TA INGEN FÖR GIVET! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TA INGEN FÖR GIVET!

Har du haft en fin första advent?

Det blev aldrig någon bio för mig och Emil i går så vi såg den nu i eftermiddags istället ,och så åt vi en bit mat på en Grekiskt Resturang. En dejt kanske man kan säga? 😉

Filmen var underbar. Jag skrattade så magen krampade och mitt i allt skoj så fanns där en väldigt fin historia som berörde mig till tårar under ett par gånger! Filmen- En underbar jävla jul får fem toast av fem möjliga av mig! Rekommenderar den starkt! Måste ses 🙂

Dagen idag har vart så där löjligt bra och jag är glad och tacksam för min fina familj. Glad och tacksam över att dela familjelivet med Emil och väldigt tacksam över att vi ser livet ur samma ögon, att vi ser framtiden på samma sätt och att vi har det där lilla extra som gör att vi kommer kunna bli gamla och grå vid varandras sidor <3

Nu är det Beck och adventsmys för våran del med Glögg, bulle, Pepparkakor och Godis medan barnen sover sött på övervåningen..

IMG_2204

IMG_2205

IMG_2208

Jag önskar dig en fantastisk kväll och fortsatt mysig första advent 🙂

Men innan jag smiter ut från bloggen så måste jag bara fråga. Om du delar livet med någon. Vad uppskattar du mest hos den personen. Vad är det som gör att just dit hjärta slår för din partner och vad är det som gör att du vill dela ditt liv och vardag med denna?

Du får väldigt gärna dela med dig.  Är så nyfiken 😉

Jag kan själv nämligen bli sådär alldeles lycklig på kvällarna åt att jag trots starka åsikter om att jag ville leva ensam träffade han den där. Han den där som fick mig att känna mig trygg, omtyckt, älskad och uppskattad som jag tidigare bara vågat drömma om. Jag brukar tänka på allt som jag uppskattar med Emil och allt som gör att jag faktiskt vill dela mitt liv med honom….

Jag uppskattar hans sätt att se på mig, hans sätt att vilja ligga nära mig om kvällarna, hans sätt att ställa upp till 100%, hans sätt att älska mig, hans sätt han ser framtiden på, en framtid där han drömmer om att vi ska bli gamla tillsammans, en framtid där han vill att jag ska bli Fru Bravell..  Han sätt att bry som om allt och alla i sin närhet. Att han bryr sig så mycket om dom han älskar att han inte vill göra någon besviken och ofta pågrund av detta hamnar i konflikter, just för att han inte vill säga nej till någon. Jag älskar hur han är som pappa, hur han är som bonuspappa.  Hur han kramas, pussas och är väldigt “gosig” som pappa och partner.

Man ska inte ta någon eller något föregivet, aldrig. Man vet aldrig vad morgondagen bringar med sig. Så uppskatta livet, uppskatta det du har, här och nu!! <3

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Gift i 6år och de bästa med min man är att jag kan luta mig mot honom när de är jobbigt. Vi glädjs att vi fått våra 2 underbara barn. Sen gilla vi förändringar från hemmet till livsfrågor och de viktigaste att vi stöttar varandra i våra beslut. Att tugga i samma spår förlänge tro jag inte är nyttigt 🙂
  All lyckatill med allt vad som kommer erbjudas 🙂

 2. Pinglan!

  Åh du är så klok! Jag har faktiskt aldrig tänkt på varför jag är med min kloka man.. Men nu när jag tänker på det.. Jag älskar honom för att han är så snäll! Han visar oss hur mycket han betyder för oss. Han gör att jag känner mig trygg! Det känns som att inget kan skada mig när jag är i hans famn. Han gör att jag känner mig vacker, han har aldrig nånsin sagt något dumt till mig. Inte ens när han varit super arg (typ dra åt helvete) haha. Jag har sagt lite allt möjligt när jag har varit arg men han…. Han gör bara inte det.. Han är det bästa som har hänt mig och jag ska göra allt jag bara kan för att vara tillsammans med honom förevigt! Det har vi bestämt oss för.. Vi blev ihop när vi var 14 år och nu, 10 år senare, har vi två små barn <3
  Ta hand om er! 🙂

 3. Angelica

  Jag & min man har varit tillsammans i 11 år nu !:)
  Det jag uppskattar och älskar med honom är att han är så otroligt driven och har alltid mål både privat och i jobbet. Och även om han har sjukligt mkt på jobbet så prioriterar han alltid mig och barnen först !
  Han berättar alltid hur mkt han älskar mig och hur snygg han tycker jag är, flera gånger om dagen ❤️
  Snällare, klokare och snyggare man får man leta länge efter !
  Kram Angelica

 4. Linda

  Ni är så fina tillsammans, glad för din skull att ni hittat varandra, följt din blogg sedan EMS.
  Det bästa med min sambo/blivande man är hans genuina sätt att alltid vara snäll,vänlig och vilja allas bästa! Han tar ner mej på jorden med sitt stabila och säkra sätt att vara och se på tillvaron.. Han är den bästa pappan jag kunnat önska till min son. Visst är det härligt när man vet att man hittat rätt? : D

 5. Frida

  Du har så rätt. Det är lätt att ta någon för given. Jag och min pojkvän har varit tillsammans i över 3år och har nu i höst förlovat oss. Känns konstigt, spännande och så kul på samma gång. Den känslan att bli ringmärkt till mannen i sitt liv. Ett kommanade bröllop nästa sommar känns spännande och jag vet inte var jag ska börja planera

 6. Sara B

  Tänk vilken tur du har att du har hittat just den personen som får dig att känna så där! Det har jag också. Jag känner mig mer hel med min man än jag någonsin gjort annars. Han är en person som jag skrattar mest med, gråter, bråkar, pratar med och den man som jag oftast ringer minst en gång per dag då han jobbar, bara för att säga hej. Vi har nu varit gift i över sex år, har tre döttrar tillsammans och ändå vill jag ringa bara för att säga hej! Jag är lycklig, för jag har hittat min andra hälft, och det låter även som om du gjort just det, så grattis! 🙂

 7. Therese

  Hej Therese! Älskar din blogg och tittar in här flera gånger om dagen 🙂

  Jag lever tillsammans med min underbara pojkvän som jag längtar efter att kunna kalla min man. Innan jag träffade honom ville jag varken gifta mig eller skaffa barn. Sedan han kom in i mitt liv har min syn på allt förändrats och jag bara längtar efter att skaffa familj tillsammans med honom. Vad jag uppskattar mest hos honom är att jag vet att jag betyder allt för honom, att känna det är en helt unik känsla för mig jag aldrig känt innan och att han visar det för mig varje dag. Jag vet att han skulle göra vad som helst för mig och såklart skulle jag göra allt för honom också! Han får mig att känna mig som den tryggaste personen på jorden. Jag bara känner att han och jag kommer gå bredvid varandra genom hela livet och dela alla fina och jobbiga stunder tillsammans. Jag behöver ingenting annat!

  Jag önskar dig och Emil all lycka i livet! Stor kram till er och era fina barn 🙂