KAN MAN HA SÅHÄR ONT? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

KAN MAN HA SÅHÄR ONT?

Hej vännen!  Har du haft en bra Lördag?

Kikar in och säger hej innan jag ska slå på en film och inta riktig myskväll anda. 🙂

Idag har vart en riktig sådan där jobbardag och jag har ont i varenda liten muskel på min kropp. Visste inte att man kunde ha så här ont? Snacka om otränad 😉

Har ägnat hela dagen, från morgon till kväll med att rensa på baksidan av gården och påbörja en byggnation av ett tralldäck för att jämna ut hela baksidan. Jag kommer vara så innerligt glad när arbetet är över och stolt. Stolt att jag sätter fingrarna i detta och är bestämd över att klara av det, helt utan kunskaper. Men med extremt mycket vilja och ett intresse för att lära sig så går det mesta. I bland är det bra att vara envis 😉 

Filmmys

Har ni någon film att rekommendera?

I morgon är det Morsdag. Jag kommer nog bege mig ut så fort jag vaknar för att fortsätta fixa på Trädäcket. Är faktiskt lite småledsen att barnen inte är hemma i morgon bitti. Dom brukar annars skämma bort mig extremt mycket en dag som denna. Dom kommer upp med frukost på sängen, ger mig teckningar och extra mycket kärlek. Nästan så Morsdag är viktigare för barnen än för mig.? Dom tycker om att jag har en “egen” dag, en dag som dom vill göra saker för mig, en dag som dom får visa hur mycket jag betyder för dom och en dag som för dom är viktigt jag får bestämma allt på 🙂 Gullungar!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandra

    Idag har jag och sonen mest vilat i sängen för han fick feber igår och har haft de hela dagen . Men har iaf förberett tårtan tills imorgon ☺ Så har bakat botten, gjort egen vaniljkräm och hallon/blåbär sylt. Sedan fyllt den så den få stå och dra över natten och dekorera imorgon. Min mamma & hennes sambo kommer på middag. Härligt med ett trädäck sen. ☺ Grattis på morsdag i förskott 💐

Annons