Therese Wickman

Fjärde advent och ett fint presentkort i Julkalendern.

Fjärde advent och nu är det inte många dagar kvar till Julafton och inte heller på den fantastiska Julkalendern och dessa fina priser till er..

Men än så länge är det några dagar kvar och fin fina priser ligger kvar under luckorna och vi börjar med att öppna dagens:

Julkalendern lucka 20

Nu har du chans att vinna ett presentkort på hela 2000 kr hos Rs-möbler att handla möbler och inredning för.

För att tävla: Följ @rsmobler på instagram och kommentera sedan här nedan vad du gärna skulle köpa för presentkortet.

Lycka till <3

Grattis Stina Söderlund

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra Pettersson

    Jag skulle använda 1000 kr för att köpa en kamin till mitt radhus och de resterande 1000 kr skulle jag ge till mitt ex Victor som flyttar till Örebro nu så det vore ju perfekt med ett presentkort på möbelbutik i hans nya hemstad 🙂

  2. Erik

    Om jag hade turen att vinna detta presentkort skulle jag använda presentkortet till att köpa en ny soffa för att ljusa upp vardagsrummet lite istället för vår svarta som vi har nu.

    Instagram: erikmelin
    Mejl: [email protected]

  3. Jonna Aspenstedt

    Hade vi haft turen att vinna hade det helt klart blivit ett nytt soffbord. Bordet vi har idag är ett hemmabygge som inte blev så fint som vi tänkt. Dessutom är det vassa kanter och lilltjejen har precis lärt sig krypa. Ett nytt soffbord är verkligen på tiden så vi hoppas på vinst 🙂 kram Jonna

  4. CarinaM

    De har ju såå snygga möbler så jag skulle tveka mellan nya köksmöbler, biosoffa eller en ny säng till min fina dotter som sover så illa i sin. Vill ju ha allt därifrån känner jag.

  5. Jannice

    Älskar deras möbler och inredning
    Jag skulle köpa mig spisen Cambrigde för att höja mysfaktorn och få lite extra värme i mitt gamla timmerhus

  6. Desirée Andersson

    Då vi under våren ska ta tag i vårt sovrum som bara fått vara under ett års tid (sen vi flyttade in) då året inte riktigt blev som vi hade hoppats, så vore det så himla roligt att vinna detta presentkortet för det skulle verkligen gå åt då vi ska inreda om rummet helt från grunden och en av sakerna som jag vill ha från hemsidan är ; http://www.rsmobler.se/fåtöljer-point.html då jag planerar att göra en liten läshörna i ena hörnet för att ha en plats att slappna av på.

    Följer på Instagram Deedess.

  7. Maria B

    Om jag vann skulle jag köpa en fåtölj till min nya läs/myshörna. Tillexempel fåtöljen Eller. Hoppas hoppas hoppas på vinst ✊ gillar som maribabjork

  8. Emma Johansson

    Jag skulle köpa en ny säng till mig och sambon. Vi har just nu en sängram som vi ärvt av sambons farmor som tyvärr avled i sängen! Skulle vara en så uppskattad julklapp till mig och min kära sambo som jobbar otroligt mycket.

  9. michaela

    En soffa/ bidrag till en soffa eftersom att vi inte har någon och snart dessutom flyttar till större. Höggravid och 2 små barn.

  10. Ida

    Nu när vi ska renovera i v-rummet i mellandagarna så vore de fantastisk att få hänga upp en ny lampa.. Önskar och hoppas!
    God jul !

  11. Johanna E

    RS möbler med över 40-års erfarenhet,
    personal som kring möbler mycket vet.
    Viktigt med kvalitet och bra pris,
    samtidigt som du får service och expertis.
    Själv skulle jag till datorn löpa,
    och en vacker sänggavel mig köpa.
    ”Harmony” som går att anpassa efter vår säng,
    får den verkligen för en prisvärd peng.
    Skulle ge rummet en härlig känsla,
    och sovrummet med lyx pensla.

    Följer på Instagram (johannaeericson).

    God jul!

  12. josephine

    Om jag vann skulle jag ge presentkortet till mina föräldrar så de kan köpa en ny soffa 🙂 eftersom jag har stått på händer mot den haha så den har blivit sne och knakar :p

  13. Madeleine Axelsson

    Jag jag hade vunnit hade jag handlat den spisen! De hafe blivit en inflyttnings present till mig själv i min nya lägenhet
    Hoppas:)

  14. Julia

    Det är inga problem att handla för presentkortet då jag snart flyttar hemifrån Men prio 1 är en ny säng! Just nu har jag vaknat varje natt i 9månader pga sängen knakar när jag vänder mig i sömnen…

  15. Maria

    En vinst skulle bli en del i en Hans och Greta-soffa i den ljusa färgen. En underbart vacker soffa som jag vet precis var jag skulle placera. En riktig drömvinst!

  16. Anna Mårtensson

    Här står en ny säng högst upp på önskelistan så jag skulle använda presentkortet till det om jag vann följer på instagram med namnet vildvatten 🙂 kram

  17. Ida

    Jag skulle lägga till lite pengar till och köpa en fin soffa. Våran som vi har nu är söndertvättad efter magsjuka hos barnen som varade i två veckor. Blev ganska mycket tvättande! Hade varit perfekt med lite vinstpengar till ny soffa då jag studerar och inte har så mycket pengar att lägga på möbler!

  18. Jenny H

    Min största önskan här hemma är att köpa en ny soffa, gärna i ”50-tals-stil”. Vår gamla skinnsoffa har gjort sitt, men en ny kan jag bara drömma om… Det finns annat som prioriteras högre när barnen är små och huset behöver lite omvårdnad.
    Det vore en grym julklapp!!
    (Följer på instagram med namnet @jennnyhammar

  19. Mas

    Jag har länge suktat efter en sänggavel, då ekonomin inte tillåter detta så skulle jag bli otroligt glad om jag vann och det skulle bli den bästa julklappen (och den enda, då jag bara har köpt till barnen) Barnen har alltid gått före mig och jag har alltid glömt bort mig själv. Så nu håller jag tummar och tår, så att jag kan få en glädjetår.

  20. Margith häggquist

    Ta möbler är en underbar affär med super trevlig personal jag har varit inne där många gånger men sedan jag blev utförsäkrad och med mindre inkomst så har man inte varit inne där ofta så om jag skulle vinna detta fina presentkort så ska jag köpa mig en riktigt skön Madras till till min säng som kommer där ifrån men är för hård . Kram

  21. Evelina

    Skulle köpa en ny säng har pratat länge om en ny och det här skulle ju hjälpa sååå mycket. Håller tummar och tår!

  22. Sara B

    Jag velar mellan att köpa ett nytt soffbord (yngsta dottern har gått runt hela bordet och bitit i bordskanten) eller en fräsch vit tvmöbel…. Har inte riktigt bestämt mig än för båda skulle behövas 🙂 gillar på insta (sara_bengtssons)

  23. Elin Törnqvist

    Åh! Jag suktar efter en ny soffa, det skulle verkligen bli ett bra bidrag till det om jag hade turen på min sida!! ✊

  24. Munther

    Behöver lite glädje inför julen och allmänt!
    Om jag vinner skulle jag använda presentkortet och få hjälp på traven och köpa en ny soffa då våran har flera år på nacken. Följer på instagram heter lillmunther där.

  25. Simon Frostklint

    Jag skulle absolut köpa en av deras snygga howardsoffor. Skulle passa perfekt i vardagsrummet framför kaminen. Vore en dröm att få detta presentkort av ”tomten” 🙂

  26. Cissi J

    Hej
    Skulle köpa en ny soffa. Den jag har är ca 20 år o nu börjar skinnet spricka. Så skulle va kul att investera i en ny.
    Kram Cissi

  27. Marie

    Bidraget skulle användas för att köpa en ny soffa, den relativt nya vi hade gav vi bort till en flyktingfamilj som helt saknade någonstans att sitta och deras enorma glädje över den gör det värt att vi just nu sitter ganska illa i tv-rummet i en bäddsoffa, tills vi får möjlighet att införskaffa en ny soffa.

  28. Emelie Persson

    Emelieperson på Instagram!
    Då vi håller på att bygga stuga så är detta en perfekt present till mig, då vi behöver nya möbler i varje rum! speciellt en soffa! Kram

  29. Andreas Bergenstråhle

    Hej jag hade lagt dem pengarna på en ny soffa , då den vi har är full av gamla spyor !!! Det hade verkligen fegyllt våran 7 siffriga familj ❤️❤️
    Instagram : Daddylovely5kids

  30. Jonna Johansson

    Skulle jag vinna så skulle jag köpa ett nytt matbord, håller tummarna för att det ska vara min tur att vinna! ❤️

  31. Josefina

    Om jag hade turen att vinna skulle jag gärna köpa ”Cambridge Spis” för att öka mysstämningen i vårt hem.
    Då vi bor i en andrahandslägenhet och har planer på att förhoppningsvis kunna köpa en lägenhet inom en snar framtid så orkar vi inte riktigt lägga ner tid och energi på att göra det extra fint här hemma då vi ändå inte äger lägenheten men med denna spis skulle det helt klart kännas lite mer hemtrevligt!

    Följer dig och @rsmobler på instagram med mitt instagramkonto @josefinalinneasvensson

    Vid eventuell vinst vilket jag håller tummarna hårt för så kan jag nås via min instagram @josefinalinneasvensson alternativt via min mejl som är följande: [email protected]

    Trevlig advent!

  32. Victoria Karlsson

    Ja fjärde lägenheten på två år och ännu en gång behövs både säng o köksbord så ett presentkort skulle vara toppen.

  33. Ronja

    Hej Therese! Det jag skulle köpa för presentkortet är inredning till våran nya lägenhet! Ljuslyktor, lampor, gardiner mm. Eftersom vi knappt kan fira jul i år (pga att vi flyttar den 23e) så skulle det vara en fin julklapp för mig. Jag håller alla tummar och tår. Ha en trevlig jul, hela fina familjen 🙂 kram från Motala.

  34. Camilla

    Jag skulle köpa en sänggavel, vi har ingen i dagsläget eftersom det inte har hamnat så högt upp på priolistan än. 🙂

  35. Isabelle p

    Vårt köksbord är för stort för vårat lilla kök så man får knappt plats med våran nya familjemedlem och en barnstol. Så ett nytt lite mindre bord hade varit toppen så man kan ha mysiga middagar.

  36. Viktoria Ekholm

    Åå ett litet bidrag till en ny soffa skulle inte sitta fel. Vi vill ha en sån som är på bilden i inlägget! *hoppas*

  37. SaraJohansson

    Jag skulle ha köpt en sån där öppenspis, eller en mysig fotölj man kan ha när jag ska amma eller en mysig matta till blivande barnrummet!
    Följer på instagram, saraijohansson

  38. Ida

    En ny soffa till tv-rummet, med två små busungar här hemma är det inte lätt att hålla soffan fin. Så en ny soffa vore perfekt!

  39. Elin

    Det skulle bli ett bidrag till en ny soffa. Den vi har nu är både nersutten och sönderhoppad så just nu gör det mest ont att sitta i den…

  40. Ebba

    Jag skulle investera i en ny soffa. Min är köpt begagnad och är totalt nedsliten. Dessutom så hårar katterna ner den på nolltid.. Skulle vara skönt med ett bidrag då min lön inte klarar av så mycket..

    Följer på insta: @ebbawikman

  41. Nettan

    Följer på instagram.
    Jag skulle använda presentkortet till att införskaffa en soffa att ha på nedervåningen i Vårat hus vi är relativt nyinflyttade i. Så vi slipper ekandet som uppstår när man pratar där nere pga att vi ej har några möbler där.

  42. Mohammed

    Jag smiter in bland damerna här men skulle jag vinna så skulle jag satsa på en bekväm och snygg fåtölj och jag har redan spanat in en väldigt fin där ifrån .

  43. Josefin borehed

    Jag skulle köpa en praktisk möbel till barnens blivande barnrum då vi har väldigt dåligt med förvaring + en konstig planlösning så Det är inte det lättaste att möblera detta rum.

  44. Veronica Widman

    Pengarna har inte räckt till trots jobb skola och två barn ,men skulle jag vinna ja då skulle jg unna mig nåt som verkligen jag vill ha
    Och det är deras super fina soffbord
    Kram
    Veronica,w

  45. Mimmi

    Åh vad jag vill vinna detta! Köksbordet är för litet till vår växande familj och en till säng behövs inhandlas! Hoppas på tur ❤️ Följer på insta (mimmibrohmee)

  46. Stina Söderlund

    Ett presentkort på rs-möbler skulle bli den perfekta julklappen till mig och sambon! I februari får vi tillgång till vår nya lägenhet och när jag studerar så är inte ekonomin på topp, en julklapp från rs-möbler skulle göra stor skillnad och känslan av att få bidra på något sätt till nya möbler skulle kännas bra! Äntligen får vi drömlägenheten, och den ska inte behöva stå tom :]
    Hoppas vi vinner och får förvekliga drömmen
    Följer @rsmöbler på instagram!

  47. Yvette Karlsson

    Hur underbart hade det inte vart att få detta presentkort. Nytt hus hade vart skönt med en ny säng med, då nuvarande låter som en hel elefantflok när man ska gå och lägga sig.
    (Yv1s på instagram följer nu rsmobler)

  48. Johanna

    Jag skulle bli så tacksam om jag fick denna present. Är ensamstående helt till min son och varit de i 8 år nu. Jobbar och sliter för jämnan och ger allt jag har till honom å mina nära och kära. Pengarna går knappt runt ändå och unna sig något kan man ju glömma…. Men, jag är inte bitter för det utan skulle bara bli så otroligt glad om jag fick pryda vårat hem med en fin eldstad. Mig och min kära son. Kram!

  49. Johanna Wallin

    vi skulle behöva ett nytt matbord till köket så det skulle det hör presentkortet hjälpa till med!! ✊
    Mitt instagram; Johannawallin1989

  50. Katja

    Jag skulle nog köpa emil matgrupp, får lägga till lite ur extra fickan men det bordet med de stolarna är ju sååå fint!

  51. Emelie

    Jag skulle använda det till dalgården matgrupp eller till en ny säng. Våran låter så jävla illa, knarrar och har sig, förstör ju den super viktiga skönhetssömnen som en mor behöver 😉

  52. Jenny

    Hej, jag och sambon har precis pluggat klart högskola och flyttat hemifrån. Efter att ha levt på studiebidrag och så är lägenheten rätt så tom. Vi har en hel del att köpa.. så en säng, matta, byrå, lampor etc. vore inte helt fel. God Jul! 🙂

  53. Anna

    Åh! Det vore drömmen att vinna presentkortet! Vet precis vad jag skulle köpa, nämligen ett Palermo Vitrinskåp som jag tycker är marknadens finaste vitrinskåp. Skulle passa perfekt i vårt kök. *Hoppas och håller tummarna!!*

  54. Angelica Hallin

    Jag skulle köpa ett sängbord till min dotter Cornelia 7år. Hon gör just nu om sitt rum och skulle så gärna vilja ha ett litet smalt vitt sängbord 🙂

    Följer @rsmobler på instagram – @angelicahallin

  55. Jennifer

    Jag skulle köpa en bäddsoffa till min mamma som hon kan ha stå i vardagsrummet, då vi bor i en 2a och jag sover i sovrummet medans mamma får ligga i en hård oskön soffa! Så är hon värd något bättre! En mjuk soffa som hon kan bädda ut! Håller tummarna! Såhär till jul skulle det här vara perfekt! En utvilad mamma är mycket myclet gladare 🙂

  56. Eleonor Törnkvist

    Om jag vann skulle vi investera i en ny säng. Graviditeten har verkligen gjort att jag inser att nästa investering måste bli det.

  57. Hanna Särkiniemi

    Skulle jag vinna så skulle jag satsa på att köpa en säng, våran Håller bokstavligen på ramlar sönder, den är mina
    Svärföräldras gamla säng från 80-talet. Och vi har pratat om att vi måste köpa
    En ny, så de skulle
    Bidrag mycket om jag vann presentkortet! 🙂