PERFEKTA JUL OCH NYÅRSBLÅSAN! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

PERFEKTA JUL OCH NYÅRSBLÅSAN!

Igår fixade jag det sista till barnens Julkläder.

Jag har skapat som en slags tradition att varje år lägga ner nya kläder i Julstrumpan att bära Julafton till ära. Får se hur många år till det fungerar innan Ellah själv vill vara med att välja, men än så länge är det väldigt uppskattat.

Jag har insett med åren att enbart kläderna till Jul kostar en hel del. I år har vi också tre barn att köpa kläder till samt att vi ska på Nyårsfest och då vill man självklart att barnen ska få något Nyårsfint på sig.

Älskar att jag får så mycket smarta idéer och tänker ett steg längre vad gäller kläder. Att köpa två juliga klänningar till tjejerna att bära på jul för att sedan köpa två till att bära på Nyår är inte riktigt speciellt ekonomiskt. Samtidigt vill jag gärna inte enbart köpa rosa klänning eller liknande för att kunna bära båda dessa högtider. Kring Julen tycker jag att rött hör till, det bara är så. Men en röd klänning tycker jag inte passar till Nyår?

Ett tag har jag sett en klänning på Ica maxi jag tyckt vart fin och fick sedan en ide som var betydligt mer ekonomiskt. Köpte två likadana klänningar där igår till tjejerna och till det bästa så var klänningarna just nu på rea 🙂

Jag tänkte såhär. En svart klänning med ett sött rosa band i midjan funkar året om till vilket kalas som helst.

Att sedan piffa till med Rosaglittriga strumpbyxor och hårsnoddar gjorde att tjejernas Nyårsoutfit nu är klar och nu till Jul byter jag bara ut det rosa banden mot ett rött band jag hittade för 15 kr och med ett par röda strumpbyxor istället. En klänning som man kan lyckas förvandla hur man vill 🙂

Är så nöjd!

IMG_2538

IMG_2540

IMG_2545

IMG_2552

IMG_2554

Skynda er till Ica Maxi och fynda denna fantastiska klänning på rea (i allefall här i Örebro).

Brukar du klä barnen lite “finare” på jul?

Nu ska jag hämta hem Ellah från Julavslutningen på skolan sedan kan vi äntligen ta Jullov för ett par veckor 🙂 Här ska bakas Julgodis idag och slå in alla dom sista klapparna. För oss börjar Julfirandet redan imorgon med “julafton” hos mamma/mormor.

Ta hand om dig. Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan
    Nettan

    Brukar också köpa finkläder som barnen får på julaftonsmorgon, dottern fyller 11 år i Januari men funkat hittills 🙂 Får väl se om jag lyckas nu i jul, men jag brukar fråga lite och stämma av med kläder vi har så det blir någorlunda variation i garderoben.
    Dock är jag inte så förtjust i rött själv och köper sällan rött till barnen så då blir det oftast finkläder som passar året runt.
    Julpiffar det med röda hårspännen, strumpbyxor eller liknande.