Therese Wickman

EN DAG ATT SE FRAM EMOT!

Hej vännen!

Härligt med Fredag och idag känns denna dag extra bra trots att jag vaknade kallsvettig av Mardrömmar vid fyra tiden som gjorde att jag inte kunde somna om förens timmar senare.

Men idag lyser solen fast väderprognosen visade regn och vi har planerat Fredagsmys i kväll, men innan myset  ska vi köpa nya Badkläder till barnen eftersom vi åker utomlands om en vecka.

Det ska bli så otroligt skönt att komma bort till värmen och byta miljö för en stund. Kidh frågar flera gånger om dagen hur många dagar det egentligen är kvar tills vi ska resa hem till Lollo & Bernie 😉 

IMG_3569

Våran soffa börjar bli väldigt sliten efter alla dessa år med småbarn. Jag är extremt sugen på en ny soffa men vet inte om jag vill ha en Divan eller en tre och en två sitts soffa kanske? Ge mig gärna förslag och gärna tips på vart man kan hitta dom bästa sofforna till bäst pris <3

Ha en underbar dag! 

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Snette

    Hallå :)! Klart att du ska ha en hörnsoffa, med eller utan divan. En två och trea blir ju inte alls lika mysigt, inte om familjen vill sitta nära varandra. Vi har precis gjort oss av med vår tvåa och trea, nu hänger vi i en stor och härlig divansoffa. Skulle aldrig byta tillbaka.
    Kram från en som läser din blogg men aldrig kommenterat förut.