UT I HALKAN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

UT I HALKAN!

Packar väskan inför resan ner till Tranås i morgon. Emil och J åkte i förväg redan igår och i morgon reser resterande av familjen ner för att bo hos Emils Mamma och fira in det nya året med b.l.a Emils bror med familj. Som barnen längtat. Ellah började gråta igår kväll över hur fruktansvärt orättvist hon tyckte det var att Emil och J åkte ner i förväg.(dramatiskt som 6 åringar kan vara).  Hon hoppade till och med ner frivilligt i sängen i kväll för att det skulle bli morgondag så fort som möjligt 🙂

Är dock lite smånervös inför bilkörningen ner i morgon. Jag hatar verkligen att köra när det är halt och att inte ha med någon annan vuxen som “stöd” i bilen gör det extra jobbigt. Får hoppas dvderna barnen fick av sin Morfar i Julklapp roar dom vägen ner så jag inte blir distraherad av deras frågor och tjat från baksätet. Fler som upplever tjat från barnen under längre resor? 😉

Jag och barnen spenderade förmiddagen idag ute i en närliggande Pulkabacke. Så galet underbart väder. Sol och en massa snö. Jag älskar det!

Ungarna skulle promt ha med sig sina slalomskidor att åka med i backen och det spelade ingen roll att dom fick åka ner, ta av sig skidorna för att bära upp dom för att sedan åka ner igen. Dom kämpade på och jag som hade trott på gnäll efter två åk fick annat bevisat för mig. Dom klagade inte en enda gång eller bad mig hjälpa dom upp. Dom visste att det var deras beslut och dom skrattade sig igenom alla åk i backen 🙂

12362187_503518379827343_1455377483_n

Nu ska jag ta en dusch och hoppa i säng så vi kommer upp hyfsad tid i morgon för att packa det sista och för att se till att inte komma iväg allt för sent.

Vad har du gjort idag?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nettan
  Nettan

  Haha, va kul att det inte bara är mina barn som får för sig att ta med sig slalomskidorna till pulkabacken 😉

  Tjatiga barn när man kör bil, eller syskonbråk i baksätet…. Hoppas filmerna lockar och du kan koncentrera dig på körningen!

 2. Elin

  Jag har jobbat idag och det var så sjukt mycket att göra så nu har jag myst ner mig i soffan framför TV:n 🙂 det förtjänar jag!
  Lycka till imorgon och med bilfärden, går säkert hur bra som helst 🙂