Therese Wickman

NÄR MAN SITTER DRÄNKT I JOBB OCH NJUTER AV DET!

Hej vännen!  Åh vad härligt med Fredag idag! Håller du med?

Igår var jag en anings frånvarande här på bloggen.  Jag satt nämligen dränkt i jobb med planering inför Älskade Ungar mässan. 

Samtidigt som det är sjukt mycket jobb med att driva en stor Mässa så är det otroligt kul, spännande och givande. En dröm, en dröm som jag tog modet till mig att följa! 

Igår fixade jag och Anders det sista som skulle finnas med i vår Broschyr som ska delas ut som marknadsföring inför mässan under hela sommaren på olika stora jippon.  Vi vill få till en helhet där man lätt kan förstå vad som kommer finnas och bjudas på mässan bara genom att man tittar i materialet. Långa texter är aldrig bra utan små ord, bilder och glädje är det som säljer bäst!

Vad sägs om: Hoppborg, ansiktsmålning, Legopool, Prova på Gymnastik i en hinderbana, Allsång på stora scenen med två populära maskotar, 10-14 maskotar på plats (Spöket Laban, Lilla Anna, Bananer i Pyjamas mm) modevisning, barnvagnsshow , Mammasnack med Madde och Mirka från Familjen Annorluna och massa andra roligheter? Låter det som en bra början på en glädjefull mässhelg? Då får vi inte heller glömma bort alla våra företag som står som utsällare under helgen:? Vad sägs om märken som Lego, Mini Rodini, Bugaboo, Lipfish, Molo, och en HEL del annat smått och gott. Allt från försäkringsbolag, barnvagnar, kläder, inredning, barnmat, skor, leksaker, reseföretag, fotografer Mfl..

Vill ni komma på mässan så boka in det i kalender genom att trycka HÄR

Hoppas vi ses där?

Mitt mål med min mässa är att försöka göra så många och fånga så stor bredd som möjligt och få dom nöjda och glada med mässhelgen. Både från bebis, barn upp till föräldrar. Alla ska finna något av intresse. och finna glädje!

Älskar när ni ger mig feedback, ,så kommentera gärna här nere vad ni önskar eller om det är något speciellt företag eller någon speciell produkt ni önskar se på plats??

Aktiviteter? Var det en bra början? 😉

14A1540

IMG_1417

20159261816683121107757_sbig

Jag önskar dig en underbar helg!

Ta hand om dig!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.