GOD JUL OCH EN SUPERAVSLUTNING PÅ JULKALENDERN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

GOD JUL OCH EN SUPERAVSLUTNING PÅ JULKALENDERN!

GOD JUL älskade vän!

Kan det vara sant att Julafton redan är här. Galet!!

Sista dagen i kalendern och det är med både glädje och sorg jag nu lägger upp sista luckan. Det tar så himla mycket tid och energi men samtidigt är det så fruktansvärt kul att låta er delta i fantastiska tävlingar och jag har under dessa 24 dagar kunna glädja en hel del och det med hjälp av underbara företag.

I Julkalenderns sista lucka gömmer det sig:

julkalendern lucka 24

Två nätter på valfritt Good Morning hotell i Sverige för två personer inkl frukostbuffe.

För att delta i tävlingen så kommentera här nedan vem du skulle vilja spendera dessa två dygn med.

Du behöver inte ha instagram eller blogg för att delta 🙂

God Jul och lycka till <3

Grattis Andreas.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Stina

  Med min älskade sambo Gustav. Vi har varit tillsammans i 9 år nu, har en 2 årig liten prinsessa Alice och en ny bulle i ugnen! Hade varit jättehärligt att få vara bara vi och rå om varandra!

 2. Caroline

  Hej Therese! Är det bara jag som inte ser vinnarens motivering? Stort tack för en toppenkalender, det har varit mycket spännande även fast jag inte lyckats vinna något :)! Kram

 3. Jennifer wäpneborg

  Skulle ta med min fina pojkvän, vi skulle behöva lite egen tid med varandra efter en liten svår period, håller tummarna nu ❤️

 4. Daniel E

  Jag skulle verkligen vilja ta med min fru på en weekend på hotell. Hon är gravid och såhär i småbarnsåren blir det inte så mycket tid på tumanhand och inte lär det bli mer med ett spädbarn i huset så det skulle vara fint att hinna iväg en sväng innan babyn kommer. 🙂

 5. Jennifer Gencel

  Jag hade velat spendera weekenden med min nyblivna sambo. Han har stöttat mig otroligt mycket under hösten då jag tvingats sluta elitträna konståkning pga en skada jag haft i 4 år och som efter 2 operationer fortfarande inte velat ge med sig. Att tvingas sluta med något jag älskar att göra och som jag gjort hela mitt liv (16 av mina 20 år) har tagit hårt på mig och jag har både varit ledsen och sur och tagit ut humöret på honom. Trots det har han bara tröstat mig och muntrat upp mig och gjort så att jag lite lättare har kunnat acceptera att jag inte fått välja själv när jag var klar med konståkningen. Jag hade velat ge honom en upplevelse för hans enorma tålamod, och för att han inte tröttnat på mig under min jobbigaste period.

 6. Josefin

  Skulle vilja spendera dessa nätter tillsammans med min älskade sambo Magnus. Han finns alltid där genom sorg och glädje. Skulle vilja rå om han lite extra. Han fyller år 9 januari och då skulle det passa ypperligt med en kärleksweekend. Tack för en inspirerande blogg! Kram

 7. Elin

  Om jag skulle vinna skulle jag dela detta med min fästman. I höst friade han till mig vilket gjorde mig till den lyckligaste kvinnan på denna jord. Men hösten har gått i rasande fart och vi har inte riktigt haft tid till varandra och hunnit njuta av att vi faktiskt har förlovat oss. Vi har haft fullt upp på varsitt håll och det gör ont i mitt hjärta att veta att jag inte kunnat njuta tillsammans med honom och visa min kärlek till honom. Två hotellnätter skulle vara precis det vi båda behöver. Hoppas på tur nu… ❤️

 8. Jessika H

  Jag skulle ta med mig min syster som var haft de lite jobbigt på sistone. Hon behöver få komma bort och slappna av och bara umgås.
  Hoppas jag vinner!!

 9. Ann

  Jag skulle vilja spendera dessa dygn med min mamma, eftersom hon inte sovit på hotell på jättelänge och verkligen är värd det efter all julstress! Hon är världens bästa mamma och jag påminner henne om det alltför sällan!❤️

 10. 3barnsmammanT

  Jag älskar julen och har i allt kaos njutit massor….men fy tusan vad trött jag är! Med 3 barn, 5 år, 3 år och 1 år + en vovve så har julen för mig och mannen varit allt annat än lugn. Uppskruvade barn som har kört på högsta växeln alla juldagar ( ja fortfarande förresten ) och massa glädje, men också en del stim och bråk. Julen är barnens högtid och har för oss handlat om att mysa med dem och såklart deras julklappar. För oss vuxna var det väldigt dåligt med det….men detta pris i tävlingen vore den bästa julklapp vi kunde få. Vi är dåliga på att ge oss själva tid bara för oss två, ibland känns det nästan omöjligt i vardagen, så detta pris vore helt heeelt underbart! Magiskt! ❤️

  Många kramar

  Therese

 11. Mikaela

  Naturligtvis min älskade man! Som 8-barnsföräldrar finns varken tid eller pengar att unna sig “tumistid” så ofta, men det skulle verkligen vara härligt att kunna överraska min älskade med en så fin gåva!

 12. Mohammed roble

  Jag bill överraska min vackra fru med en natt på hotell vi har två små barn som hon verkligen ger sitt allt till så hon är verkligen värd att få lite egen tid 🙂

 13. Jeanette F

  Det skulle bli sambon jag tog med mig efter första året som nyblivna föräldrar har inte tid för oss två själva varit fokus så det skulle göra oss gott. Kram

 14. Jenny

  Jag skulle ta med mig min man, bästa vän och stöttepelare i livet. ❤
  Att få denna weekend tillsammans vore fantasktisk. Att få njuta av varandra en helg utan att tänka på allt tråkigt som drabbats oss senaste tiden. Kärlek och glädje ska nu få fortsätta att sprida våran vardag.
  Stor kram

 15. Maria

  Jag hade tagit med min sambo och vårt förstfödda barn som ska födas nästa vecka. Jag studerar på distansering har obligatoriska träffar i en annan stad. Detta skulle göra det möjligt att hela, nya familjen kan följa med och jag behöver inte avbryta studier pga amning

 16. Pernilla

  Hej fina fina Therese, jag har kommenterat i din blogg förr men aldrig tävla. Ofta behövs Facebook eller instagram och jag har inget av det, men nu såg jag att man kunde vara med utan både det ena eller andra. Jag har ett enormt behov av denna hotellvistelse som jag skulle vilja dela med min man. Han har fått slita ett tag nu. Jag fick en hjärntumör för fyra år sedan som dom försökt operera bort i två omgångar men inte lyckats. Detta gör att jag alltid hör mycket värk och är otroligt trött. Med barn hemma vill man ju ändå göra sitt bästa. Nu precis för en halvtimma sedan brast det för mig, jag orkade inte mer och bara satte mig ner och grät. Jag skulle så gärna åka iväg på hotell med min man ovh bara vara vi för ett par dadlar. Så snälla jag håller tummar och tår för att det ska bli vi….. God fortsättning till dig vackra Therese

 17. Sara

  Precis vad jag & min sambo behöver!!
  För fyra veckor sedan plussade vi & vi har nog knappt förstått det än..! 🙂
  Vilken lyx att få vinna detta & komma iväg, bara vi & få fira att vi TVÅ ska bli TRE!! <3

 18. Sara Johansson

  Jag hade spenderat dessa nätter med min mamma. Hon skulle behöva ta de lite lugnt och bara tänka på sig själv nu efter julen och allt firande.

 19. Lejsan

  Två nätter med min älskade sambo vore kul, speciellt efter en paketfattig jul. Pappan till mina barn som för oss gör allt, jag skulle vilja göra detsamma för honom tusenfalt! Tänk att få överraska honom med detta nästa år, jag tror tillåmed att han skulle fälla en tår

 20. Linda

  Skulle gärna ta med mig sambon men med tre små barn tillsammans så får han nog stanna hemma o ta hand om dem, så åker jag med lillasyrran istället 🙂 😉

 21. Elli

  Hej, jag skulle dela denna upplevelsen med min mamma, jag skulle vilja ge henne något fint för allt hon har gjort för mig o mina syskon! God jul

 22. Lina Lindgren

  Självklart vill jag spendera dessa 2 nätter med min fina sambo! Vi har inte sovit ensamma sen vår son kom för 1år och 8 månader sen så de hade varit grymt gött med en hel natts sömn och SOVMORGON!!

 23. Emeli Fröberg

  Till min fästmö och mig, då vi vänta vårt första barn men detta har varit en pest och pina för båda oss då jag fått graviditetsilående som hållit i sig och inte haft en lung stund in och ut på sjukhus så detta hade varit pricken över i ET för oss i denna stund ❤️

 24. MalinWilson

  Min underbara sambo.
  Vi fick barn i Augusti och 2veckor senare flytta vi till hus, så det har varit fullrulle och man glömmer så lätt bort varandra.
  Vi skulle verkligen åka iväg och vara vara och ro om varandra!

 25. EmmaPemma

  Min stora kärlek, min make och jag bor 60 mil från varandra och har pendlat i 6 år nu.
  Skulle vara underbart fantastiskt att överraska honom med 2 dygn på underbara Morning Hotel. ♡

  Håller tummar och tår att vi denna härliga vinst får.

  Kram

 26. Jennie

  Jag skulle tillbringa den med min man som fyller 50 år nu i början på året. Hade varit en perfekt överraskning till honom! Det är ju inte alltid så lätt att få ihop en” puss-semester” som vi kallare det;-).

 27. Jeanette

  Jag vill så GÄRNA vinna och överraska min man! Vi har inget “liv” just nu…mitt stora barn på 25 har flyttat hem till oss ett tag och med sig sin hund, och vi har en 5 åring son hemma oxå…och sen gav han mig min första egna bil nu efter att jag 44 år gammal tog mitt körkort på 3 månader så att vinna detta hade varit såååå fint❤

 28. Sofia

  Med min pojkvän! Han är världens finaste person och får mig att känna mig som en prinsessa varje dag.
  Skulle vara perfekt “getaway” för oss två ❤️

 29. Christina Frisberg

  WOOOOW!! Vilken önskedröm!! 🙂 <3 Jag skulle ta med mig mannen i mitt liv och visa honom hur otroligt tacksam jag är över att han stöttat mig i vått och torrt när varit sjuk, han fanns vid min sida vid operationer och behandlingar, han har puchat och uppmuntrat mig hela tiden och nu mår jag mycket bättre och vill ta med honom på en härlig weekend och äta gott och dricka champagne och bara ägna oss åt varandra 🙂 <3
  Hoppas titt tusen 🙂 <3

 30. Sara W

  Jag skulle vilja dela detta med min kära sambo. Vi har unnat oss en barnfri natt på två år. Det är svårt att lämna bort sonen kärleksmässigt men vi är så värda två nätter där vi bara får vara han och jag och njuta av varandra.

 31. Sandra från Örebro

  Hit skulle jag vilja åka med min blivande man sen åtta år tillbaka. Vi har aldrig varit utomlands tillsammans eller bott på hotell. Längre utflykter över dagen har vi dock unnat oss. I nyår som var så friade han och till hösten står jag brud. Vore ju helt galet att få åka till hotell för att spendera bröllopsnatten eller varför inte tidigare och vila upp sig och planera det sista inför bröllopet. Stor kram till dig vännen.

 32. Julia e

  Jag skulle vilja spendera dessa 2 dygn med min underbara sambo
  Med 2 småbarn hemma och jobbar mer än heltid så skulle vi verkligen behöva åka iväg tillsammans och ladda våra batterier ❤️ / Julia

 33. Martina

  Hej och god jul
  Jag skulle ta med min sambo och våra 2 barn eftersom vi verkligen behöver en paus i vardagen tillsammans som familj. ❤️ Ta hand om familjen

 34. Elin Gustafsson

  Självklart med min man. Eftersom vi jobbar i mot varandra nästan varje dag ( båda jobbar i vården) så skulle detta va super till alla hjärtansdag

 35. Emmie

  Min nyblivna make sedan 3 månader efter 13 år tillsammans. Vi har inte hunnit med att vara tillsammans någonting efter bröllopet, 2 barn och jobb och fotboll på högnivå, halsfluss, bihåleinflammation och ljumsk bråck är bara en del vad vi har haft och göra med dessa månader istället för att sväva på rosa moln.

 36. Emilia Hellström

  Två hotellnatter med mannen i mitt liv skulle inte vara fel 🙂 <3 Och sonen får hänga med sina fantastiska mormor och morfar. Win-win på den 😀

  Instagram: @emiliahellstroom

 37. Susanne

  Min underbara make/världens bästa pappa till våra barn och min bästa vän !!!
  Min man Daniel skulle jag vilja åka iväg med och bara vara. Vet att han alltid finns vid min sida när det går bra och när det inte går bra. Detta skulle vara helt underbart att vinna!
  God Jul på er!

 38. Emelie

  när man har en 3-åring och en fem månaders bebis hemma så finns det att göra. Man glömmer snabbt bort varandra. Så jag skulle ta med min sambo för att bara komma bort och få rå om varandra.

 39. Erika

  Åå detta hade varit en jätte härlig överaskning o upplevelse att få dela med min pojkvän . Särskilt då vi haft en jobbig graviditet som har slitit på oss båda. Jag som har tidigare nu varit sängliggandes å han som har fått fixa o ordna med precis allt. Nu hade det varit kul att få göra något tillsammans. Det är han så väärd.

 40. Julia

  Efter 4 år tillsammans med pojkvännen skulle det vara underbart att för första gången få lite härlig ensamtid 🙂

 41. Camilla

  Om jag skulle vinna detta
  är julklappen den rätta
  En resa för oss två
  till ett ställe som börjar på å
  är något vi behöver
  hoppas att det sker snart framöver 🙂
  Vill åka med min kille 🙂

  Tack för en superbra blogg!

 42. Nathali

  Självklara valet är min blivande sambo. Efter varsina jobba händelser i våra separata liv har vi gått starkare ur detta i vårt gemensamma liv. Dock tar de mycket kraft då vi ännu inte nått målet, så detta låter För att ge oss extra energi och kärlek 🙂

 43. Jenny Celander

  Jag skulle vilja tillbringa dessa 2 dygn med min underbara man! Vi har två tonårsbarn och är tyvärr väldigt dåliga på att prioritera sådan här lyx med egentid och romantik på tu man hand!
  Håller tummarna på att jag vinner :-)!

 44. CarinaM

  Jag skulle ta med mig min fina dotter på hotellnätterna bara för att hon är så värd det o alltid sätter andra i första rummet. Hon är så värd detta.

 45. MiaMaria

  Jag skulle ta med min man. Vi lyckades komma i väg utan våra 3 barn och julhandla en dag & kände att jag saknat att få vara man & fru för en stund & inte bara mamma & pappa.

 46. Amanda

  Jag skulle vilja ta med mitt livs bästa julklapp, min make. Trots att jag är mänsklig och en känslomänniska finns han alltid där och ger mig en kram eller ett välbehövligt råd. Kärleken till honom är obegränsad och att få skämma bort honom skulle vara drömmen!

  Tack för en underbar blogg! Kram Amanda

 47. Fredrika

  Jag skulle vilja bjuda med mig min mamma som tack och återhämtning efter tuffa månader. Jag har spenderat mycket tid på sjukhus och min mamma har under tiden bott hos mig för att ta hand om mina små även att hon knappt orkar så ställer hon alltid upp. Detta skulle betyda så mycket för mig om jag fick chansen och tacka henne på detta vis <3

 48. dottern

  Hej Therese hoppas att du och din familj har haft en fin jul tillsammans! Denna tävling skulle jag så otroligt gärna vilja vinna. Jag skulle dock vilja ge bort detta till de finaste människorna, mina föräldrar 🙂 jag skulle vilja ge dem så otroligt mycket, vet att för dem själva skulle de ha svårt att ta emot detta från mig då jag är ensamstående mamma till min dotter. Så på detta vis skulle de vara lättare för dem. Jag jobbar extra och skift för att kunna ha det så bra som möjligt,för min dotter:) mina föräldrar hjälper mig och ger oss mycket kärlek och hjälp. Dem pusslar med mig när jobb och dagis ej går ihop. Dem tröstar skrattar och delar alla mina känslor. De är dem jag ringer eller åker till när jag vill berätta om något min dotter gjort för allra första gången eller nåt roligt hon sagt eller gjort. Även om jag skulle behöva bli lite bortskämd så unnar jag mina föräldrar de så mycket mer. Dem är mina änglar och jag skulle vilja göra något för dem. Något jag själv ej har råd med. Många kramar

 49. Lina

  Jag hade utan tveka n velat tillbringa dessa två dygn tillsammans med min make. Tänk så lyxigt att bara få komma utanför hemmet, äta gott och sova en hel natt utan små barnsben som flaxar hej vilt. Två dygn tillsammans med den personen som jag älskar mer än livet självt. Jag kan bara hålla tummarna i förhoppning om att ro detta i land.

 50. Rebecca

  Vill börja med att hälsa God Jul till dig och dina fina! Hoppas ni har haft en underbar dag!

  Jag skulle vilja vinna detta och ta med mig en underbar person som heter Christopher. En helt fantastiskt fin människa som jag har varit nyfiken på sen 2013 och nu i September tog han kontakt med mig och ingen är lyckligare än jag
  Det skulle vara så mysigt att få ta med honom på det där

  Kram

 51. Maria Björk

  Wow vilken supervinst!! Jag skulle vilja spendera två nätter på hotell med min sambo. Välbehövligt med en 1 1/2 åring som haft kolik och fortfarande inte sover på nätterna. Tänk att få sova ostört två nätter!! Håller tummarna stenhårt!!! God jul

 52. Ulrika

  Om jag har turen att vinna skulle jag spendera hotellvistelsen med min bästa sambo och vår son Kevin som älskar att bo på hotell:-) En mysig weekend i Stockholm!

 53. Christel Johansson

  Jag skulle vilka spendera det tillsammans med min fästman som varit sjukskriven i snart 1 år. Vi har under den tiden fått vårt andra barn och därmed fått otroligt lite tid för varandra.
  Ekonomin med en mammaledig och en sjukskriven är inte heller den bästa så att unna oss har stått längst ner på listan.
  Håller tummar och tår att vi vinner!

 54. Helena

  Hej Therese, jag skulle så gärna vilja överraska min sambo med tid för bara oss två och som jag vet att han önskar. Det har varit intensivt sista tiden då vi båda jobbar heltid och han på kort tid blivit pappa åt tre barn, varav ett kom med på köpet 😉 när vi träffades, och som han på ett helt underbart sätt snabbt tagit till sitt hjärta. Med den här chansen skulle jag kunna ge honom en rejäl överraskning, att bara få rå om varandra och rå om kärleken. Det behövs mitt i all vardag :). Kram och tack för din inspirerande blogg.

 55. Madelene

  Jag hade tagit med min mamma. Hon hade verkligen behövt detta då vi precis förlorat min morfar. Han var en viktig person i både min och min mammas liv. Vi båda stod honom väldigt nära. Han gick bort väldigt fort pågrund av cancer.
  Så min mamma har det väldigt jobbigt just nu. Hon skulle behöva komma ifrån allting, bara få ta hand om sig själv lite, så detta skulle ju då vara helt perfekt!
  Min mamma är värd detta! Hon är en riktig kämpe!!

  Håller att tummar jag bara kan!!
  Skulle vara sån lycka av att få berätta detta för henne!
  Hon skulle verkligen bli jätteglad!

  God Jul Therese och din fina familj! 😀

 56. Heléna

  Jag skulle ta med sambon. Om jag klarar av det skulle jag lämna dottern med farmor. Hon är 2 år (imorgon) och vaknar kanske 15-20 ggr/natt. Mina ögon blöder!! Jag har inte sovit en hel natt sen innan jag blev gravid typ..
  Jag skulle behöva sova och ha riktig kvalitetstid med sambon då han bytte jobb och är nu bra hemma på helgerna =(

 57. Pernilla

  Jag skulle ta med min sambo, vi har varit ett par i över tjugo år, har tre underbara barn tillsammans. Nu har vi äntligen bestämt oss för att ta det stora steget som saknas…. Vi ska gifta oss 2016!
  Vore så skönt att fly från vardagen och faktiskt kunna lyssna bara på varandra… Planera och mysa lite.
  Kram, och tack för din fina blogg!
  //Pernilla

 58. Mallan

  Mina döttrar. Vi är ett dreamteam. Jag är 47 och dom är 13 och 21. Vi har bara varandra och jag värnar så hårt om vår gemenskap.

 59. Mari

  Det vore helt fantastiskt att få vinna en weekend och ta med min sambo på efter ett år fyllt av intensivt arbete, först ordinarie arbete och sedan mellan 4-6 timmar per dag för oss båda för att hjälpa ensamkommande flyktingbarn med enormt stora behov av hjälp/stöd på bred front med allt från hur samhället fungerar, språkträning och en mängd inköp för att underlätta tuffa deras situation sedan de kom hit utan någonting mer än de kläder de hade på sig. Vi har slitit enormt mycket då vi sett att vi kunnat göra en stor skillnad, vilket varit mycket inspirerande men även slitsamt och mycket kostsamt då alla våra pengar, utöver fasta utgifter, gått till dem så inga resor eller julklappar till oss själva i år. Så en hotellweekend vore otroligt uppskattat.

 60. jenny

  skulle ta med min fru helt klart. Vi har pratat om något sådant sen vi träffades men aldrig haft råd till det och sen när lillkillen kom har vi inte haft tid eller en lämplig barnvakt för så lång tid (enligt oss) men nu börjar han bli stor nog för att ha barnvakt så (enligt oss :P) vore underbart 🙂 Denna lucka var ju underbar någon kommer bli riktigt lycklig! god jul 😀

 61. Marc Oscarsson

  Jag skulle ta med min kärlek, livskamrat och min bästa vän, som turligt nog är en och samma person. Hon är precis som de flesta andra som skrivit här inne mer än väl värd att få komma iväg från vardagen en week end och bara njuta och koppla bort allt som hör vardagen till. Hon ger så mycket till mig och oss och det vore underbart att kunna få överraska med något likt detta.

  Marc

 62. Jonas H

  Om en månad firar vi 20-årsdagen
  Du ger mig fortfarande fjärilar i magen
  Till våra fyra barn är du en fantastisk mor
  Vår kärlek till dig är så oändligt stor
  Därför jag detta härliga pris vill vinna
  Lite egentid med min underbara kvinna <3

 63. Amanda

  Jag skulle vilja spendera dessa 2 dygn med min käre mor. Sedan jag blev ensamstående har hon verkligen ställt upp, hjälpt mig och stöttat mig till 200%. Jag skulle så gärna vilja ge henne det här, det förtjänar hon.

 64. Emelie Persson

  Dessa två nätter skulle jag vilja spendera med min sambo! Då vi fick vår dotter för åtta månader sedan har vi inte kommit iväg någon stans! Men skulle mer än väl behöva de för att uppskatta varandra o bara få vara vi! 🙂

 65. Maria

  Om några dagar är det nio år sedan jag träffade en kille. Han satt i en skinsoffa och åt clementin, jag satte mig bredvid honom och från den dagen har jag inte velat leva en dag utan honom.

  För nio år sedan föll jag handlöst för honom, jag föll men svävade, allt som redan var bra blev bättre, allt det gråa försvann för allt det vackra. Under en magisk vinter i snöyran under gatlyktornas sken fann jag mig i hans famn för första gången och efter dess har jag aldrig velat lämna den famnen.

  Jag föll sådär handlöst men ändå har jag aldrig känt mig så lugn, trygg och säker på något som jag gjorde i det fallet. När jag fortfarande nio år senare fortfarande känner att jag faller och svävar samtidigt vet jag att den där kärleken vid första ögonkastet faktiskt inte bara är en dröm utan min verklighet.

  Att älska någon, att dela sitt liv med någon som man inte vill ändra något på, det är en gåva större än allt annat. Så kommer livet, vardagen, två ganska busiga ungar och en del ganska tunga saker och tar så mycket tid och energi. Jag är tacksam över den stora kärleken då, men den skulle behöva få lite mer utrymme. Jag saknar att falla och sväva helt utan att behöva ta hänsyn till annat.

  Jag skulle såklart vilja spendera helgen ensam, med denna killen som med åren blev en man, människan som för varje dag som går växer i mina ögon. Han var bara killen i soffan den där kvällen innan jag satte mig där. Idag är han den som gett mig allt det vackraste i mitt liv. Tillsammans byggde vi upp allt det vi drömt om. Med nog mycket kärlek kommer man långt.

 66. Carina Rönnkvist

  Min älskade sambo, och pappan till mina tre barn. Det vore underbart att kunna få skämma bort honom en helg, att kunna vara själva en helg för första gången på snart 5 år ❤

 67. Madde Norman

  Jag skulle vilja bjuda med min man på hotell. Han har det jättetufft med sin familj just nu, med exempelvis en pappa med alzheimer. Dessutom har han fått sköta det mesta av vår renovering men även vänners renoveringar då han är snickare. Vi väntar vårt första barn och snart är det slut på lugnet. Det finns ingen jag tycker är mer värd hotellnätter än honom. Han behöver lite lugn och ro och lyxa sig lite.

 68. Munther

  Jag önskar få spendera ensam tid med min sambo och världens bästa pappa till våra barn.
  Att få lite egen tid vore inte allt för dumt, hoppas att tomten kommer med den julklappen till oss!

 69. Carolina Åhsberg

  Åh wow! Jag skulle vilja spendera dem med min man, pappan till mina (snart) 3 barn, det hade varit en fantastisk överraskning till honom som får dra ett stort lass här hemma då jag tidigt blev helt sjukskriven denna graviditet.

  God jul!

 70. Malin Svensk Björck

  Vill spendera tiden där med min underbara man som sätter guldkant på mitt liv som handikappad och kroniskt sjuk. Han hjälper mig och gör det med ett leende och får mig att må bra trots svåra smärtor mm.
  Han är värd ett par hotellnätter ♡
  God Jul

 71. Hannah Kursula

  Hej!
  Jag skulle vilja spendera dom med min sambo. Vi har tre barn och har inte hunnit vara själva någonting sedan den första kom för 6 år sen haha. Jag vill gärna bjuda min kära sambo på detta! ❤️

 72. Maria

  Jag skulle gladeligen ta med mig min pojkvän på en härlig weekend 🙂 Vi träffades i somras och efter ynka 4 veckor fick vi veta att vi väntade barn….han ska nu bli 4-barnspappa och jag blir mamma för första gången, vilket är helt underbart såklart men en STOR omställning. Skulle vara fantastiskt att tillsammans få rå om varandra, och få lite miljöombyte innan vår lilla pojke tittar ut i mars och hela livet förändras stort*s*

 73. Linnea

  Åh det skulle jag så gärna vilja dela med min man. Med tre små barn händer det aldrig att vi unnar oss tid själva tillsammans. De sista slantarna läggs alltid på barnen vilket också är underbart. Men efter år av sömnlösa nätter vore detta helt fantastiskt att få åka iväg på!

  God jul! Och stor KRAM 🙂

 74. Lisen

  Som trötta småbarnsföräldrar vore det så mycket värt att få komma bort och bara rå om varandra och kärleken en helg. Håller tummarna!

 75. Jessika

  Åh vill gärna vinna den här julklappen till min man som förhoppningsvis bjuder med mig ;)!
  Han har stöttat mig under flera år av ätstörningar <3
  God Jul till dig Therese

 76. Louise Göransson

  Åhh, jag skulle vilja ta med min bääästa kompis! Vi gick i samma klass i 6 år och nu ses vi tyvärr inte lika ofta då båda är upptagna med gymnasiet och aktiviteter utanför det vilket är synd! När vi ses har vi så roligt, men vi kanske bara ses 4 gånger/år vilken är en stor skillnad. Från nästan varje dag till nu max 4 gånger/år! En omställning i sig, men vorre fantastiskt att få överraska henne med detta! 😀 <3

 77. Therese

  Skulle vilja ta med min sambo och spendera två nätter på hotell. Vi både jobbar mycket och ledig tid får oftast till våran lilla tjej. Länge sedan vi fick en helg på tumanhand. Skulle vilja överraska honom med detta på våran 3års dag <3

 78. Camilla E

  Jag skulle vilja spendera dessa två dygn med min man. Det skulle bli en uppladdning inför vårt fjärde barn som vi väntar i maj. Då blir det lite mindre tid med varandra en period, så det skulle passa fint med en minisemester innan dess. 🙂
  God jul åt dig 🙂

 79. SaraJohansson

  Jag skulle ta med pappan till våran blivande bebis i magen, hade varit mysigt att bo på hotell ens helg innan bebis kommer 🙂

 80. Angelica Hallin

  Jag skulle ta med både min äskade sambo och våra underbara barn på en hotellvistelse och kombinera med något annat spännande äventyr. Skulle vara en mysig och rolig upplevelse för hela familjen ✨

  -@angelicahallin instagram

 81. Maja andersson

  Jag skulle vilja spendera denna weekend med min fina pojkvän. Det är svårt att unna sig såna här upplevelser och det hade varit helt underbart att få komma iväg!

 82. Anna Enebjörk

  Skulle absolut åka iväg med min sambo. Vi väntar vårt tredje barn i mars och det skulle vara hur härligt som helst att lämna de blivande storasyskonen hos barnvakt och få spendera en helg på tu man hand med honom innan bebisen kommer!

 83. Alexandra Dahlberg

  Jag skulle vilja spendera en natt men min sambo, det skulle bli den första natten utan våra barn so msnart är 7 år och 4 år. Vi har aldrig haft en natt utan dem och nån gång borde ju bli den första men vi behöver hjälp på vägen för att komma dit.
  Om jag har turen att vinna så måste vi ju utnyttja det och fixa barnvakt på något vänster.. 🙂

 84. Jessica

  Skulle vilja bjuda med min kära vän Marie, hon fick reda bara några dagar innan jul att hennes man vill skiljas, så hon behöver verkligen komma iväg o tänka på annat för en stund. Vi bor tyvärr en bit ifrån varandra o kan ej ses så ofta hade varit kul o få en weekend tillsammans 🙂

 85. Malin

  Åh….Skulle absolut vilja spendera två dygn på ett underbart hotell med min älskade man. Vi är så dåliga på att ta oss tid bara vi två och bara vara VI och inte bara föräldrar. Detta kanske skulle ge oss en skjuts åt rätt håll att börja prioritera OSS lite mer <3

 86. Ninna Lyckvid

  Jag hade gärna spenderat hotellnätterna tillsammans med min man ❤️ hade varit en underbar upplevelse och välbehövlig egentid för oss som par

 87. Veronica

  Jag skulle välja att ta med mig min kära mamma som gått igenom mycket svåra tider hon skulle verkligen uppskatta en natt borta med mig så hon får samla lite nya krafter och tankar .kram

 88. Alva

  Åhh dessa hotell nätter skulle jag vilja spendera med min syssling. Vi står varandra väldigt nära och har alltid extremt kul. Så skulle vilja ge oss båda detta. Jag och min syssling bor ganska långt i från varandra så håller verkligen tummarna för oss.
  God jul// kram

 89. Madeleine

  Jag skulle självklart vilja spendera dessa två dygn med min sambo Robin. Då vi har två småbarn hemma så är det svårt att få ihop de till att ha lite ensam tid med varandra och bara vara Madde och Robin . Jag skulle bli överlycklig om jag vann detta 🙂

 90. Jossan

  Skulle ta med min dotter som är nio år! hon har två småbröder hos mig och snart två hos sin pappa. En helg hon och jag vore fantastiskt!

 91. Milla

  Skulle lämna 4-åringen och 2-åringen hos mormor och ta med sambon och vår tre månader gamla son. Skulle vara såå fantastiskt att få vila upp sig lite! Och få äta goda middagar och spatsera runt på stan förstås. ☺

 92. Johanna

  Åh detta hade suttit så himla bra. Min sambo fyller 25år i mars och det hade varit en perfekt present till honom då vi inte hunnit med något sådant på väldigt länge. Man tar sig inte tiden till sånt när man har barn och alla andra bestyr. Men det är ju faktiskt sådant som är så otroligt viktigt i vardagen.
  Att få vinna detta hade varit helt underbart. Håller tummarna. God jul!

 93. Cissi J

  Hej
  Skulle vilja spendera det med min 14 åriga son. Är timvikarie o har tyvärr inte så mycket pengar att hitta på saker så hotell skulle va kul o bara va o mysa.
  God Jul kram Cissi

 94. Catharina

  God jul till din familj Therese !
  Vilken fantastisk jul lucka. Efter en tuff tid det senaste 5 månader behandlingsförlopp och inlagd på sjukhus, tårar och kämpande. Så skulle jag vill vinna denna lucka för att ge min fantastiska andra halva. Min sambo som har ställt upp för mig så otroligt mycket den senaste tiden. Kommer aldrig kunna ge tillbaka allt som han har gjort för mig under denna tid, men denna julklapp skulle i alla fall vara perfekt att ge till honom . Kram

 95. Maria wenström

  Jag skulle spendera dessa två nätter med min underbara mamma. Då hon alltid ställer upp för mig vill jag få skämma bort henne med ett par nätter på hotell och bara ha mamma dottermys som man så sällan hinner med i vardagen. Håller tummarna 🙂

 96. Gunnel Lindgren Lind

  Självklart att jag tar med mej min man om jag vinner. Då kan vi fira vår tioåriga bröllopsdag en gång till (-:

 97. Emma

  Hade jag vunnit detta så hade jag bjudit med mig min man på detta ☺lagom till vår första bröllopsdag som blir 2016 ❤ god jul på dig

 98. Emelie Bronner

  Hej! Där hotellet ser helt fantastiskt ut! Vill gärna spendera tid där med min mamma, hon förtjänar absolut det. Vi har haft tufft år, hon har besegrat bröstcancer o gick 25 kg ner! Hon behöver välförtjänt helg med sånt hotell. Vore överlycklig om du låter mig att vinna 🙂 Ha en underbar dag! God jul!

 99. Emma

  Jag skulle ta med mig min underbara man. Men tre barn hinner vi knappt med varandra. Skulle vara roligt och vinna och få umgås bara jag och mannen och få rå om varandra.

 100. Alexandra Sonesten

  … vill även tilläga att all renovering har vi gjort tillsammans. Min händige andra halva har haft mig som sin lärling och även våra föräldrar har varit här så mycket det kunnat för att hjälpa till med både dottern och renovering.

 101. Alexandra Sonesten

  Hej! Jag skulle så gärna vilja vinna denna weekend och spendera den med min fästman. Vi har precis flyttat till hus och renoverat upp det till vårat egna hem och behöver verkligen lite återhämtning ihop. Medans jag jobbat heltid och fästmannen varit föräldraledig med dottern har han fixat och donat med allt inför flytt och med renovering. Jag är så stolt över att få vara hans och önskar att jag kan få tillbringa en helg med att ge lite tillbaka av all den kärlek han ger mig mig och våran dotter. Ha en underbar jul! Kram Alexandra

 102. Ulrica

  Jag hade tagit med min man. Med två små barn (och en på väg) har vi varit själva 2 gånger på snart 5 år. Skulle verkligen behöva lite tid för oss själva. Detta är precis vad vi skulle behöva innan nummer tre kommer ❤️

 103. Anna Andersson

  Jag skulle så gärna vilja spendera två nätter med min sambo på ett hotell och då gärna i Stockholm. Samtidigt kunde vi fira min födelsedag som är här i januari ❤️

 104. Sarah

  Jag skulle vilja spendera en natt med min härliga farmor! Hon skulle behöva skratta, bli peppad och bli ompysslad efter en ensam höst…

  God jul till dig och din familj!
  Kram!

 105. Malin

  Skulle spendera den med mig själv.. Som ensam mamma med två barn på heltid skulle de behövas att ladda batterierna en stund.. God

 106. Jessica

  Självklart skulle ja vilja ta med min man men i detta fall skulle jag ta med min bästa vän Johanna då de skulle göra gott för oss både men framförallt energi påfyllning för min vän. Att med tuffa familjeförhållanden ändå orka tänka på andra gör att denna vinst skulle göra gott för min givmilda vän. Få att för en helg sätta sig själv i fokus. God jul

 107. Kristin

  Äntligen en tävling för mig som inte har instagram eller blogg.
  Jag skulle spendera den med min man, skulle vara perfekt present när vi firar 5 år som gifta nu till våren. Skulle behöva göra något tillsammans, utan våra 3 underbara barn.

  God Jul!

 108. Josefine Nilsson

  Jag skulle ta med mig min kompis Malin, för vi behöver chilla lite nu efter julstressen. Sen vore det gött och åka till en ny stad så vi kan få lite nya fräscha tinder matchningar!

 109. Nettan

  Jag skulle vilja ta med min underbar sambo ochnövernatta på hotell. Vi jobbar mycket båda två och ser inte varann så ofta, speciellt inte nu vid jul då jag jobbar hela veckan med mina pensionärer inom hemtjänsten. Jag tror att vi skulle behöva den där egentiden att spendera med varandra och bara ha det bra. Så gnistan tänds på nytt och lämna vardagsstress och alla måsten för 2 dygn. Det vore helt underbart.

  God jul till dig och familjen!

 110. Ida

  Som småbarns förälder är det full rulle hela dagarna och det är inte lätt att få till sin egna lilla tid. Jag skulle inte önska mig något mer just nu än att få spendera en weekend på ett hotell med en väldigt bra vän och bara vara just Ida och inte mamma för ett dygn..

  Aldrig gjort något sådant här därför vore de helst magiskt då man alltid prioriterar sig själv i sista hand.

  God Jul!!!

 111. Anna Mårtensson

  Jag skulle spendera nätterna med min man för en välbehövlig romantisk weekend utan vardags stress och barn ❤️ God jul!

 112. Maja Lind

  God jul! Och tack för en trevlig julkalender! Är himla glad för min lipfish-vinst 🙂 Dottern ska få en klänning med en drake på!
  Är gärna med på denna dragning också, eftersom jag gärna skulle åka iväg en sväng med min man innan vi blir tvåbarnsföräldrar. Vi har aldrig blivit färdiga att åka iväg tillsammans ♥

 113. Åsa Lindgren

  Jag skulle ta med mig min man och njuta! Då jag pluggar och vi har 3 barn, 8, 5, 4 år, så är ekonomin inte den bästaa, då prioriteras inte hotellnätter!

 114. emma jakobsson

  Jag skulle vilja spendera två nätter med mannen i mitt liv! Han som än en gång visat vilken fantastisk person han är sen vår son föddes i somras.. Glädjen utav att kännas sig komplett! Jag skulle vilja göra nått mysigt och bara får vara!
  God jul! ♡

 115. Cathrine

  Jag skulle vilja bjuda med min mamma som ställer upp i alla lägen och hjälper mig massor med min dotter Ida. Det också välbehövligt då hon vart sjukskriven 1 år pga hennes knä, detta hade gjort både mig och mamma så glada 🙂

 116. melina

  Jag skulle vilja spendera den med min underbara sambo. Vi fick barn i somras men vår lilla tjej fick både streptokocker och stafylokocker så vi låg inne på sjukhuset var och varannan vecka och då de var så allvarligt. Sen visade sig det att hon har en ovanlig sjukdom som är ganska allvarlig och vi fick dessutom svaret per telefon, hur kan man äns få en sån dom på just telefonabonnemang alla sätt! satt och grät efteråt väldigt länge och hade svårt att smälta det där. Hela hennes ben och armar var täckta av varigt sår och nu överdriver jag inte utan säger sanningen. Det är läkt nu 4,5 månad efter att hon föddes och vi vet vad hon har för sjukdom som bara 1-2 personer per 100 000 invånare får. Det är en trygghet i sig. Men vi går fortfarande på täta läkarbesök och oron finns alltid där. vi har klarat det tillsammans men all tid har gått åt till detta. Skulle inte byta ut henne mot något i hela världen men jag kan inte neka att det varit otroligt kämpigt. Därför skulle jag vara så tacksam om jag vann och få åka iväg med min sambo. Mina föräldrar ställer upp och tar våran dotter isåfall. Snälla det skulle skulle vara så fint att få detta och spendera lite egentid med min andra hälft efter detta jobbiga, dessutom är hon första barnet så ingen föräldrar ska få genomgå detta <3 kram och god jul!

 117. Mikaela

  I en sådan här typ av tävling måste man ju delta, i hopp om att vinna!

  Jag skulle så gärna vilja bjuda min pojkvän som allt bjuder mig på allting, 3 år ihop och det ska firas! Jag själv har inte råd då jag pluggar till förskollärare och då har man inte mycket pengar över till sådant mysigt! Hoppas på en vinst!

 118. Katja

  Jag skulle spendera dessa 2 nätter med min pojkvän som jag inte det allt för ofta då han har ett resejobb. Skulle även ta med våran snart 2 åriga son så han också får träffa pappa lite mer!

 119. Elisabet Tennholt

  Jag skulle vilja spendera dessa dygn med min man! Som snart blivande 4 barns föräldrar är det svårt att få tid till varandra så detta vore perfekt!

 120. Helena Rådberg

  Jag skulle dela det tillsammans med min kära man. Hoppas på fin vinst. Det hade varit lyxigt att få komma ifrån vardagen en smula 🙂
  /Helena

 121. Hanna Carlsson

  Jag skulle såklart ta med min sambo på denna weekend. Vi skulle verkligen behöva detta.Vi var haft ett jobbigt år, husägare med totalrevovering, sjukdom som gjorde att jag har haft kronisk magont och illamående i 10 månader utan att läkarna har hittar felet och vilket i sin tur har gjort att jag är nere på 41 kg. Inte nog med det,började min sambo tvivla på oss i slutet av november. Jag tänkte ne nu får det inte hända mer saker. Vi var ifrån varandra och han gjorde dumma saker och jag gav honom en chans.Nu är har vi det bättre än innan och är som nykära, och det är därför jag så gärna skulle vilja vinna denna sista julklappen till min sambo, för en weekend med honom efter detta året skulle göra min själ och hjärta helt.
  God jul och gott nytt år!

 122. Malin Yngve

  Jag hade tagit med mig min sambo Daniel på en härlig weekend. Det behöver han efter att ha haft en tuff höst

 123. Emmelie

  God jul i stugan!

  Jag skulle bjuda med mig min älskade sambo på lite välbehövlig vuxentid. Sedan tvillingarna kom i juli har såklart all fokus legat på barnen och när dom väl somnat på kvällarna brukar vi slockna i varsitt hörn av soffan… Skulle vara kul att överraska med lite övernattning på hotell för oss själva!

 124. Veronika

  Detta skulle jag vilja göra tillsammans med min mamma! Vi har haft ett riktigt skitår med en utvecklingsförsenad bror på intensiven hela sommaren. Min mamma har inte ekonomin att göra något för henne själv så att få ge henne detta för att visa hur mycket jag älskar henne och uppskattar allt hon gör för mig och min bror i alla lägen hade varit guld värt! God jul och gott nytt år önskar jag dig och din familj också!

 125. jennie

  Jag skulle vilja vinna möjligheten att bo på hotell, men en kille som jag nyligen börjat träffa skulle vara sköntt att komma bort i annan miljö…

 126. Johanna Carphagen

  Åh vilken julklapp alltså! Jag skulle självklart spendera nätterna med min sambo, vi behöver lite tid för varandra nu efter all julstress på jobbet. Hoppas så! God jul och tack för en underbar julkalender 🙂

 127. Cecilia

  Jag skulle vilja ta med min sambo, skulle vara mysigt och gå komma iväg och ro om varandra innan våran bebis kommer

 128. Desiree

  Jag skulle vilja spendera den ihop med min älskade man. Pga extremt mycket på jobbet är han inte hemma så mycket och det medför tyvärr att vi glider ifrån varandra så detta hade varit välbehövligt för att hitta tillbaka till varandra igen.

  God jul!

 129. Anna

  Åh, jag skulle helt klart ta med mig min sambo Martin. Vi väntar just nu vårt första barn vilket vi är så glada för, men vi är dessutom mitt uppe i en totalrenovering av vårt hus så vi lägger alla våra pengar på det just nu. Att få komma iväg ett par dagar och bara rå om varandra
  hade varit underbart <3

 130. Cilla

  Jag skulle ta med min sambo, vi har inte gjort något själva sen sonen kom för lite mer än två år sen pga ekonomin men det skulle verkligen behövas lite egentid!

 131. Sandra

  Att få ihop livet o dess pussel är inte alltid lika lätt, skulle önska jag kunde säga att det är lätt som en plätt.. arbetande som sjuksköterska o ingenjör,mer en heltid finner vi sällan frid. Med Två bonusbarn, en dotter, o en i magen kan ja emellanåt få huvudbry, tänk vad fantastiskt d vore till detta hotell m min man få fly… håller alla tummar o tår att denna vinst vi får… God jul fantastiska therese önskar vi dina från mig o mina

 132. Johanna Wallin

  Jag skulle vilja spendera de här dagarna med min man och få lite egentid. Då vi både firar årsdag, förlovningsdag och bröllopsdag nu i januari och februari skulle det passa perfekt ✊⛄️ God jul och gott nytt år!

 133. Christin

  Till en hotellövernattning hade jag velat ta med mej min äldsta son J. Han är liksom fantastisk! Han har två småbröder som avgudar honom, men som tyvärr inte alltid är så snälla mot honom. Han står ut med mycket och har ett hjärta av guld. Tänk att få unna honom detta tillsammans med sin mamma. Lycka!
  God jul!

 134. Anna

  Skulle så hemskt gärna vilja överraska min älskade make, en hårt arbetande lantbrukare, med en mysig helg bara för oss. Som lantbrukare jobbar han ju sju dagar i veckan året runt. Dessutom för en usel lön. En helg på hotell med god mat och mys vore grymt. Vi har två töser hemma och ytterligare en liten på gång. Lite tid bara för oss båda innan vi blir fem vore grymt, fantastiskt och underbart. God Jul & Gott Nytt År till dig och din fina familj!

 135. Sandra

  Detta underbara skulle jag ta med min man på 🙂
  Varför, jo helt enkelt är rätt slut och skulle sitta fint med denna paus i vardagen, Då vi under den senaste tiden haft fullt upp med husbygge samtidigt som vi fått tvillingar i samma veva som kom för tidigt med allt vad de innebär..
  Så en paus att stanna upp och bara få tid till varandra hade varit så välbehövligt 🙂

  God jul!!

 136. Hanna

  Jag skulle vilja ta med min fantastiska fästman. Han är en fantastisk person och förtjänar att bli lite bortskämd!

 137. Johanna hopman lilja

  Jag skulle bjuda min man ! Vi har haft ett jobbigt år med mycket motgångar men nu äntligen börjar det vända . Med två små barn , heltidsjobb och heltidsstudier skulle vi behöva komma bort lite ☺️

 138. Stina Seiz

  God Jul! Jag skulle givetvis vilja spendera en weekend med min fästman Kari och hinna få lite egentid med honom. Det är lätt att glömma bort varandra när man ganska nyligen fått barn och leva i “bebisbubblan”. Vi behöver en weekend för att bara vara vi och hinna prata, umgås och njuta av varandras sällskap. Kanske på samma gång passa på att fira min 30-års dag❤️ God jul och gott nytt år! Tack för en bra och läsvärd blogg T

 139. Isabelle p

  Detta hade varit något för 2 trötta småbarnföräldrar att vinna. Inte lätt att få tiden att räcka till och hinna. Hade åkt en helg med min kära. Han som står mig varmt om hjärtat och nära.

 140. 5 barns mor

  Den skulle jag vilja spendera med min man, vi har 5 barn mellan 11 och 4 år, kämpat mot sjukdomar de senaste 4 åren, först med minstingen som ännu idag är odiagnostiserad för oförklarliga infektioner och när han började må bättre insjuknade min man i Chrons. Bor i Finland så denna present sku vara en toppen grej för att få laddat batterierna

 141. Helen

  Jag skulle ta med min man och ordna barnvakt åt våra barn. Studerar på heltid och han jobbar mycket övertid för att få det att gå runt så såna här avstickare är en omöjlighet men skulle ge oss så mycket. Få koppla av och bara vara.

 142. Anna-Lena Brattlöf

  Hej!
  Det låter mysigt…
  Jag skulle välja att spendera de två dygnen med min sambo Thomas…
  Vi har haft det lite kämpigt nu ett tag, då det tyvärr varit en massa strul med ett av hans barn… Så illa så att jag funderat på att lämna förhållandet efter 11 år tillsammans…. Men vi KÄMPAR på och tar just nu en dag i taget ♥

 143. Pauline

  Sambon fyller 30 nästa år och honom vill jag dela allt med! Så vore trevligt med en lite överraskning lagom till 30 års dagen! 🙂

 144. Sara B

  Jag och min man är verkligen lyckligt lottade. På 5 år har vi fått tre underbara tjejer och nästa år firar vi sju år som gift. Då klockan klingar för det nya året så börjar även en ny era för oss. Jag ska sätta mig i skolbänken ht 2016 om jag kommer in och om jag fixar matten som startar i januari. Jag ska vara hemma halvtid med barnen (mannen andra halvan), jobba halvtid och sedan där i mellan fixa matten. Vinner jag så blir det jag och mannen som åker på två dagars retreat och laddar batterierna lite inför detta nya spännande år! Eller har det som en morot tills matten är överstökad (matte är inte det bästa jag vet).

 145. Emelie

  Jag skulle (såklart) vilja spendera den med min man Jonathan <3
  Hade varit så härligt!! Håller tummarna.
  GOD JUL på er!

 146. Emelie andersson

  Åh vad jag skulle vilja skämma bort min sambo (och mig) med en hotellvistelse! För någon vecka sedan plussade vi äntligen på Stickan! Är nu i vecka 8 men dessa veckor är så långa innan man kan berätta och med alla hormoner känns det lite tungt nu.. Hade varit härligt med något att se fram emot! God jul till dig!

 147. Jessica

  Hej Therese! Har aldrig någonsin lagt en kommentar på ngn blogg trots att jag är en trogen följare av både dig och Ilmrud men nu kändes det aktuellt att önska en God Jul o även vara med i tävlingen att vinna två hotellnätter.Det skulle behövas till mig o min man. Vi har en 6åring som vi har haft barnvakt till en gång på dessa år så nu hade vi behövt ett par nätter för oss själva 😉 En God Jul o Ett Gott Nytt År önskar vi till Er alla.

 148. Lisa

  Jag skulle vilja spendera dem men min fina vän som alltid finns och ställer upp för mig, vi älskar hotellfrukost och vem
  Skulle inte vilja vakna upp både en och två dagar med sin bästa vän och inse att man har haft tur i livet som hittat en Bästis❤️

 149. Rebecca

  Självklart skulle jag och min sambo åka iväg, med två små har man inte så mycket tid för varandra så detta skulle vara helt under att vinna!

 150. Karin Johansson

  Jag skulle spendera den tiden tillsammans med min sambo Jonas. Vi har inte varit iväg tillsammans en enda gång sen dottern föddes för 3,5 år sedan. Vore supermysigt om vi fick lite tid tillsammans och komma iväg och ladda batterierna.

 151. Ulrica

  Jag skulle ta med min älskade sambo när vår jobbiga graviditet är över i vår. Jag lider av extremt illamående (hg) vilket gör att jag behöver vara inlagd på sjukhus till och från. Min sambo gör ALLT här hemma och tar hand om mig och vår son. Jag längtar så till vi blir sambos igen och inte “vårdare och patient” som det mest är nu. Åh, vad jag håller tummarna för lite tur nu, att få bo på hotell vore guld värt för oss! God jul alla!

 152. Frida

  Jag skulle ta med mig min fästman. Som student har jag inte råd att göra för stora överraskningar eller råd att åka iväg på något då kassan säger emot.
  Detta hade vi behövt efter en stressig höst!
  Håller tummarna för vinst! ✊✊

 153. jenny

  Åh gud vad underbart ☺ jag skulle ta med mig min man. Vi har haft en jobbig höst. Har princip glömt bort varandra. Då all tid går åt till våra barn och jobb. Så vi skulle verkligen behöva komma iväg på tu man hand lite. En riktig god jul till dig och din familj

 154. Lena

  Jag skulle ta med mig min sambo om jag vann. Han är min räddande ängel som alltid ställer upp och finns där för mig, håller handen, torkar tårar under alla åtskilliga sjukhusbesök, sköter det mesta på hemmaplan. Så jag skulle så gärna vilja ge ngt tillbaka, skämma bort både honom och mig med hotell och det allra bästa, hotellfrukost ❤️

 155. Hanna Gustavsson

  Efter ett äntligen kunna börja se ljust på framtiden efter ett år av ett rent helvete kärleksmässigt samt varit på min absolut bästa väns begravning, så skulle jag mer än gärna vilja ta med mig min högra hand som alltid har funnits där för mig, ställt upp och varit ett helt fantastiskt stöd genom alla dessa hinder. Det, är min önskan.