Therese Wickman

TAR DU DIG TID FÖR DIG SJÄLV?

Hej vännen!

Lägger du tid och pengar på egentid så som Frisören, Fransförlängning, Manikyr eller liknande? Jag som inte är en typskit ”tjejtjej” har tidigare sällan lagt speciellt mycket tid eller pengar på mig själv och mitt eget yttre.

Långa naglar är helt uteslutet för mig. Jag tycker det är superfint och är lite små avis på dom som har det, men jag kan inte ens få på mig kläderna med långa naglar och jag känner mig en anings obegränsad med vad jag kan göra. Efter ett par försök för några år sedan så är det totalt uteslutet och ska jag vara ärlig så känner jag mig inte bekväm i det?

Något jag däremot inte skulle klara mig utan är mina långa svarta Fransar som Sofia fixar på mig.

Utan dom känner jag mig trött, gammal och grå. Konstigt med tanke på att det bara är Fransar, men dom gör så stor skillnad så det är galet. Trots att man kan vakna upp på morgonen och vara  supertrött med svullna ögon så syns det inte och det är inte ofta man kan trolla bort det på en småbarnsmamma 😉

Screenshot_2016-04-25-13-07-53

Sofia gör inte bara Fransar utan även Ögonbryn, vaxar mm och ska nu börja med Tandblekning. Något jag faktiskt mer och mer med åren skulle vilja testa på. Speciellt med alla koppar kaffe man dricker varje dag, det gör ju sitt med tänderna..

Puss och Kram vännen <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.