FARBROR BLÅ ÄR INBLANDAD! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

FARBROR BLÅ ÄR INBLANDAD!

Hej vännen!

Sitter just nu i hotellsängen, dricker en kopp kaffe och skriver till dig medan barnen har Disco till Samir och Viktors “bada nakna”. Dom studsar upp och ner som små studsbollar och sjunger så det hörs långt ner i korridoren 😉

 Vi ska strax checka ut och jag funderar på om vi ska åka till Skansen innan vi styr bilen mot Örebro? Hade vart kul att hitta på något när man ändå är här uppe och Skansen hade passat perfekt i detta solsken.

I går efter en extremt för jävlig dag (berättar mer senare) så slutade i allefall kvällen bra.  Vi hade ett lärorikt möte på Loppikontoret tillsammans med mina bloggkollegor. Idéerna sprudlar och jag har fått en hel del inspiration som jag tänker ta med mig hem och jobba vidare på 🙂

jl

Några av mina härliga kollegor <3

IMG_3371IMG_3371

Efter middagen tog Stina fram detta ljuvliga fat. Mina barn bokstavligt talat slängde sig över skålen 🙂

Tror jag och ungarna gör en likadan skål till helgens Mellomys. Så gott!

Oj, nu knackade städerskan på. Bäst att checka ut!

Vi hörs senare, då ska jag berätta om vad som hände i går. Kan säga som så att Farbror Blå är inblandad i dramat 🙁

Ta hand om dig! Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. theresewickman
      theresewickman

      Nej, jag klarade det med 1 km 🙂 Får se ljuset i det jobbiga. Så trots en väldigt hög böter får jag vara glad att jag får behålla körkortet 🙂