Therese Wickman

DEN DÄR MIDSOMMARAFTON KOM TROTS SJUKHUSBESÖK!

Hej vännen!

Förlåt för dålig uppdatering. Jag har haft ett par jobbiga dagar både kroppsligt men också själsligt. Jag har vart in till sjukhuset med smärtan i äggstockarna och dom har nu efter ett ultraljud skickat mig vidare till Röntgen i nästa vecka för att ta bättre bilder över området dom tycks funnit något.. Det gör mig orolig och rädd och just nu är det bara för mycket i livet, både fysiskt men psykiskt. Bläää!

Men trots detta så kom ju Midsommarafton ändå? och självklart skulle den firas även om jag inte till en början var helt på topp!

Men med alvedon i jämna mellanrum, strålande solsken, sällskap av goda vännner och överlyckliga barn så visade det sig att vår gårdag ( Midsommarafton) blev helt ljuvlig och en av dom bästa på väldigt väldigt länge.

Innan vi avrundande igår för att åka hem runt midnatt så sade Ellah till mig: Mamma, detta är den bästa dagen i hela mitt liv.

Vi spenderade hela dagen ute hos våra vänner Mia och Johan och deras sex barn. Vi körde all in på klassiskt midsommarfirande och startade upp med silllunch, sen byggde vi ihop vår egen Midsommarstång och gick en vända för att plocka blommor, vi dansade små grodorna och andra gamla dängor runt stången för att avsluta dansen med att sätta högtalaren på högsta volym och köra lite modern partymusik. Plötsligt byttes runddansen ut mot breakdance, olika hopp och enorma skrattanfall från barnen <3

Ni vet en sådan där dag som kommer bevaras länge och väl inne i hjärtat?

IMG_6067

Vi band våra egna kransar att fästa i håret.

IMG_6074

IMG_6077

IMG_6079

IMG_6087

IMG_6105

IMG_6109

IMG_6125

IMG_6148

IMG_6149

IMG_6154

IMG_6156

IMG_6145

IMG_6157

IMG_6134

Kan någon minnas sist vi fick njuta av ett sådant fantastisk väder på Midsommar? Tack vare värmen och turen att inte heller mötas av någon regnskur så kunde barnen vara ute hela sena kvällen. Dom hoppade studsmatta och sprang och lekte dunken medan vi vuxna satt i uterummet och spelade kort och umgicks.

Kunde inte undgå att le när jag såg barnen springa runt ute i trädgården och skratta, barfota och alldeles smutsiga under fötterna kl 23 på kvällen? Detta är att skapa riktiga sommarminnen att minnas för alltid <3

Hur var din dag i går?

Nu ska vi fortsätta njuta av vädret och denna Midsommar genom att åka ut till min Pappas sommarhus 🙂

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Obehagligt med smärtan.. :/ Håller mina tummar att allt går bra. Tänk att du ändå lyckades ge dina barn en oförglömlig midsommar. Supermamma! ♡