EN LITEN FÖRÄNDRING SOM VISAR SIG BLI STORT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

EN LITEN FÖRÄNDRING SOM VISAR SIG BLI STORT!

Hej Vännen! Måndag och ny vecka!

Jag kom knappt upp ur sängen i morse, bokstavligt talat. Jag har sådan träningsvärk i kroppen efter en hel helg med trallbygge. Men bra blir det 🙂  

Laddar med en kopp kaffe och försöker att väcka min trötta kropp och hängiga ögon till liv, för idag har jag flera väldigt viktiga möten inbokade. Håll tummarna 🙂

Till något annat… Jag har en period känt att Vardagsrummet känts lite kallt.? Tittar runt och inser att det mesta är grått?  Ett vardagsrum för mig ska kännas varmt och ett ställe man vill mysa på. Håller du inte med?

Man kan göra så mycket med ett rum utan alldeles för stor ansträngning . Att bara byta Gardiner eller färg på ljus kan göra så stor skillnad? 

Bestämde mig för att byta Gardiner och köpa ett par kuddar för att göra vårt Vardagsrum lite varmare.

Tittade runt på Ellos och föll för den aprikosrosa färgen.? Den kändes varm?

Före bilder:

Grått vardagsrum

grått

Efter bilder: 

rosa vardagsrum

rosa

Kändes redan betydligt behagligare i vardagsrummet och då är det enbart Gardiner, två kuddar och två små ljus som är skillnaden 🙂 Älskar Ellos, dom har verkligen allt man kan önska sig. Samtidigt som jag beställde dessa till hemmet klickade jag med tre par shorts till barnen 😀 Så himla smidigt!

En vägg i vardagsrummet är helt tom, där tänkte jag pryda väggen med några av dom fina bilderna på vår senaste fotografering. Dom om något kommer sprida värme och energi till rummet <3

Fotokollage

Kan man ha för mycket foton i hemmet? För mig är foton en slags konst, som en tavla? 

Ha en underbar dag, nu måste jag sminka på mig ett fejs till detta slitna ansikte och sedan bege mig ut på alla möten. Wish me luck 😉

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Ja! Vilken skillnad det blev… Trots den ljusa färgen. Jättefint 🙂 Som sagt behövs det inte alltid så mycket för att göra skillnad!

  1. Kristina

   Hemtex har jättemysiga filtar. De som finns ii rosa, grått, vit, grön… ska googla o se om jag hittar vilka jag menar. Fler Fina kuddfodral hittar du även på jysk o hm home. 🙂 Filtar o kuddar gör mycket för myskänslan o kuddar kan man inte ha för lite av. 🙂

 2. Linda, mamma till Majken & Arvid

  Så snygga gardiner. Måste visa min sambo dessa när jag kommer hem. Vi ska renovera vår vardagsrum i sen sommar, riva ner en vägg så vardagsrummet blir stort & öppet men dessa gardiner. Blir nog en tripp in på Ellos hemsida; kolla 🙂 tack för tipsen ♡

Annons