JAG MINNS DET SOM IGÅR! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

JAG MINNS DET SOM IGÅR!

Hej vännen! Fredag, underbart!

Ellah var så himla glad imorrse när hon skulle gå till skolan och jag förstår henne, fullt ut! Jultokig som jag är 🙂 . Idag skulle hela Ellahs skola gå till Kyrkan för att fira in första advent med sång och trevligheter. Hur mysigt är inte det?

Vet att dom flesta skolor tagit bort detta med att gå till kyrkan? Lite synd tycker jag, då jag själv minns adventsfirande och skolavslutningarna i kyrkan som några av dom mysigaste ögonblicken under min skolgång som liten! Jag får fortfarande gåshud när jag tänker tillbaka på Hosinna davids son och hela skolan klämde i och man kände i hela kroppen att jullovet väntades runt hörnet 🙂

Ellah var lika pirrig i kroppen imorrse och jag förstod verkligen hur hon kände och jag njöt av att se henne så uppspelt inför hennes första julfirande med skolan..

Hon vara ganska bestämt med att hon skulle vara julfin och hade innan jag ens vaknat plockat fram kläder som hon ville ha..

IMG_2137

IMG_2139

Lillsnuttan…

I helgen åker barnen hem till sin pappa och jag och Emil har planerat en hel dag tillsammans i morgon. Vi tänkte gå på stan, kolla julklänningar till tjejerna, äta middag, se till så Emil får klippa sig och sedan gå på Bio. Tänkte se den svenska filmen “En underbar jävla jul”.  Någon som sett den? Hiss eller diss?

Nu Kaffe och svara på massa mail, sedan Ridskola 🙂

Ta hand om dig!

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Jo det är verkligen otroligt skrämmande att Sverige vill ha sådan mångkultur och att ingen “ska känna sig utanför” så att tom vi svenskar ska få sluta upp med delar av våra traditioner för att vara till pass för andra (mestadels för muslimernas skull) 🙁