Therese Wickman

TACK FÖR ALLT STÖD!

Hej vännen!

Tusen tack för allt ert stöd! All den kärlek, pepp och råd ni gett mig betyder mer än du kan tro <3

Flera rådde mig till att boka en tid till en psykolog och det har jag faktiskt redan gjort, för flera månader sedan. Men första lediga tiden fanns inte förens i September.? September?  Tycker det är sjukt att man ska behöva vänta så länge på att få hjälp? Psykisk ohälsa är väl lika allvarligt som ett synligt sår eller synlig sjukdom?

Jag skäms inte att jag tagit mig energi till att boka en tid, en tid att kunna prata med någon och få den hjälp och stöttning jag behöver för att kunna växa som person. <3

Jag valde i samarbete med Viking Line att ta med min mamma och barnen på en resa och bara lämna alla måsten hemma, för en stund! Jag har inte tänkt fly, utan stanna upp och samla lite energi genom att släppa allt ansvar hemma för en stund, ro om och mysa med barnen, ta långa och känslosamma samtal med mamma, njuta av lugnet i spat och njuta av väl lagad mat som jag själv slipper laga 🙂

Vi har sedan ett par timmar tillbaka kommit på båten, hunnit checka in i våra hytter och ätit frukost!

Nästa stopp är en förmiddag i Spat 😉

IMG_5581

IMG_5580

IMG_5582

IMG_5576

IMG_5571

IMG_5574

Vi hörs senare!

Tack för ALLT och tack för att du finns!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. 18:årig finlandssvensk tjej

    Tja therese!
    Såg dej, din mamma, ellah o kidh på båten idag!
    Ni gick omkring och sökte er bil nere på däck.
    Blev så överlycklig att ja fick se dig i värkligheten. ?

  2. Anna-Lena

    Rekommenderar oxå kyrkan och att prata med ett diakon. Har absolut inget med Gud att göra för att det är kyrkan. Har gått i familjeterapi och enskilt samtal där själv och det var SÅ bra. Lycka till och TACK för din öppenhet och din fina blogg.

  3. Ann

    Ett tips är at du kontaktar kyrkan och berättar att du behöver nån att prata med. Brukar gå fort att få träffa nån där och kan till och med vara bättre.
    Om du mår akut dåligt kan du ju också ringa jourhavande präst eller andra linjer som man kan ringa för att prata av sig finns många.
    Lycka till!