JAG VILL ATT VI SKA VARA LIKADANA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

JAG VILL ATT VI SKA VARA LIKADANA!

Hej vännen! Är det inte ovanligt varmt ute för att vara i slutet på Oktober?

Emil som jobbar med att byta däck på ett företag upplever det ganska “lugnt” på jobbet. Antar att det kommer bli som alla andra år? Så fort snön faller så blir det kaos hos alla företag som byter däck, för då minsann ska alla byta.

Jag ska kanske inte säga något,? för jag har inte bytt däck jag heller. Man vill ju kunna åka med sommardäcken så länge som möjligt för att inte slita ner vinterdäcken i onödan…

Eftersom vi fortfarande haft det ganska så varmt ute så har Ellahs brist på skor inte upplevts lika stort. Hon har mest sprungit runt i sina springskor. (typ det enda hon har just nu). Men så kom överraskningspaketet på Posten i slutet på förra veckan. Jag har köpt likadana skor både till mig och lilla Hönapönan. Tror ni hon gått i några andra skor sedan hon fick sina efterlängtade Uggs?

IMG_1680

IMG_1683

IMG_1688

Lilla fröken Tandlös!. Nu har hon tappat båda framtänderna samt fyra tänder där nere. Trodde aldrig mina barn skulle växa upp och bli så stora att dom skulle börja tappa tänderna. Iallafall inte växa upp i ett tempo där jag inte alls hänger med!

Våra supersköna Uggs är köpta HÄR

Ellah tycker det är jättekul att mamma och dotter har likadana skor.

Ellah: Mamma, om jag sätter på mig mina Uggs, kan inte du ta dina då?

Jag: Jo, jag hade faktiskt tänkt ta dom för dom är så himla sköna!

Ellah: Bra, för jag vill att vi ska vara likadana <3

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.