DET ÄR PRECIS VAD JAG SKA GÖRA! – Therese Wickman
theresewickman

Therese Wickman

DET ÄR PRECIS VAD JAG SKA GÖRA!

Slog precis ner rumpan i soffan efter att ha åkt 20 mil fram och tillbaka för att hämta hem bonusdottern. Jobbade undan det sista som är kvar att förbereda inför mässan i förmiddags så jag lätt kunde smita iväg och spendera eftermiddagen i bilen.

I morgon börjar allvaret. I morgon kommer vi börja köra grejor till Conventum Arena, dom sista grejorna som kommit till Goodiebagsen ska packas, jag ska hämta ut jobbkläderna och en hel del annat. NU, vill jag lova att jag har en nervös klump i magen 24-7. Men jag längtar något enormt och håller tummarna för att det kommer komma massa besökare <3

Nu ska jag bara ligga här resten av kvällen och inte göra ett skit rent ut sagt 😉 

MG_6793

Glöm inte bort att du är värdefull och att du är värd att älskas för precis den du är <3

Puss och Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
theresewickman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Hej. Jag hade så hemskt gärna kommit på din mässa men bor en bra bit ifrån örebro. Men jag önskar er all lycka till på barnmässan och hoppas verkligen på massor av folk som kommer.
    Ha det så bra. // Angelica Hellstadius