TAR TACKSAMT EMOT DINA TIPS? – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TAR TACKSAMT EMOT DINA TIPS?

Hallå snygging, har du haft en bra helg?

Här hemma är klockan precis slagen tolv och jag sitter fortfarande kvar vid frukostbordet. Älskar Söndagar! Vi brukar dessa mornar ligga kvar länge i sängen. Jag små slumrar en stund medan barnen kollar barnprogram, vi kramas och pratar om allt mellan himmel och jord och jag besvarar barnens alla stora och viktiga frågor i livet.

Ofta hoppar vi över “frukosten” på Söndagar och tillagar i stället en mer matigare frukost som vi äter vid 11 tiden. Ni vet, juice, nybakt bröd, ägg, bacon, yoghurt, olika pålägg, grönsaker, kaffe och en hel del annat. Hur gör ni?

Till nått annat, vad tyckte ni om gårdagens Mello? Jag måste påstå att detta var den bästa omgången av artister?

Jag blev helt förälskad i frans låt – If I were Sorry

Den går på repeat här hemma sedan i går kväll och den föll mig verkligen i smaken. En riktig Tessan låt. 😉

Jag tyckte också Molly var bra, men hade hört så himla mycket om den låten att förväntningarna hade blivit så pass höga att jag blev en aning besviken? Den var bra, men trodde lite mer om den!

Vilken låt tycker du var bäst och vilken låt tippar du kommer vinna alltihopa?

Förresten, Vad tycker du om mina nya lampor till Sovrummet? Jag håller på att fixa sista prägeln i “mitt” rum så jag känner lugn och ro och kan finna harmoni där inne. För det är ju där jag smiter in om kvällarna, jobbar en stund, skrattar till någon film eller gråter över brustet hjärta, där jag funderar på livet i sig.

IMG_3346

Ska visa er resten av grejorna i kväll samt berätta vinnaren i tävlingen med Jollyroom 🙂

En fråga, det är lite kalt på väggarna här hemma sedan jag tog ner mycket av porträtten på mig och E och tavlor som förknippades med oss “fem” som familj. Skulle behöva eran hjälp?  Vart hittar jag fina tavlor, motiv eller texter jag kan sätta upp på mina väggar? Tipsa gärna!

Nä nu börja det dra ihop sig för Kidhs gymnastikträning. Vi hörs som sagt senare! Ha en underbar dag, här lyser solen och jag hoppas den gör det hos dig med?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cessi

  Finaste tavlor jag vet nog när man förstorar upp stora tavlor i färg eller svartvitt av barn, föräldrar, syskon osv..och så pryder man väggarna med dom! Stora foton av barnen när dom var bebis är alltid härligt att se på!

 2. Sofia

  Oj…. Börjar undra om vi hade fel på ljudet på vår TV igår, eftersom många sagt att det var så bra igår på Mellon medan vi tyckte att det var den klart sämsta deltävlingen…

 3. Angelinalovelina

  Åhh vad kul att göra fint i sovrummet även om det är under tråkiga omständigheter. Finns jätte många fina posters på youtubern Therese Lindgrens webbshop hookedonyou.com/se. Kram

 4. Therese

  Desenio.se har så mycket fina prints. Både fina bilder och man kan göra egna prints med personliga texter! Rekommenderar verkligen den sidan 🙂

 5. GC

  Frans var kvällens stjärna. Så bra och gullig. Molly var tråkig. Men vad jag önskar nu är att Bada Nakna tar en final plats och slår ut dom alla.

 6. Anna

  Supersnygga lampor!!!

  Gällande tavlor, så har dom superfina posters + enklare ramar inne på desenio.se. Beställde nyligen 4 st därifrån och är grymt nöjd!!! 🙂