VILL DU HJÄLPA ETT HORMONMONSTER? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

VILL DU HJÄLPA ETT HORMONMONSTER?

Hallå vännen! Fredag idag, otroligt skönt och efterlängtat!

Lämnade av barnen i morse på Förskolan och passade på att pussas och kramas lite extra då dom ska spendera sin helg hemma hos sin Pappa.  Själv ska man spendera hela helgen med att krypa runt på baksidan av huset och bygga trall och göra en fin och mysig uteplats. 🙂

Har du inget för dig i helgen och bor i Örebro får du mer än gärna komma hit med ett glatt humör och hjälpa till. Tror det kan behövas och det skulle uppskattas 😉 . Jag bjuder på mat i gengäld och trevlig sällskap!. Eller trevligt sällskap? Där kanske jag lovade för mycket? Med mensen som ska komma i helgen och när jag blickar ut mot den stora brädhögen så insåg jag att det nog kan bli en del humörsvägningar 😉  

Som sagt, du är välkommen 😉

Innan jag tar helg och förbereder mig för kvällens tillställning på Örebro Slott så ska jag ringa ett par jobbsamtal, svara ett par mail och hämta ut mitt paket från Ellos, med nya gardiner och kuddar till soffan. Tror det kommer bli så mycket bättre än vad det är nu i vardagsrummet. Insåg att det känns ganska kallt här inne med så mycket grått? Därför byter jag nu till varmare färger på gardiner och kuddar. Får visa för och efterbildar sedan 🙂

Vad har du för färg i Vardagsrummet?

IMG_5721

IMG_5746

IMG_5708

Många har frågat vart jag köpt denna klänning och det har jag gjort hos Miinto.se

Önskar dig en underbar helg!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  Hej Therese.
  Jag älskar att följa din blogg du ger en så himla mycket energi när man känner att livet är för mycket. Du sprider glädje och positivitet.

  Jag älskar klänningen du har på dig i det här inlägget och jag vet att du skrivit var du har köpt den i ett inlägg men hittar inte det nu.
  Så jag undrar var du har köpt den?

  Kram Madeleine

 2. Fi

  Hej, skulle du vilja direkt länka klänningen. Har letat på hemsidan men hittar den inte. Tack underbara du för en toppen blogg.

 3. Andrea

  Jag hade lätt kommit å hjälpt dej om ja bott närmare. Du verkar stört skön härlig, å vem har inte humörsvängningar då o då 😉 du är grym Therese! Vill du å barnen ha ett härligt ställe å hänga på några dagar i sommar är ni välkomna hit. Bor på en mysig ö utanför Gbg…😎😎

 4. Martina

  Den översta bilden är verkligen superfin!!!! Så naturlig å helt amazing!! 😍 Mer sånt! 😘

Annons