Therese Wickman

NJUT ÄVEN NÄR DET GÖR ONT SAMT VINNAREN I TÄVLINGEN!

Godkväll, här hemma är vi upptagna med Bingolotto.  Bara ordet Bingolotto gör att jag får små ångest och känner mig gammal, men jag kan helt enkelt inte låta bli att tycka det är supermysigt att spela med barnen, duka upp något gott och avsluta helgen tillsammans <3

Innan barnen ska lägga sig för natten och ladda för en ny vecka så tänkte jag dela mig mig av vinnaren i den fantastiska tävlingen i samarbetet med Jollyroom

jollyroom_Fotor

Ett stort Grattis till Evelina B. 

Håll koll på din mail så du inte missar att ta del av denna vinst!

Önskar som sagt varje gång jag har tävlingar att jag skulle kunna göra er alla till vinnare men vi alla vet ju att det tyvärr inte går 🙁

Men kan glädja er med att det inom snar framtid kommer komma en nya ljuvlig tävling! Jag älskar att få visa min uppskattning och kärlek till er genom att erbjuda er dessa tävlingar. Gillar ni dom? Något speciellt ni skulle vilja ha i vinstpotten nästa gång??

Ta hand om dig, och njut av livet även när det gör som ondast, för vi får ta del av livet och det är inget man ska ta för givet…

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina B

  Hej! Vem Evelina B kan vinnaren vara? Heter nämnligen så också, så funderar på vad hennes ”B” står för 🙂
  Var också med i tävlingen och har haft problem med min mejl, just därför undrar jag 😉
  Kram!

 2. Lotta

  Vad skrev Evelina. B för motivering? Vore spännande att läsa. Hittade inte någon Evelina bland kommentarerna på inlägget

  1. theresewickman

   Denna tävling delades både på bloggen och instagram då även möjligheten för dom som ej har instagram skulle kunna delta i tävlingen. Du hittar hennes namn som dom andra 1068 på min instagram under tävlingsinlägget. Vinnarna slupdras alltid 🙂 Hoppas på bättre lycka nästa gång! Stor Kram

 3. sofia

  Hej! Vi är en liten familj som lever under hot och våld. Vi flyr just nu inom Sveriges gränser var dag för att slippa misshandel och hot. Men vi har ett problem, myndigheterna blundar för vår situation. Vi får klara oss själva. Vi har blivit spottade på och personerna som utsätter oss för detta hittar oss varje gång. Jag har en dotter på 7 år och är nu gravid i vecka 16. Jag ber er om hjälp. Snälla sprid vår historia. Hjälp oss att tvinga myndigheterna att reagera och agera genom att vi är många som pratar om det. Snälla rödda oss!

  http://hjlpenfrndden.blogg.se/2016/february/hjalp.html

  Och nej, det är absolut inget virus. Vill man inte använda länken så gå gärna in på blogg.se och sök efter: hjlpenfrndden