VI PROVADE ATT GÖRA DET SJÄLVA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VI PROVADE ATT GÖRA DET SJÄLVA!

Hej vännen! Hade du en bra fredagskväll?

Jag och barnen provade på att göra hemmagjord sushi och myste sedan ner oss till Fångarna på Fortet och det tillsammans med en ljuvlig Gottiskål 🙂

Tycker fredagskvällarna med barnen är så himla mysiga, speciellt när dom blivit så pass stora att vi kan se program som en annan kan tycka är små kul att titta på. Alltid när vi ser på Fångarna på fortet så väljer vi ett varsitt lag vi hejar på. Riktigt kul och vi hejar och peppar vårt lag och går verkligen all in för det 😉 Någon mer som brukar spendera tv-kvällen framför Fångarna på Fortet med familjen? 

IMG_3372

Kanske inte världens elegantaste sushi? Men det gick att äta i allefall. Till nästa gång ska jag nog forska på lite bättre och göra det än och bättre. Speciellt smakerna, tyckte dom fattades.

Någon som brukar göra sushi och kan komma med tips? 

IMG_3375

Jordgubbar, Hallon, Vindruvor och mjölkchoklad, finns det något godare att äta på Fredagskvällen? Så gott <3

Nu ska jag och barnen hoppa in i bilen och åka över till mina vänner med barn för middag och mellomys. Vilka tror du kommer gå vidare i kväll? Jag tror på Molly och Frans.

Ta hand om dig! Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Avokado är riktigt gott i sushi men den måste vara perfekt mogen och god. Man kan även ha majonnäs innan man lägger grönsakerna och tex, laxen. Man kan även blanda i lite vassabi i majonäsen innan man brer på den på riset blir riktigt gott 🙂

 2. Mia

  Vi har gjort hemmagjord sushi nu i nåt år och mitt tips är att experimentera m smakerna. Min favorit är rulle m kallrökt lax ,brie, avocado & purjolök.

 3. Sara

  Använd rikligt med risvinäger mer än vad det står är mitt tips
  Och här hejas det också på Fångarna på fortet på fredagskvällarna.

 4. Disa

  Brukar läsa din blogg och tycker den är jättebra! Roligt också då man känner dig som person sen gymnastiktiden 🙂 Tänkte passa på att slänga in en kommentar nu då jag har ett hett tips för egengjord sushi: en så kallad sushibazooka, blir jättesmidigt med den! =)