DAN FÖRE DOPPARDAN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DAN FÖRE DOPPARDAN!

Hej vännen! Dan före doppardan idag och här hemma ska vi i eftermiddag i väg på vårt första “Julfirande”.

Har aldrig tidigare upplevt Ellah så exalterad, pirrig och stimmig som i år. Hon har dom senaste dagarna vaknat alldeles för tidigt på mornarna och idag har hon speedad runt som en sockerhög narkoman. Bad henne ta det lite lugnt och berättade att vi inte ska åka iväg till Mormor förens klockan tre, hon stod nämligen klockan 6:30 iförd sina “fina” julkläder och var beredd att åka hemifrån 😉

Ellah förklarade tydligt för mig att hon i år känner sig väldigt pirrig och längtar så fasligt mycket som gör att hon har svårt att sitta still. Hon erkände att det mestadels var Tomten som gjorde henne mest nervös 😉

Jag ser en klar skillnad nu i år mot tidigare år och det är väl förmodligen för att hon blivit så stor och medveten om dagarna och högtiderna nu sedan hon började i skolan. ?

Fler barn där hemma som har det svårt att slappna av?

Igår kväll när barnen somnat satte vi oss ner på golvet med ett glas rödvin och slog in paket efter paket och tanken var att vi skulle hinna klart. Men så plötsligt så tar pappret slut? Osmidigt av mig att inte köpt på mig mer, så då blir det ändå en tur till affären idag som jag absolut inte ville. Lär inte vara ensam på stan dagen innan Julafton och med en lön i fickan??

12362046_1178268512186844_220945315_n

Annars tror vi har allt är klart här hemma. ?

Efter Ellahs julavslutning igår uppe i skolan så spenderade vi eftermiddagen i köket med att baka massvis av Julgodis. Rocky Road påsen har dock minskat en hel del sedan igår. Kan vi ha en råtta här hemma eller är det bara Emil? 😉

Hoppas du får en fin dag!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.