EN SÅN DÄR BRA DAG! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

EN SÅN DÄR BRA DAG!

Lade mig precis i sängen och tänkte slå på en film.

Ellah ligger tätt intill och jag som i stort sett aldrig låter barnen sova i min säng har velat haft dom här sedan E flyttade. Känns inte så kallt och tomt i sängen då, utan dom fyller den med värme massa närhet och enorma mängder kärlek. . Ja, en hel del små fötter sparkandes också, men det är det värt 😉

I dag har vart en riktig bra dag! Vi vaknade upp i morse efter att ha sovit ute hos Pappa/morfar. Det är så himla fridfullt där ute på landet, precis intill sjön. Efter frukost, lite jobb och en stor kopp kaffe åkte jag in till stan för ett viktigt lunchmöte.

Mötet och planeringen med Studio Vasa kändes bra, så nu ligger det stort fokus på att få ihop en bra reklamfilm till Älskade Ungar mässan. Med alla våra ljuvliga idéer som sprudlade så längtar jag som en galning till inspelningsdagarna. Så bra, så grymt det kommer bli 🙂

Ni vet sån där lätthet och lycka man kan känna för en stund när något gått bra? Så kände jag efter lunchmötet och åkte gladeligen hem till ungarna och tog med dom till Storstenshöjden för att spendera den soliga eftermiddagen i slalombacken. Morfar följde med och vi körde två effektiva timmar farandes ner genom backarna. Barnen som inte åkt skidor sedan vi var i Sälen sist åkte som om dom inte gjort något annat. Jag som oroat mig för att dom kanske glömt bort det mesta. Men det är väl lite som att lära sig cykla? När man väl lärt sig så värmer man upp med ett par åk och så kommer känslan snabbt tillbaka?

IMG_3361

IMG_3360

IMG_3363

På min instagram finns det också film från när ungarna åker skidor 🙂 theresewickman heter jag där 😉

I morgon vid lunch tar vi bilen upp mot Stockholm. Jag ska på kvällen äta middag och träffa mina bloggkollegor och ellah och Kidh blir med, såklart. Dom är och har alltid hängt med mig på det mesta!

Vi tre har tillsammans bestämt att vi ska avsluta morgondagen med hotellmys. Dom har bestämt vi ska köpa med glass att äta direkt från bunken i sängen. Och vet ni, när vi bor på hotell så ändrar vi alltid på reglerna och gör det lite extra spännande och mysigt. Kan hända att vi äter frukost i sängen också framför en film <3

Take care, min vän <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.