Therese Wickman

CHOCKEN SOM UPPSTOD PÅ SJUKHUSET!

Hej vännen!

I helgen ska barnen åka hem till sin Pappa. Dom har inte varit där på över tre veckor nu och dessa tre veckor har varit väldigt intensiva med födelsedagar, resor, avslutningar till höger och vänster. Känner mig faktiskt helt slut om jag ska vara ärlig,?

 Tur att jag har en helg uppbokad i Motala tillsammans med Madde och Mirka. Girls weekend på tu man hand känns väldigt värdefullt och välbehövligt just nu <3

Ni som brukar kika in här vet att jag sista veckorna inte mått speciellt bra? Att jag mått konstigt och haft smärta i magen? Förra veckan var jag in till sjukhuset där dom gjorde ett ultrajud och undersökte mig. På ultraljudet tyckte dom se något på min vänstra sida av mage/äggstock så jag fick en remiss hemskickad om att få komma till Röntgen och den tiden var idag..

Visste inte att magnetröntgen tog så lång tid som över en timme? Dom gav mig olika mediciner genom armen och en av medicinerna gjorde så jag såg alldeles suddigt och fick en väldigt obehaglig hjärtklappning. Men som tur var så höll det inte i sig allt för länge 😉

Nu är allt klart och jag kan jag bara invänta provsvaren och hålla tummarna för att det inte  är något.

Men något stämmer dock inte som det ska med min kropp för tillfället? Fick väga mig innan undersökningen och jag fick en skaplig chock när jag fick se svart på vitt att jag gått ner 4.5 kg på mindre än två veckor?  Jag har känt att jag gått ner i vikt men inte trodde jag det var så mycket som nästan 5 kg på mindre än 2 veckor?

Kanske kan jag nu ge mig själv lite förståelse över att jag känner mig trött, deppig och allmänt ”dålig”.?

20160630_090507

20160630_103439

Nu är jag extremt trött på att må såhär. Är inte den som ”gnäller” i vanliga fall utan är den som bara kör på. Tänk att man kan få dåligt samvete eller känna sig som en böld i röven för att man öppnar upp och talar om hur man egentligen mår? Du vet,  man vill inte vara någons belastning?

Men men, lite sol, lite tid med mina vänner, någon natts ordentlig sömn ska väl göra att jag någorlunda är på banan igen i väntan på alla svar!

Tack för att du finns <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Låter som en ”överproducerad sköldkörtel” en vän till mig fick detta … och hon bantade samtidigt med ViktVäktarna och gick ner 18 kg på 3 mån … lite för bra för att vara VV … fast sen märkte hon att hon var ”hyperaktiv” hade svårt att koppla av och kände som att hon hade myror i brallan så att säga hehe. Hon gick till läkare men fick aldrig nåt svar. Till slut googlade hon för hon började bli desperat och där hittade hon det. Hon gick med den infon till läkare, dom gjorde tester på sköldkörteln och vips så hittade dom denna sjukdom.
  Hon måste tyvärr äta medicin hela livet. Nu mår hon mycket bra och är helt återställd.

 2. Lia

  Hoppas du mår bättre och att provsvaren inte visar något farligt. Inte ska du ha dåligt samvete el känna dig som en böld i baken för att du öppnar upp, gör en del dagligen, men förstår hur du menar. Hoppas du får en fin helg! <3

 3. Angelica Jonsson

  Ta nu och vila upp dig och umgås med fina madde och mirka och bara ha det underbart i helgen. Skönt att slippa vara själv och grubbla.
  Jag tror och hoppas på att det inte ska vara nåt allvarligt och skulle det va det så fixar du det galant. Vi läsare kommer finnas vid din sida oavsett. Du är grym och en väldigt stark kvinna/mamma!
  Massa kramar till dig fina Therese

 4. Angelica

  Ta nu och vila upp dig och umgås med fina madde och mirka och bara ha det underbart i helgen. Skönt att slippa vara själv och grubbla.
  Jag tror och hoppas på att det inte ska vara nåt allvarligt och skulle det va det så fixar du det galant. Vi läsare kommer finnas vid din sida oavsett. Du är grym och en väldigt stark kvinna/mamma!
  Massa kramar till dig fina Therese ❤️❤️❤️

 5. Helén

  Klart att du har rätt att klaga om du mår dåligt. Alla andra gör ju det. Har liksom aldrig läst i din blogg att du verkar klaga på något alls
  Nu ska du vara rädd om dig. Men du måla inte fan på väggen och var stressad över resultatet. Bättre att försöka att inte tänka på det. Vet att det är svårt och att man automatiskt tänker det värsta
  Hoppas att du trots allt får en fin tid nu med dina vänner och njuta lite av dig själv. Kram på dig och lycka till