YOUTUBEKANALEN UPPDATERAS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

Annons

YOUTUBEKANALEN UPPDATERAS!

 

Hej och tack för fina kommentarer och mail igår! <3

Ny vecka och det betyder ny film uppe på vår Youtubekanal. Ni har väl inte glömt bort att trycka i den röda knappen Prenumerera? Det är helt gratis förstås och är toppen för att inte missa filmer och material som läggs upp från oss 🙂

 

 

Nu har vi även införskaffat oss en liten kamera som vi lätt kan ta med oss och på så sett filma lite oftare. Har fått hjälp några gånger av fina Malin från en Mediaskola här i Örebro och planeringen är väl att vi ska sätta igång att filma mer intensivt efter sommaren. Men fram till dess så fixar jag det mesta själv. Så? Vad vill ni se oss filma?

Puss och Kram

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons