DET KOM SOM EN CHOCK? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

DET KOM SOM EN CHOCK?

Godmorgon Vännen!

Jag laddar här hemma med en kopp kaffe och lite Inspiration till hemmet ur Ellos katalogen. Ska strax ta på mig kläder och bege mig ut på baksidan för att fortsätta med Trädäcket.

Idag är man mindre sugen och jag försöker se slutresultatet framför mig i huvudet som en morot till att fortsätta kämpa. Men med regnet som hänger i luften och kroppen, kroppen gör ont överallt. Kom knappt upp ur sängen i morse. Känns som att jag sprungit ett maraton. ? Lite samma känsla  jag upplevde efter  mina förlossningar. Ni vet chocken efter en förlossning ? Chocken att man hade ont i hela kroppen, att varenda liten del av ens muskler värkte? . Lite så är det just nu, ja bortsett från att mina privata delar mår betydligt bättre än efter en förlossning 😉

Ellos kaffe

Jag hoppas du får en underbar dag, jag kikar in sedan och önskar alla mammor en underbar morsdag och så får ni se vad jag ska ge för otroligt fin liten gåva till min lilla mamma!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin L 85

    Det skulle vara kul om du ville skriva och visa hur du gjort trallen. Är själv lite inne på att bygga lite trall, men vågar man och hur vet man hur man ska göra. Lever själv med två barn precis som du och känner igen mig mycket i det som du skriver…

Annons