Therese Wickman

KUNDE KNAPPT SLUTA MYSIGARE!

Halloj gullet! Har du haft en fin helg?

Första advent kunde egentligen inte sluta mysigare. Precis när vi lägger oss för natten jag och Emil så tittar vi ut genom fönstret och ser kanske dom största snöflingorna jag beskådat falla mot marken. Tror ni ungarna jublade när dom vaknade och såg den vita marken? Ni som följer mig på instagram har säkert sett Kidhs lycka över snön då han stannade ganska för många gånger på väg till dagis för att göra snöänglar 🙂

I helgen står det julmys delux på schemat. På lördag ska vi vara hemma hos min mamma och julpyssla med alla barn och barnbarn och på Söndag gäller samma sak fast hemma hos min Pappa. Då ska även Jultomten komma på besök för att hämta Önskelistorna. Barnen längtar och jag med för den delen. Älskar sådana här mysiga saker med familjen <3 Barnens outfit inför alla dessa julbak och julpynts dagar är beställda och kom hem förra veckan. Kidh ville ivrigt sätta på sig sin tröja idag till förskolan och visst självklart fick han göra det. Passade ganska bra med julig klädsel när hela marken lyser upp från den vita snön 🙂

Lipfish jul

IMG_2213

Denna ljuvliga tröja och Ellahs juliga klänning som ej är med på bild kommer från Lipfish

Nu är det dags för mig att bege sig upp på stan för några kundbesök.

Ha en fortsatt trevlig dag!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.