KAN BLI EN MYSIG DAG TROTS ALLT! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

KAN BLI EN MYSIG DAG TROTS ALLT!

Godmorgon vännen! Har du sovit gott?

Själv har jag sovit fruktansvärt dåligt, kl 6.13 kollade jag på klockan och då hade jag fortfarande inte somnat? Snacka om frustrerande och då låg jag i sängen från kl 1. Inte var det väl fullmåne i natt?

Tur att jag ändå känner mig hyfsad pigg och efter 2 koppar kaffe är jag nu redo att ta en hel dag på stan. Det ska köpas julkläder till barnen, ätas lunch och gå på bio. Det enda som skulle göra dagen lite bättre är om det hade kommit lite snö så man fick lite julkänslor under sin tur på stan istället för detta blask och 10 plusgrader. Men, man kan ju inte få allt man önskar sig 😉

IMG_2161

Som ni ser så hänger det fortfarande massa kläder i bakgrunden. Alla kläder på denna ställning säljs till 50% rabatt. Vill du passa på att göra fin fina fynd så får du gärna komma hit. I morgon kväll (Söndag) så försvinner kläderna. Så det bör vara innan dess isåfall. Bara skicka mig ett mail 😉  Jag köpte ex, en ny tjock vinteroverall till Kidh för 499 kr och 7 plagg till tjejerna för under 1000 kr. Underbart!!

Vill du kolla på kläderna så kan du gå in HÄR

Nu var det stan. Vad ska ni göra idag? Dela gärna med dig!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.