TÄVLINGSDAGS! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

TÄVLINGSDAGS!

I samarbete med Noble Entertainment har ni nu chansen att vinna fyra stycken Biobiljetter till premiären av urgulliga filmen Biet Maya.

biet_maya_70x100_nobleed

Lägg en kommentar här nedan vem du skulle vilja ta med dig på bio!

Lycka till, på söndag drar jag en vinnare!

Kiss and hugs <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny Seppi

  Den här har min fantastiska dotter och jag pratat om att gå och se. Hon älskar lilla Maya och Willy! Om vi vann biljetter skulle dotterns bästis och hennes mamma få följa med, så tar vi en riktig mysdag alla fyra med fika och bio, det skulle hon älska

 2. Caroline

  Jag vill ta med min familj på bio. Min dotter är 7 och sonen 5. Då all min tid går åt till studier så vill jag verkligen ha en mysig stund i biomörkret o få “rå om” min älskade familj.

  Tack för en fin blogg, du inspirerar!
  Kram Caroline

 3. Samuel

  Hej, om jag vinner tar jag med mina två flickor, Wilma 3 år och Maja 1 år, det blir isåfall deras första film på bio och kan bli succé då de gillar serien om biet Maja.

 4. Madde V

  Jag skulle helt klart överraska min bonusdotter son är 6år! Hon skulle bli så glad 🙂
  Ååååå vad jag håller tummar och tår 🙂

 5. Fredrika Edvardsson

  Skulle självklart ta med min lilla tjej på 3 år, hon älskar Maya de enda hon helst ser på Barnkanalen! Sen att de varit bio debuten med favoriten på duken hade ju varit en lyckoträff! ❤️

 6. Jenny

  Jag skulle ta med mig min som Rasmus som skulle bli överlycklig! Han har aldrig varit på bio och hans favorit på Barnkanalen är absolut Maya! Han har precis börjat prata med lite mer ord och säger glatt ” Maya” när han ser henne
  Han blir två nu i oktober så hade blivit en fin present

 7. Lina Aldén

  Jag skulle vilja ta med mig mina två döttrar, Tilda och Alice. De blev storasystrar för 2 veckor sedan och behöver lite extra tid och uppmärksamhet nu så en bio hade passat perfekt.

 8. Emilie Lundmark Sternoff

  Skulle så gärna vilja få överraska min snart 3 åriga son med ett första biobesök och dessutom med med boet Maja som han tycker så mycket om! Sen skulle han få ta med sin bästis Albin med sin mamma! Nu håller jag tummarna!

 9. sofie

  Min son på 4 år har det tufft med att några på förskolan är väldigt elaka mot honom vilket gjort att han mår väldigt dåligt. Men speciellt två kompisar hjälper honom ifrån de pojkarna så de två hade vi självklart också bjudit med. Håller tummarna för en mysig dag med hans två bästa kompisar

 10. Sara

  Jag hoppas på vinst såklart! ☺
  Om jag har turen att vinner önskar jag att få ta med äldsta sonen.

  Han älskar verkligen biet maya, det skulle vara så mysigt att få egen tid med popcorn och mys i en bio salong.
  Jag skulle ge bort dom andra två biljetterna till min extra bror och hans dotter ❤

 11. Camilla

  Skulle gärna vilja gå på bio med min snart 3 åriga son som gillar den här typen av filmer. Känner att jag vill ha lite egentid med honom då jag har 4 till barn, jag och min fina Alvin skulle gärna vilja vinna biljetterna. =)

 12. Ellinor Göthberg

  Jag skulle vilja gå med min 4-åriga son som älskar biet Maja! Han har precis varit hos tandläkaren och dragit ut en tand som var lös pga en olycka, och jag lovade honom att göra något mysigt för att han var så duktig. Det HÄR vore perfekt!

 13. Anna

  Åh! Jag skulle så gärna låta min son (som blev storebror för första ggn i våras) få uppleva sin biopremiär med biet Maja, det är hans favorit. Han skulle behöva detta äventyr efter den omställning han har gått igenom sedan familjen fick tillökning.

 14. Linn

  Jag skulle sjääälvklart ta med mina små älsklingkörvar dvs mina döttrar, sen hade nog de gärna tagit med sig sin älsklingkörv dvs deras moster. ☺️

 15. Sandra

  Skulle vilja ta med min son som älskar biet Maja. Med oss tar vi också min kompis och hennes dotter(sonens bästis) 🙂

 16. Tina

  Jag skulle ta med mina 2 döttrar och deras pappa. Vi har kantrats av olika sjukdomar under september och skulle vara mysigt att kunna göra något allihop igen! Kram

 17. Emma

  Skulle vara såå kul att vinna detta. Min dotter ( 3 1/2 år) älskar Maya!! skulle bli kul att gå på bio å se den, hon har aldrig fått chansen att gå på bio.

 18. Emma

  Jag skulle vilja ta med min 3-åriga gudson Bo som jag träffar allt för sällan & vill bygga en bättre ralation med. Han älskar Biet Maya!!!!!!

 19. Linda

  Jag skulle vilja gå på bio med mina “stora” barn, som dem så fint blev när deras lillebror anlände i April i år, han har stått i centrum ca 6 månader nu, mina barn har inte lidit av de vad jag kan se eller förstå, men jag som mamma har lidit mer av de tror jag, vill ha egentid med mina 2 stora barn och då skulle bio passa oss perfekt, de är inte för mycke och inte för lång tid iväg från den lilla mannen här hemma. Har slutat amma nyligen också, så han skulle få tid med sin pappa samtidigt 🙂
  Tack på förhand!

 20. Frida

  Om jag vann skulle jag ta med mig min dotter Leah, 4år. Det har inte blivit så mycket kvalitetstid, bara vi två sen lillasyster kom så det skulle vara så kul att få göra något med henne själv

 21. Anna

  Jag är Mormor och skulle vilja ta med mej mina tre barnbarn och se denna film. När det är Biet Maya på tv så sitter dom still och tycker det är jättebra! Skulle vara roligt att få sitta i en biosalong och mysa och se en bra film tillsammans med barnbarnen!

 22. Anna

  Ååh, vill vinna så att jag kan ta med äldsta tösen på en mor-och-dotter-mys-bio. Bara hon och jag. Det blir så sällan bara hon och jag kommer iväg på något tillsammans. Hoppas hoppas!

 23. Melinda

  Hej! “Mamma-tjejmysbio” vore underbart. Bara jag och vår minsta, som nästan alltid får hänga med storasyster på allt. Inte ofta vi gör något eget, hon & jag.
  Ha en fortsatt trevlig dag!

 24. Malin

  Jag skulle så gärna vilja ta med mig min äldsta son på bio. Det skulle vara fantastiskt att få kunna ge honom hans första biobesök i 4 årspresent. Jag är helt säker på att han skulle bli överlycklig över en sådan upplevelse, jag minns själv hur häftigt jag tyckte att det var! Tack snälla för en underbar tävling, du är så snäll och givmild som vill skämma bort oss läsare. Nu håller jag tummarna så hårt jag bara kan för min lilla prins!
  Kram Malin

 25. Therese

  Hej!
  Jag har funderat på att testa att gå på bio med min dotter Maya 2 1/2 år nu ett tag och vad skulle inte passa bättre än att göra det till filmen om ett bi med samma namn 🙂

 26. Eleonor

  Jag skulle vilja ta med min 8-åriga son och få lite egen tid med honom. Jag känner att han hamnar i kläm pga mycket jobb och äldre syskons läxor och fritidsaktiviteter. Jag har under en tid lovat honom att vi ska hitta på något bara vi och har dåligt samvete för att jag inte räcker till. Bio älskar han så detta skulle vara perfekt.

 27. Linda Engström

  Jag skulle gärna vilja vinna biljetter så jag kan ta med mig min 2,5 åriga dotter & en vän till henne på deras första biobesök

 28. Linda O

  Om jag vann skulle jag ta med mig mina två barn och deras farmor. Barnen älskar biet maya, så nu håller vi tummarna.

 29. Maria

  Jag skulle vilka ta med min 4-åriga dotter Anamaya. Av alla superhjältar och prinsessor som finns så finns det ingen som slår Biet Maya. “Hon är så cool, kan flyga, klär sig i gult och hjälper sina kompisar” “Det vill jag också kunna, mamma” säger hon. Så Hon skulle bli så
  Glad att
  Få se hennes idol!!

 30. anna

  Jag skulle vilja ta med mig sambon och våra två döttrar. Lillebror på 1 år får vara hemma, lite egentid med tjejerna är aldrig fel.

 31. Aylin

  Jag skulle vilja ta med min son på bio, för det är han värd, för han mår inte bra just nu, har hänt så mycket i hans liv. Han fyller 7 år i december. Jag vill att han ska bli glad igen.

 32. Rebecca Petersen

  Skulle vilja ta med mig min bästa tjejkompis och våra två prinsessor som aldrig varit på bio tidigare. Tack för bästa bloggen.

 33. lillemor

  Hej 🙂 Om Jag vann skulle jag självklart ta med min dotter Wilma 3 år och Hennes halvbror Charlie å Wilmas underbara Bonus Mamma Sarah,som alltid ställer upp om de behövs ♡

 34. Frida

  Jag har en lillebror på som en liten sladdis! Han hade jag velat ta med mig. Han är 8år och bor hemma själv med våra föräldrar när vi andra tre syskon är sedan ett tag sedan utflugna. Han älskar att göra något med oss och som fattig förskollärarstudent hade detta vart ett kul tillfälle att umgås extra med han!

 35. Emelie

  Jag skulle gärna vilja ta med min dotter på denna film. Hon skulle bli överlycklig. Detta är favvo programmet på Barnkanalen .. Håller alla mina tummar å tår . Att jag kan få ge henne denna överraskning.

 36. Helena

  Jag skulle vilja ta med min tre-årige son på bio för allra första gången! Biet Maya har varit hans favvo sen bebistiden, ett Youtube-klipp med Maya fick alltid honom att vända från tårar till glädje. Så den filmen får absolut bli hans första upplevelse på bio! Och gratisbiljetter är ju aldrig fel 😉

 37. Jonna Aspenstedt

  Jag skulle vilja ta med min son, hans bästa vän och hennes mamma. Detta skulle bli barnens första bio och vad passande att det är favoriten Maja

 38. Josefine Norén

  Min son Wilmer har aldrig varit på bio. Biet Maya skulle vara en perfekt premiär då han älskar att titta på henne tv.

 39. Sara

  Jag skulle ta med min dotter Ebba snart 3 år som är smått besatt av Biet Maja. När hon fyllde 2 år hade hon en Biet Maja-tårta på sitt kalas. Skulle bli en fantastisk första bioupplevelse för henne!

 40. Jessica Hansson

  Åååh! Självklart mina två goingar till syskonbarn o få sno lite ” moster-tid ” det bästa sättet att komma på gott humör, och även mysa ner sig i en varm biosalong i höstmörkret ju, o få fuska kanske med lite godis, som den stora tösen säger

 41. Susanne

  Jag skulle ta med min syster och min systerdotter Maya och systerson Alexander. När Maya fyllde 1 år så hade min syster fixat så hon hade biet Maya som tema ☺️

 42. sofia

  Åh! Jag skulle gärna vilja ta med mig min dotter. Hon har börjat gilla Maya den senaste tiden. Hon kanske är för liten för bio, 2 år, men gillar att titta på film och har en sån fantasi och inlevelse. Skulle vara kul med extra mor och dottertid innan hon blir världens bästa storasyster ❤

 43. Desiree

  Jag skulle ta med min fyraåriga son! Han är världens bästa och snällaste storebror med ett makalöst tålamod mot sin lillebror. Tyvärr är detsällan vi får vara bara vi två. Hade varit mysigt att få gå på bio ihop!

 44. Sara

  Jag skulle ta med mig min dotter saga och våra bästakompisar MammaEmmy och Felicia! Vilken underbar upplevelse att få ta med våra döttrar på deras första bio premiär! På favoriten biet Maya oxå!!

 45. Helena

  Min dotter. Som på två år fick en bonuspappa o två små bröder inom loppet av två år. Så lite egentid hon o mamma emellan 🙂

 46. Cornelia Lundin

  Jag skulle ta med min underbara dotter❤️ min sambo ❤️ och min mamma ❤️
  Skulle bli en mysig stund att gå på bio tillsammans och se biet Maya som vi alla tycker om

 47. Malin

  Jag skulle ta med mig min mellersta dotter som aldrig har fått varit på bio ännu då hon vart för liten, men som avundsjukt velat gått med mig och storasyster. Men nu är hon i den åldern då hon skulle kunna sitta igenom en hel film och Biet Maja gillar hon så det hade gått hem

 48. Jaqueline

  Åhhh jag skulle då ta med mig min dotter Molly på 4 år, min svägerska och hennes dotter på 5 år och vi skulle göra det till en riktig tjej kväll med god mat och avslutning med bio och massa godis ☺ och riktigt läxa till fettförbränning små flickorna då det händer för sällan att vi ses

 49. Jenny

  Jag vill ta med min familj på bio! Vi har jobbat och gått om varandra i flera veckor nu, så bio med popcorn tillsammans hela familjen vore fantastiskt!

 50. Angelica

  Jag skulle vilja ta med min 4 åriga son & hans kusin på bio & självklart ta med sambon 🙂 min son hade älskat att bjuda med sin kusin på bio. Skulle bli så stolt & glad =D

 51. Therese

  Jag skulle vilja mig mina två döttrar på filmen, och deras pappa. Vi skulle isånnafall “låna ut” deras lillebror till farmor, och passa på att skämma bort dom ordentligt med egen-tid denna dag.

 52. Jennifer Hansson

  Åh jag skulle vilja ta med min son som äönskar Biet Maja!! ❤ Det skulle bli hans första bio, så roligt med vinst!

 53. Elin

  Haha vilket sammanträffande! Satt precis och kollade på Biet Maya med min 2 1/2 år gamla son. Tanken slog mig förra veckan att han aldrig varit på bio och det skulle vara så underbart att få ta med honom för lite egentid o biomys! Han har en 1 år gammal lillebror som allt har kretsat runt den senaste tiden så han skulle behöva få uppskattning för att han är en helt underbar storebror :). Håller tummarna!

 54. Anna Norgren

  Vill ta med min dotter som fyllde 3 år i måndags som älskar Maja o som inget hellre önskar än o gå på bio (dock har ja social fobi så sambon kommer få gå) och vår kompis Johan o hans dotter Elva. ❤

 55. Madde

  Skulle vilja ta med mig sonen på 4,5 år o sambon.. Då vi väntar tillökning i november så hade det varit så skönt o få umgås hela familjen med BIO o glömma alla krämpor som man har för en stund.. Sonen är värd detta då ja känner att jag inte räcker till just nu o varit en tuff graviditet . Han hade blivit super glad o dessutom fyller han även år i november som den blivande lillasyster är beräknad 🙂

 56. Maria

  Jag skulle vilja ta med min son som precis börjat gilla att se på TV och som ser på två program varav biet Maja är det ena. Han har aldrig varit på BIO och det skulle vara en stor upplevelse att ta med honom på det. Tänk att få sitta i mörkret och mysa med min lilla grabb och dela en burk med popcorn.

 57. Ida

  Kort och gott min dotter Thea. Hon ÄLSKAR biet Maya och hon har aldrig varit på bio förut så detta skulle göra henne så superduper glad!

 58. Elin Johansson

  Hej

  Jag skulle vilja ta med min dotter, hennes bästis och bästisens mamma för att fira att bästisen äntligen hade mod att sova över hos oss. Som hon längtat, försökt och krigat och nu är hon stolt som tusan. Vi med

 59. Sofia Olofsson

  Jag skulle vilja ta med mig min dotter på denna bio för hon älskar Biet Maya och har aldrig varit på bio förut! Håller mina ✊✊ hårt!

 60. Nathalie

  Jag skulle vilja ta med min 4 åriga dotter Nellie, hon älskar Biet Maja.. Hon har haft en tuff period då hon nyligen blivit storasyster. Det är en stor omställning att få ett syskon, det vet säkert du också. Önskar så att jag fick chansen att vinna detta till henne så att vi kan ha lite mamma och dotter tid tillsammans. Håller tummarna!

 61. Erica

  Jag skulle ta med min dotter Nelly och någon kompis till henne. Vi skulle gå ut och äta och gå på bio . Vi behöver lite tid ifrån hennes småbröder som oftast tar uppmärksamheten . Hon är värd lite egentid med mamma, eller jag är värd egentid med bara henne !

 62. Christin

  Jag skulle vilja ge två biljetter till min man och äldsta tjej,4 år. Han jobbar kväll och dom får inte så mycket tid tillsammans just nu vilket hon tycker är jobbigt. Speciellt då mamma har fullt upp med lillasyster på 5 mån. Tror den här kvalitetstiden skulle göra dom väldigt gott 🙂

 63. pernilla hannukainen

  Skulle vara mysigt att gå bio med min dotter Stella 2.5 år. Hon blir snart storasyster så perfekt med lite ensamtid innan (eller efter) bara hon och jag. Hon älskar biet Maya! 🙂

 64. Emmelie

  Skulle ta med min dotter Nikki så hon får lite kul nu när det är så mycket fokus på våra tvillingar som är 2 månader. Sen skulle hon få välja en kompis med mamma som får följa med på en mysig tjej dag 😉

 65. Sabina

  Hej 🙂
  Jag vill så gärna vinna biljetter till premiären av bietmaja. Min snart 3 åriga dotter är galen i biet Maja och älskar att gå på bio. Men jag har aldrig själv gått med henne. Så vill gärna att vi två ska göra något mysigt nu när hon precis blivit storasyster.
  Hoppas på tur / Sabina

 66. Sara B

  Jag skulle ta med mina två döttrar som än så länge inte har varit på bio. De skulle älska det 🙂 och mannen kanske skulle få följa med han med. 🙂

 67. Therese K

  Jag skulle vilja ta med mig min 2-åring, Albert, som aldrig tidigare varit på bio, samt hans pappa. Jag väntar vårt andra barn, men har precis separerat från honom på grund av att han fick panik när vi blev oplanerat gravida och försökte pressa mig till abort. Vi står nu troligen inför skilsmässa – men förra veckan var han med på ultraljudet och visar nu en annan respekt för mina känslor och jag skulle vilja göra det här som en familj. Kanske blir vi en familj (igen).

 68. Rebecka

  Hej! Jag skulle helt klart ge mina biljetter till min 4åriga son och hans bästa vän. En fantastisk möjlighet för min son att överraska sin kompis med Håller tummarna!

 69. MariaE

  Åh en film stella 6 år har tjatat om. Så henne skulle jag ta med mig och bli världens bästa mamma, för stunden säkert. Hade vart så roligt att vinna.

 70. Ida

  Jag skulle välja att ge bort biljetterna till min syster, hennes sambo och deras barn på 3 och 4,5år. Ibland räcker inte tiden till och jag skulle verkligen unna dem att göra någonting tillsammans. Barnen har aldrig varit på bio och då biet Maya är en favorit hade det varit perfekt! ☺
  Hoppas och håller både tummar och tår ☺

 71. Cecilia Nordin

  Jag skulle så gärna vilja ta med min kille som i helgen blev min sambo och mina två barn på bio. Vore kul att göra något tillsammans nu när vi bor tillsammans på riktigt.

 72. pernilla

  ååååå jag vill ta med mig min ena son Kevin! min största eller ska jag ta med mig Jamie mitt mellan barn? någon av dom får följa med i alla fall=)
  hoppas hoppas!

 73. Christine

  Jag skulle ta med mig min dotter och två av hennes bästa kompisar, tänk vad mysigt om bara vi tjejer fick göra något tillsammans 🙂 Dom skulle bli överlyckliga. ( Och jag med )
  Tack för en härlig blogg 🙂

 74. Bella

  Jag skulle bli SÅ glad om jag kunde ta med mina barn på bio, vi har pratat om bio länge men det har inte blivit av. Veckorna är stressiga med pappan i familjen som jobbar i Stockholm så detta skulle vi tycka vara så mysigt att göra ihop.

 75. Mia

  Åh, vilken härligt tävling! Vill jättegärna vara med!

  Jag har under mina studier på universitetet varit barnvakt åt två barn i två olika familjer och hjälpt dem att få det välkända “vardagspusslet” att gå ihop. Har jobbat med barnen i 2,5 år nu och till jul avslutar jag mina studier, och därmed detta extrajobb.

  Har funderat på något skoj att göra med dem som en avslutning av vår tid tillsammans. Har blivit såå fäst vid dessa barn. Därför hoppas jag att jag vinner biljetterna så jag kan ta med dessa underbara barn, 3 och 4 år gamla, på denna film! Kram Mia

 76. Mikaela

  Hej! åh vilken mysigt tävling! Jag har länge funderat på att ta med mina 3 döttrar 2,5, 4 och 5,5 år på bio då dem frågat så många gånger om vi inte kan göra de, men ingen bio har passat alla 3 barnen, men denna ser ju ut att vara helt perfekt för dem! Jag hoppas att vi kan vinna biljetterna så skall jag bums boka in en riktig tjej dag med bio mys!

 77. Sandra Hageblad

  Jag skulle vilja gå på biofilmen med min snart treåriga dotter (fyller nu i oktober) hon har aldrig varit på bio, älskar biet Maja o skulle vart är bra mor-dotter date..

 78. Veronica

  skulle vilja ta med mig min sambo, hennes syster dotter och vän till tjejen. Skulle betyda mycket att få ge henne en liten guld bio nu på hösten. Vi älskar att umgås med henne men tiden finns inte alltid där, vinner vi detta så kom tiden till oss och vi blir lyckliga 🙂

 79. Reggi

  Skulle vilja ta med mig min älsta brorson som är 4 år och sedan bonusdottern på 9år, vi får aldrig se en film för första gången med henne, för de hinner hennes mamma med innan, ser att det sårar min sambo. Skulle vara kul om vi fyra kunde göra något tillsammans <3

 80. Elle

  Hej!

  Jag skulle så gärna vilja ta med mina 3 brorsbarn, 3, 5 och 6 år gamla.
  De har de tufft nu när föräldrarna separerar och det vore kul att ge dem egen tid!
  De två stora har gått på bio en gång för 2 år sedan och pratar fortfarande om det och den lille vill så gärna gå men föräldrarna har inte råd.

  Tänk att få överraska dem med biljetter till Biet Maya! En sådan genuin lycka för 3 små barnhjärtan. 🙂
  Och sen blir ju jag som faster extra glad att få spendera mysig filmtid med mina tre små pärlor. <3

 81. Ida bergqvist

  Hej!
  Efter en tid med sjukskrivning och ångest. Skulle jag villja trycka på pausknappen och ta med min dotter Maja. Vi skulle suttit i biosalongen och myst och surrat. ♥️♥️

 82. Cecilia Fransson

  Jag vill ta med mig min son Adam som snart fyller fyra år i november. Han har aldrig varit på bio så det skulle vara en stor upplevelse för honom och vore roligt att ge honom en upplevelse i födelsedagspresent.