JAG ÄR INTE DUM, BARA EN ANING GLÖMSK! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

JAG ÄR INTE DUM, BARA EN ANING GLÖMSK!

Hej hej och god förmiddag..

Tack så hemskt mycket för alla tips och råd angående utlandsresan. Nu känner jag mig jättedum, haha! Det är självklart att jag hängt med i Media om oroligheterna i Egypten. Kan man ens undgått det?  Måste suttit i en liten resebubbla sådär 24:00 på natten och drömt mig bort till sol och bad att jag där och då inte lade en tanke på allt som hänt där borta eller alla oroligheter..

I nu läget skulle jag “aldrig” boka en resa till Egypten, så letandet efter en resa fortsätter. Hittade dock en resa till Asien under nästa vecka som skulle pågå i 15 dagar till ett otroligt bra pris.  Får se hur och om det blir en resa någonstans 🙂

Just nu i skrivande stund sitter barnen på golvet och spelar spel och jag försöker ta tag i lite jobb. Kidh verkar må betydligt bättre idag och nu verkar det bara vara förkylningen som håller sig kvar hos honom. När han pratar låter det som om någon håller för näsan på honom, så täppt är han och han har i natt sovit oroligt och fick till slut krypa ner hos mig och sova <3

 Jag brukar aldrig vilja sitta med datorn och jobba när jag har barnen hemma. Det går verkligen mot mina principer. Men med tanke på att jag fick vabba för Kidh igår och inte kunnat jobba på hela helgen så ligger jag kraftigt efter med en överfull inkorg..  Jag har förhandlat med barnen att jag åtminstone måste jobba ett par timmar innan vi tillsammans kan göra något.   Dessa dagar är jag lite extra glada att dom har varandra 🙂

IMG_2791

Mysmode

IMG_2782

Nu, en kopp kaffe och ta tag i alla mail.

Han en fortsatt trevlig dag.!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Mycket dåligt att endast betala underhåll. Ett barn kostar så mycket mer än det! Kräv att ni delar lika på fritidsintressen och förskolekostnad. Du ska inte behöva betala allt själv!

 2. Madde

  Jag kan verkligen rekommendera Mauritius. Med 3 barn blir det en dyr resa men om bara du och sambon åker så funkar det. En fråga bara, betalar barnens pappor en del av deras resor eller får du stå för allt?

  1. theresewickman
   theresewickman

   Hej. Nä, barnens pappa betalar endast underhåll och allt utöver det som dagisavgifter, barnens försäkringar, nöjen, resor, gympaavgift, ridskoleavgift mm betalar jag ensam… Bara barnens avgifter på fritidsaktiviteter har gått på bara denna termin (vår) 6500 kr.. Ett underhåll täcker tyvärr inte mycket!