Therese Wickman

VI FIRAR JULLOVET MED SONY MUSIC PRISER!

Godmorgon vännen, Fredag idag och idag går Kidh på Jullov. Ellah valde att gå ett par dagar nästa vecka också då det vankades julavslutning och andra roligheter i förskoleklassen 🙂 När blev hon så stor?

Hann inte riktigt klart med allt igår ,så idag efter jobb ska jag ta mig upp för att inhandla kläder jag tänkte ha på mig vid Jul. Emil följer med som smakråd, tack och lov. Kan få sådan beslutångest att det kan vara skönt med någon som tycker till.   Vi ska också hinna med avslutning på Ridskolan och sedan i kväll så är det Fredagsmys som gäller. Inta soffläge med en film och samtidigt slå in lite Julklappar 🙂 Kan bli en riktigt härlig fredag , ja om allt går som jag hoppas..

Innan vi drar gång den här dagen så öppnar vi dagens lucka, inte sant?

Julkalendern lucka 18

Idag sponsrar Sony Music med en hel del Cd-skivor, b.l.a en signerad av Olly Murs him self, affisher och dvd.

Vem vill inte ha detta paket? Tror detta är en mycket uppskattat Julklapp och jag vet en tjej här hemma som skulle dö för dessa skivor 😉

För att tävla: Följ @sonymusicsweden på instagram och kommentera sedan här nere vilken av dessa artister du gillar bäst.

Lycka till, alla kärlek till dig!

Puss och Kram

Grattis Tinna

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tinna

    Det här skulle vara perfekt present till min 13 åring. Hon älskar One Direction och Olly Murs 🙂 Hoppas på tur 😀

  2. MammaLinda

    Wow vilket paket!! Det här skulle vara otroligt roligt att överraska min 10-åriga tjej med. Hon skulle nog säga Isac Elliot (och så är han ju galet söt också). Jag tycker Olly Murs är bra. Det är dessutom alla de stora barnens favorit att dansa till på Ps3 (Troublemaker). Tänk så mycket härlig dans det skulle bli här hemma av alla 5 barnen!! Jullovet är räddat 😀

    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

    Följer så klart på Instagram (BUSIGASTUNDER)

  3. Lisa

    Å käre väl! Olly Murs 🙂 hade turen att hamna längst fram när han var förband åt Robbie Williams. Ska genast börja följa sonymusic på insta!

  4. Carolina

    Så då har jag följt på insta (c95frida)
    Ja de blir nog one direction, har fastnat för dem efter syrran har spelat dem i några år nu :p