MIN NYA KOLLEGA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

MIN NYA KOLLEGA!

Har ni ibland känt att ni är vän med någon som ni egentligen aldrig har träffat? Man har en känsla av att man fungerar ganska lika som personer, ser livet på samma sätt, samma slags syn på barn och familj och tanken att man skulle kunna ha väldigt kul tillsammans. Så känner jag med min nya bloggkollega Josefine Lustig.

Hon är en driven två-barnsmamma bosatt i Glasgow då hennes man Mikael Lustig spelar fotboll där borta. Kanske känner ni igen hennes man om du eller din man är lika fotbollsintresserade som min Emil här hemma. Han hade stenkoll på vem Mikael var då han spelar i svenska landslaget. Bättre koll en vad jag hade måste jag erkänna 😉

Josefine är inte bara en mamma och fru ,hon är så mycket mer. Hon är en väldigt sprudlande och glad kvinna som har lyckats skapa sitt eget klädesmärke littleoneandi. Så galet coola och snygga kläder. Precis i min smak!

Kolla in Josefines blogg HÄR!

12230969_1907951122763888_1289761982_n

När jag var mammaledig följde jag många bloggar. Men nu räcker inte tiden till att följa alla som jag egentligen kanske skulle vilja göra. Jag smiter in ibland då och då, men Josefine är en av dom jag faktiskt följer varje dag 🙂

Vilka bloggar följer du? Vilken är din favorit?

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Diana

    Ja jag känner faktiskt igen känslan, att man får så bra kontakt med någon över nätet och det känns som att man verkligen känner varandra, fast man aldrig någonsin träffats irl. Nätet är bra, men lite jobbigt när man bor så långt bort och inte bara kan ses över en fika ändå. Men om man ska se det fina så är det härligt att kunna skapa nya vänner och kontakter på det sättet. 😀 Ska kolla hennes blogg, älskar hennes namn. 🙂

    Ha en fin dag.