NYTT VIDEOINLÄGG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

NYTT VIDEOINLÄGG!

För någon vecka sedan var ni flera som ställde en hel del frågor till mig. Nu har jag besvarat dom flesta av dom i ett videoklipp 🙂

 

Ni får jättegärna ge feedback i kommentarsfältet inne på Youtube!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anette

  Du får ursäkta mig men han låter som en sol o vårare. Normalt gör du inte så här,han borde skämmas,funderar inte hans nya??? Vad är det för kille som drar runt som en Raskenstam och lovar kärlek till höger och vänster.
  Hoppas han en dag själv möter på fel person och han får uppleva hur det känns.
  All Lycka till dig.

  1. theresewickman
   theresewickman

   Ja jag kan inte sticka under stolen med att jag är enormt chockad och väldigt besviken. Den Emil som jag levde ihop med är/var inte den här Emil? Någonstans hoppas jag att han har ett samvete som äter upp honom. Men samtidigt svårt att tro det då han bara någon dag efter att han gjorde slut (helt utan förvarning) satte sig i en ny relation, bytte stad och blev sambo och nu öppet visar deras körlek till höger och vänster. Känns sjukt att han bodde här för mindre än 2 månader sedan och att det då var VI som var en familj och ett par. Får väl trösta mig med att jag uppenbarligen blir lyckligare utan en sån människa i mitt liv. Men som sagt, svårt att ta in vem han egentligen är HUR han är som person… Tack för all din omtanke <3 KRAM

 2. Linda

  Tittade precis på den här videon och ville bara skicka dig massvis med kärlek och styrka! Du verkar vara en sådan fin person med ett stort hjärta! Jag önskar dig all lycka och att du en dag får gifta dig! KRAMAR

 3. Emelie

  Alltså. Hur kan han redan ha en ny tjej och dessutom hunnit bli sambo? Det måste kännas fördärvligt för dig. Men det säger väl ändå en del om vem han egentligen är? Det är ju inte ett helt normalt och ok beteende. Är du över honom?! Och skulle du ta tillbaka honom om han ville det? Och finns det ingen möjlighet att du kan flytta om du finner en kärlek från annan ort eftersom att du ändå har dina barn på heltid? Tveka inte på dig själv. Du är vacker och verkar va en kanongo tjej. Stor kram

  1. theresewickman
   theresewickman

   Heej 🙂 Det som känns förjävligt är väl egentligen inte att han skaffade ny tjej bara någon vecka efter att han lämnat mig eller redan blivit sambo, det som är mest jobbigt är hur lurad jag känner att jag blivit och den Emil som fick mig att må så bra, den Emil som jag trodde jag skulle leva med? Finns han ens på riktigt?
   Om jag är över honom rent känslomässigt är jag nog inte riktigt till 100%. En del av mig HATAR honom extremt mycket och den delen som älskade den där Emil som jag kände har nog en del känslor kvar för honom. Förstår du? 🙂 Men jag skulle ALDRIG ta tillbaka honom, ALDRIG någonsin! På det planet är jag över honom och vill helst inte se honom igen.. Han gick från sitt ex till mig, från mig till en ny. Att byta flickvän, stad och liv så snabbt känns ju lite otäckt? Puss på dig!

 4. Sofia

  Hej och tack för en hemtrevlig blogg. Har följt dig sen du va med i tv och kände direkt att du är en genomgo person!
  Jag har inte hört dig prata om det någongång så jag måste fråga. Har du aldrig vart intresserad av en tjej?
  Skulle vara jättekul om du vill skriva eller ta upp det i en video 🙂 kram

 5. Cessi

  Det rinner faktiskt tårar när du berättar att han en dag säger att han älskar dig och nästa dag lämnar dig! Helt sjukt!! Vet du Terese..du är så fiin..du är värd så mycket bättre än en sådan man..fösök glömma honom och ta hjälp av psykolog att bearbeta det, jag är säker på att du ännu finner en super härlig man..jag förstår att det gör ont..jag tror mitt hjärta skulle gå sönder..men försök tänk du är värd så mycket bättre än att leva med nån som behandlar dig på detta sätt!! Stoor kram!!

 6. emelie

  Du verkar vara en underbar människa! Och har så dumt tänk, bor i hallsberg och är ensamstående med en dotter på 5 år, har själv blivit lämnad några grr och känt mig fruktansvärt ensam, naiv och blåst, man känner sig inte tillräcklig för nått just då man är ensamstående oxå, men jag vet att någon för finns för mig och det gör det där dig också vi har tydligen vara hittat fel .. men nångång så finns väl “mr right” där för oss också ♡

  1. theresewickman
   theresewickman

   Jag vet exakt hur du känner. Man anklagar sig själv på vägen och frågar sig vad man egentligen gör för fel och hur man kan vara så dum, naiv och blåst? Men ska man inte kunna lita på en partner? Ska man hela tiden misstänka att dom ska dra, såra eller bedra än?? Vi är så mycket bättre människor än dom och någonstans finns det någon där ute som skulle uppskatta oss. Den dagen vi träffar en sån man vi känna oss lugna från djupet i själen, för då vet vi 🙂 All kärlek

 7. anna

  Nån som ska överdriva totalt! Förstår du blev som ett frågetecken när de kommer till E, förstår inte hur man ena dagen kan säga man älskar någon sedan andra Tack & hejdå Nu har jag en ny! :/ men tvivla inte på dig själv du har bara haft fruktansvärt otur när det kommer till män, men de kommer vända kanske blir en annan nöt till vem vet, men skamm den som ger sig 😉 E är redan snart sambo med en tjej får mig å fundera om han var otrogen/planerat ett tag på göra Slut, eller ville både ha kakan & äta den! Nä ska inte spekulera men man blir som ett ? med dig! Nu ska vi inte ge E nån uns uppmärksamhet!

 8. Fanny

  Jättebra & rolig video! Gå & prata med någon om du känner att du behöver det, det kommer hjälpa dig! Du är så stark, super bra att ärva kläder & tycker bara de är jättebra även för ekonmin & miljön! you go girl!

 9. Ann

  Klart att du kommer hitta kärleken igen.’
  Det är väl jätte bra och snällt att låta andra ärva kläder mm som man själv inte behöver,tycker iallafall jag.

 10. Emma

  Ursäkta mig en som läser, du vet inte ett dugg hur Therese är och vad hon gör, allt skriver hon nog inte ut på bloggen och sålänge du inte vet eller sett något så kanske du ska dra igen låset för din mun och sluta komma med påhopp! Therese gör allt hon kan och och är en omtänksam människa, sen beror inte allt på henne utan på hennes ex oxå! Han bevisar lite vem han är, hittar en ny tjej och flyttar ihop med henne efter 1 månad det säger en hel del om den killen! Så be du om ursäkt till Therese nu om du är vuxen nog!
  Stå på dig Therese du vet att du är bra på alla sätt och vis! Kram

 11. Johanna

  Bra inlägg.
  Och att han dessutom inte ens bor nära sin dotter utan ännu längre ifrån än innan? Hur tänkte han då..

  1. en som läser

   Hur vet du att han bor längre bort ifrån sin dotter nu än innan han flyttade till Therese .
   Han har ju inte ändrat sin adress på hela tiden fortfarande mantalsskriven i Åkersberga.
   Förstår att Emil tar sitt ansvar för sin dotter och att Theresa tar sitt ansvar för sina barn .
   Hon har ju dom hela tiden men Emil hade ju bara sin dotter minimalt. Hon fick ju även ärva gamla skor som inte passade Ellah. Kanske inte var det bästa med tanka på rättvisa dina barn och mina barn. Tycker att Emil gjort rätt.

   1. en som läser

    Tänkte bara förklara att Ellah och Kid får nya skor men Emils dotter kan ärva gamla utslitna skor som inte passar Ellah hur känns inte det.
    Dina barn och mina barn vem är mest värda, tydligen dina barn då dom får nytt och Emils dotter bara får vad dina barn inte kan använda. Ursäkta min åsikt men förstår att det blev som det blev.
    Tänk inte bara på dina, Även om du älskade Emils dotter hon kanske också ville ha nytt.

    1. theresewickman
     theresewickman

     Nu har du nog fått allt lite om bakfoten? Och för det första? Hur vet du vad mina barn och hans barn fick? I och med att hon inte var min biologiska dotter, även om hon behandlades så, så fick jag inte skriva mycket om henne här i bloggen..
     Kidh ärver en hel del från Ellah och likaså gjorde Emils dotter. Eller ska man slänga fina, nästan oanvända kläder och skor för att något annat barn använt det först? Köpte jag något till Ellah eller Kidh så gjorde jag det också till Emils dotter. Hon fick massa nya kläder, skor, leksaker, resor mm och behandlades som om hon vore min egna biologiska barn. Att hon sen hade turen att också kunna ärva massa saker från Ellah gjorde ju bara att hon hade dubbelt upp av det mesta… Tänker inte ens ta åt mig av detta då det är SÅ långt från sanningen det kommer och det vet alla som känner mig och min familj 🙂 Gå och sprid negativ energi nån annanstans..

    2. minna

     Till” en som läser”. Jag är en av dem som kan intyga att det inte bara ärvdes kläder från Ellah. När Therese fköpte kläder till barnen så köpte hon alltid till alla tre. Ofta hade flickorna likadana kläder på sig. Samma sak var det med leksaker. Det köptes in nya möbler i rummet för att hon skulle känna att det var hennes. Vid jul var det ingen i therese släkt som behandlade någon annorlunda. Alla barn fick lika mycket. Som Maria skrev. Det är mycket som inte skrivs i någon blogg..

   2. Johanna

    För jag själv bor i närheten och vet vilka personerna i fråga är. vilket du också verkar göra med sån ingående information.
    Och att ärva saker är väl kanon?

   3. Maria

    En som läser…. Inte en som är inblandad i deras liv? Är du så naiv och tror att bara för du läser någon blogg vet du exakt hur allt går till bakom stängda dörrar och anser dig ha rätt att “förstå varför saker blev som det blev”? Herregud finns människor till allt tydligen….