Therese Wickman

NÄR ALLT GÅR ÅT HELVETE!

Vilken morgon! Suck!

 Varning för ett gnäll inlägg!

För det första sov jag otäckt oroligt i natt. Hade en oros klump i magen vilket gjorde att jag vaknade till och från hela tiden. Väldigt obehagligt och fick mig att må väldigt dåligt! Ni vet sådär dåligt att man helst av allt viill gömma sig under täcket och hoppas på att känslan ska försvinna?

Hoppade i allefall upp för att ge barnen frukost och för att åka och serva bilen. Vad händer när vi ska köra ut från garaget tror ni?

Ellah och Kidh hade hoppat in i bilen på sina sidor och spänt fast sig och stängt dörrarna. När jag sedan lägger i backen för att köra ut slänger Ellah upp dörren utan att tänka sig för, då hon glömt något.

Pang dörren slår i järnpelaren som står där. Jag bryter i hop fullständigt! Det var det sista jag orkade med , det sista jag verkligen har tid med  och det sista jag har råd att lägga pengar på!

Har en känsla av att jag vill gömma mig i dag för att inte fler saker ska gå fel?

Men nu ska jag i stället hämta bilen som tydligen är klar på Servicen, sen anmäla skadan till Försäkringsbolaget och boka en tid hos verkstan för att få dörren lagad. Håll tummarna att det mesta går på försäkringen!

Ska sen verkligen försöka lägga allt åt sidan och hoppas på en bättre fortsatt dag. Barnen har längtat i flera dagar på Kvällens fotbollsmatch och nu äntligen är dagen här. Dom springer just nu runt utomhus iklädda sina fotbollskläder och ropar: I kväll ska vi riva hela hacket, SÅKLART! 

IMG_5556

IMG_5549

IMG_5547

IMG_5559

Är ni med och Hejar fram Sverige till en seger i kväll?

Tack för att du lyssnade på mitt gnäll 😉

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.