Therese Wickman

DET KALLAS TYDLIGEN SKRIK!

Hej vännen!

Fredag i dag och det är en dag jag brukar se fram emot med glädje. Ledighet, roligheter och myspys?

Barnen har Ridskola på eftermiddagen och vi brukar på kvällen äta något gott och kolla på Fångarna på Fortet. I kväll blir det dock inget Fredagsmys med barnen då dom ska hem till sin Pappa efter Ridskolan och jag känner redan hur ångesten och ensamheten tränger sig på.

Dessa ”barnlediga” helger brukade alltid jag och Emil passa på att hitta på något tillsammans. Det gör att jag känner hur saknaden får stor möjlighet att komma fram och det gör att jag får en smula ångest då jag dom senaste dagarna kunnat hantera min saknad, förvirring och frågetecken med att lägga fokus på annat. Jag menar, jag kan ändå inte göra något åt situationen jag befinner mig i och jag kan inte ta fram en trollstav och trolla?

Känns skönt att jag faktiskt ska jobba både i morgon och på Söndag med inbokade Klädpartyn. En möjlighet att komma iväg och tänka på annat än tystnaden och ensamheten här hemma. Det blir lixom så påtagligt vissa stunder att det inte är som för bara några veckor sedan…

Möjligheten att åka hem till mina vänner finns såklart alltid, men såhär i en fortfarande känslig punkt i separationen så blir det ganska påtagligt att vara hemma hos vänner som lever ihop? Man är omgiven av sina vänner, men samtidigt kan man känna sig mer ensam då än att vara helt ensam hemma? Låter jag konstig eller förstår ni vart jag försöker komma? 😉

Apropå nått helt annat. Jag har alltid fått höra att jag sjunger som en kratta. Vid flertal gånger har jag fått hört att det låter som om någon stryper en Katt när jag charmigt försöker få ur mig några toner. Trots detta så sjunger jag typ jämt. I bilen, i duschen, här hemma. Ja ,överallt där ingen kan höra mig utöver dom jag lever ihop med. Jag älskar att sjunga med till sånger och jag kan inte förstå hur man kan lyssna på musik utan att inte dras med? Jag har försökt, men det går lixom inte. Någon mer som är likadan? 😉

Igår när jag stod i duschen och sjung så hörde jag hur Ellah ropade på mig.

Ellah: Mamma, kan du SNÄLLA sluta skrika?

Jag: Men jag skriker inte, jag sjunger!?

Ellah: Nej det gör du inte mamma. Det där låter inte bra och det där kallas inte att sjunga, det kallas att skrika!

Jag älskar barns ärlighet <3

IMG_2805

IMG_2803

Kan hända att jag gör om detta i kväll? Bad och ett glas vin? Ja, så får det bli! 🙂

Vad har du för planer till helgen??

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Du är en underbar kvinna i dina bästa år. Som jag lärde känna i ensam mamma och följer dig på bloggen så ofta jag kan. Du är ung och det är kärleken med. Förstår att det kan va svårt att lita på en man igen. Men du kommer säkert hitta någon så småningom. ”mister man en står det tusen åter” som man säger. Du har underbara barn och din fina familj och säktingar och vänner som tar hand om er. Kram och all lycka till er/Cecilia

  2. veronica

    För det första vill jag säga att du är stark Therese. Du fixar detta och kommer bli super lycklig med någon som förtjänar just DIG. Om man väljer att ge upp efter så kort tid pga som du skrev `bagage” så anser ju jag att han inte är så jåtte mogen…tyvärr. Jag lever i samma sits med mina två barn och hans dotter och det är inte lätt att sammanföra två familjer som levt olika liv, men det GÅR. Han lämnade mig också efter ca 7 mån pga allt och alla runt omkring., ( han skiljde sig för min skull ovanpå allt) men jag vägrade acceptera att andra skulle förstöra vår kärlek. Och som jag kämpade och han visade verkligen kalla handen, MEN jag vann och efter 2 mån så började vi dejta igen och idag 10 mån senare är vi sambos igen. Det kan fortfarande vara tufft men vi kämpar. Så är han VÄRD det så kämpa, inget kan bli värre. Men känner du tvivel så kämpa för någon annan……han väntar på dig någonstans. Stor KRAM till dig och hoppas allt löser sig till det bästa.

  3. Elin

    Förstår precis vad du menar när du säger att ensamheten blir mer påtaglig i sällskap…! Och verkligen om man umgås med par, och liksom ser kärleken mellan dom men själv så står du där ensam.
    Men jag hoppas att du får en gryyyym helg och jag hoppas du tog det där glas vinet i badkaret!
    Kram

  4. Lisa

    jag har säkert misstagit mig, hon gick dock precis in och gjorde sin instagram privat!
    Men strunt samma egentligen, tycker bara att det är så tråkigt, ni var så fina ihop och jag trodde verkligen att det skulle vara ni, det var du värd efter allt med totte! Men mister man en står det tusen åter;)

    1. theresewickman

      Ja som sagt. Går han vidare genom att träffa nån ny så får det stå för honom och jag må tycka och tänka vad jag vill om sånt beteende. Jag vet att han älskade mig enormt mycket för bara några veckor sedan och borde egentligen göra fortfarande? Men har förlorat tron på mänskligheten en smula så vem vet. Jag kan inte lägga tid på nån annan då mitt hjärta forfarande slår för Emil och jag väljer istället att lägga mitt fokus på mig själv och mina barn. Tror hans sett att ”fly” bara får han själv att må sämre till slut…

  5. Lisa

    Förlåt men kanske misstog mig, såg bara en Lisa som kommenterat honom och han hennes bilder och har även hört rykten men de stämmer ju oftast inte;)

    1. theresewickman

      Ja, vem vet! Kanske han har gjort det? Jag vet inte hur han gör för att gå vidare. Svårt att tro att det skulle bli nått seriöst. Men vad vet jag.. Rykten? vart då?

  6. Lisa

    Kollar man instagram verkar det tyvärr som Emil hittat en annan:(
    Så tråkigt för ni var så fantastiskt fina ihop och du var verkligen värd den kärleken ni kände för varandra!

  7. Josefine

    Jag förstår inte varför du och Emil inte kan vara ihop ändå? Ni älskar ju varandra och är så fina ihop… Kramar och styrka till dig!

  8. GC

    Jag tycker du ska gå ut med en kompis och dansa lite. Du är fortfarande ung och du behöver roa dig. Världen är full av trevliga människor och att komma hemifrån skingrar tankarna. Kram.