BLEV TAGEN AV POLISEN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

BLEV TAGEN AV POLISEN!

Fredag och jag är ordentligt utvilad. 🙂

Barnen måste smugit tysta som möss ner till vardagsrummet i morse, för jag sov som en stock till klockan 9:20.

I snart 9 år har jag haft mitt körkort och har aldrig åkt fast för fortkörning, aldrig. Varför ska allt elände hände samtidigt? Är det inte så, att en olycka sällan kommer ensam?

På väg till Stockholm i Onsdags så körde jag över Eskilstuna, vilket jag aldrig brukar göra, så den vägen känner jag inte till lika bra som vägen över Västerås. Jag körde enligt hastigheten 110 km men missar en liten viadukt där en skylt visade 80 km. Jag hade inte ens sett denna skylt som Polisen påstår sig fanns och det var väl precis då jag svarade på alla Ellahs frågor att jag totalt måste missat skylten..

Vet inte om jag skulle vara glad, arg eller ledsen när Polisen stannade mig och berättade att jag var 1 km från att bli av med körkortet och att jag fick ta en böter på 3200 kr.

Så surt när man får en böter av ett misstag och inte av att man faktiskt körde för fort med flit.

Av alla dessa 9 år jag haft körkort så ska jag självklart få denna saftiga böter just den månad det redan är Kaos med stort K. Gemensamma räkningar som nu blivit mina räkningar i och med att E flyttade och det känns som om jag behöver en magiskt trollstav för att få i hop allting!

Jag få se det positiva i det hela och glädjas åt att jag har körkortet kvar 🙂

Har du åkt fast för fortkörning någon gång? 

20160213_195730

Ha en underbar Fredag min vän så hörs vi senare <3

Nu dags för storstädning och sedan barnens Ridskola!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Heléna

  Nej men vad surt.. jag har aldrig åkt på fortkörning men en kompis berättade om en kille som varit i en annan stad och jobbat och åkte på 3600 kr eller liknande när han åkte hem. Dagen efter skulle dom göra lite ärenden innan dom skulle åka utomlands och då körde han för fort igen för samma summa!!! Haha.. vad ARG hans fru skulle ha varit =)

 2. Jossan

  Tycker synd om dig!

  Jag har aldrig själv åkt dit för fortkörning men har däremot gett många böter till de som kört alldeles för fort (jobbar som polis)

  Sköt om dig!
  //Jossan

 3. Sandra

  Handlade eran separation om att ni tappade känslorna för varandra? Tänker att man annars kanske inte flyttar så hastigt.
  Kram och ha en trevlig kväll <3

  1. theresewickman
   theresewickman

   Nä jag älskar honom lika mycket nu som då och enligt han så älskade han fortfarande mig, iallefall sa han det någon dag innan beslutet. MEN det tog honom extremt hårt att vara ifrån sin dotter så ofta och istället ägna den tiden på “mina” barn och med tiden trodde han det skulle gå lättare. Men tror hans samvete åt upp honom att han plötsligt tog ett väldigt hastigt beslut som han sen höll stenhårt fast vid.. Om det är något mer som ligger bakom allt är det i såfall saker som ligger utom min vetskap.. Ha en underbar helg <3

  1. Sanne

   Håller med!
   Stackars dig som åkte på böter. . Ibland är det inte så enkelt när man har barn i bilen, framförallt inte när de drar igång och förväntar sig en hel drös med svar eller när de bråkar… Var rädd om dig

 4. Fia

  Om han har en del i de räkningarna så är det ju självklart att han ska betala!
  Det hoppas jag verkligen att han gör så att du slipper den tyngden!
  Kram!

 5. en som läser

  Tråkigt när det händer har själv råkat ut för detta. Det som är värst är att det ska betalas så snabbt har ingen chans at betala senare. Så då får man spara in på allt annat. Så kör försiktigt nästa gång. Körkortet kan man inte vara utan
  Kramar till Er

 6. GC

  Nej, jag har aldrig åkt fast för fortkörning. Var jätteglad över att du har körkortet kvar. Tänk vad jobbigt du hade haft det annars. Du får dra in på klädinköpen och kanske äta lite billigare mat om det går. Du kommer att klara detta också.