VÅRAN JUL! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

VÅRAN JUL!

I tre dagar har vi haft fantastiska firanden av “Julafton”.

Den 23e hemma hos min Mamma med syskon och våra familjer, På Julafton ute på landet hemma hos min Pappa med hans familj, min bror, min farfar med fru och på Juldagsmorgonen tog Emil tåget upp till Stockholm för att hämta J. När hon blivit hämtat åkte vi hem till min Mamma där hela tjocka släkten på den sidan väntade.

Det har vart dagar fyllda av glädje, alldeles för mycket mat och godis, Julklappar till både stora och små, sena kvällar och alldeles för lite sömn.

Oj, så rik jag är på kärlek!!

Här är en liten inblick över våra dagar –>

https://youtu.be/vyDwU3ByZv8

 

Har du haft fina juldagar?

All kärlek till dig min vän!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Vilken mysig och fin film.. =) Det strålar verkligen värme och kärlek om er. Vill passa på att önska dig med familj ett underbart 2016. =) Kram

  2. Cecilia

    God fortsättning till er,

    Vilen fin film du gjort. Det syns att det lyser kärlek till er alla och att ni tycker om varan. Du är en underbar kvinna som det strålar om. Lärde känna dig i ensamma söker och läser din blogg så ofta jag hinner.

    GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till er alla