnan att koppla av?

I samarbete med BookBeat så har jag fått prova på deras prenumerationstjänst för ljud och e- böcker i telefonen eller surfplattan.

Jag som egentligen inte alls är speciellt förtjust i att läsa böcker, läser barnböcker på sin höjd var ärligt talat lite skeptiskt till detta? Bokmal är lixom inte min grej? . Men jag gav det som sagt ett försök och med alla tusentals olika titlar och med möjligheten att välja boken som ljudbok så har jag redan hunnit läst 3 böcker . Säger man läst när man egentligen lyssnat på dom? 🙂

Första boken lyssnade jag och barnen på tillsammans på väg ner till vår semester i Skåne. Båda barnen var överens om att det fick bli Lassemajas detektivbyrå.  Dom böckerna är verkligen en hit hos båda två, hos mig med om jag ska erkänna det 😉 Tycker dom är bra och lite små spännande 🙂  Båda barnen satt med halvöppna munnar och lyssnade hela boken igenom. ..

Jag har precis påbörjat boken En vacker dag lämnar jag honom som jag tänkte fortsätta lyssna på i väntan på min ”lillasyster”

Just den här boken är en biografi, och just Biografier är nog dom böcker jag fastnat mest för? För mig blir det mer berörande när man vet att det som sägs i boken faktiskt har hänt på riktigt?

IMG_6554

20160727_153900

20160727_153920-2

I samarbete med BookBeat har jag fått äran att ge er en fri månads lyssning helt kostnadsfritt och utan bindingstid. Då får du chans att prova på om detta är något för dig och din familj? Njuta av böcker i solstolen, i bilresan, som kvällssaga för barnen och många fler tillfällen. Kanske är din stund när du lagar mat?, eller pendlar till och från jobbet?

Din rabattkod: Theresewickman

(När du knappar in din rabattkod kommer det först stå 2 veckor men när du sedan klickar dig vidare till nästa steg i registreringen kommer det bli 4 veckor.) IMG_6557

IMG_6558

Har ni något tips på en bok jag absolut inte få missa?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Norrlandstös

    En bok du absolut INTE får missa är ”Jojo Moyes – Livet efter dig”. Den är vacker, sorglig och otroligt bra. Boken har även kommit på film nu också och heter ”Me before you” ifall du hört talas om den. Berätta gärna sen vad du tyckte/kände.

  2. Maria Berg

    Hej Therse!
    Tack för en bra blogg ??
    Jag registrerade mig och fick ett konto, men det kom inte fram någonstans att fylla i din rabattkort, vet du hur jag gör?